Dating

Cum „citesti” o persoana dupa genul de muzica pe care il apreciaza

By septembrie 21, 2015 No Comments

muzicaE greu sa poti spune ca deja cunosti o persoana dupa cateva conversatii pe chat si o intalnire. Insa informatiile din profilul pe care si l-a compus pe un site de dating sau pe unul de socializare te pot ajuta mult. Spre exemplu muzica pe care o asculta.

Spre exemplu, persoanele care asculta muzica rock sunt oameni cu spirit liber, care nu agreeaza conventiile sociale. Sunt persoane inteligente, creative, care au incredere in fortele proprii si carora le place aventura.

Cei carora le place muzica pop sunt oameni veseli, extrovertiti si optimisti. Au o inima deschisa si se adapteaza foarte usor la orice situatie noua. Au multi prieteni la fel de dedicati distractiei ca si ei si le place sa ajute oamenii. Reusesc sa isi pastreze calmul in situatii limita.

Daca indrageste rapul sau hip-hopul, atunci trebuie sa stii ca este o persoana sfidatoare, gata oricand de revolta. Se poate insa adapta conditiilor grele, intrucat este un supravietuitor prin definitie. E un om extrovertit, coleric, care se enerveaza rapid. Are incredere in fortele proprii, fiind mereu cu picioarele pe pamant.

Cand vine vorba despre o persoana careia ii place jazz-ul sau muzica clasica trebuie sa stii ca ai de a face cu o persoana inteligenta, culta, rafinata, profunda si cu un spirit artistic desavarsit. Este si o persoana introvertita, cu o mentalitate deschisa si extrem de toleranta. Nu are un cerc larg de prieteni, pentru ca nu este o fire foarte sociabila.

Iata si cateva caracterizari in functie de artistul pe care il indrageste:

Bruce Springsteen: E o persoana generoasa.
Rod Stewart: E o fire pragmatica.
David Bowie: E o persoana selectiva.
Kanye West: E o persoana cu sex-appeal.
Jay Z: E genul de om care nu da doi bani pe ce spun altii.
The Ramones: Daca nu are peste 40 de ani, inseamna ca incearca sa para cool.
Rush: E genul de tocilar.
Led Zeppelin: E sexy.
AC / DC: E un razvratit.
Talking Heads: E un om bun.
Stevie Wonder: E o persoana materialista.

Te-ai regasit pe tine sau persoana vizata in vreuna dintre tipologiile de mai sus?

 

Hai pe Sentimente

Leave a Reply