Ce e nouDating

Cum îți îmbunătățești viața amoroasă în 2021?

By ianuarie 5, 2021 3 Comments

Aproape de la începutul anului viața amoroasă a picat pe plan secundar. Acest an a fost anul pandemiei, anul care ne-a distanțat și afectat pe foarte mulți dintre noi pe orice plan, mai ales pe cel amoros.

Viața amoroasă în 2021

Am reușit totuși să ne adaptăm, să ne protejăm și să învățăm cum să trăim cu acest virus. Acum ar fi momentul să ne gândim ce vrem de la 2021 pe plan amoros. Iată cum să îți îmbunătățești viața amoroasă în 2021:

Renunță la ideea ”ce e mai bun e luat”

Chiar dacă pare un clișeu motivațional, să știi că întotdeauna gândurile noastre devin în cele din urmă realitate. Poate că la început apare ca un gând trecător dar, odată repetat, poate deveni un adevăr.

Schimbă-ți părerea că ”X sau Y este prea bun/ă pentru mine” cu ”există cineva extraordinar pentru mine acolo”.

Comunică cu dragoste

Adesea cuplurile ajung să se certe din cauza micilor neînțelegeri care provin, de fapt, din diferența de comunicare. Adesea primul pas în dragoste este cel mai ușor, dupa ce găsim persoana potrivită, desigur.

Adevărata provocare este atunci când cei 2 ajung să petreacă din ce în ce mai mult timp împreună și când modul în care comunicăm poate crea câteva probleme.

Prepune-ți să înveți cum să-ți exprimi dragostea pentru următorul an.

Fii proactiv/ă în privința dating-ului

Știi că atunci când te aștepți cel mai puțin lucrurile se întâmplă? Asigură-te că în 2021 nu mai pui atât de multă presiune pe tine gândindu-te obsesiv să-ți găsești jumătatea.

Propune-ți în schimb să cunoști cât mai mulți oameni. Atenție! Să-i cunoști, nu doar să le scrii pe sentimente.ro un ”bună, ce faci?”.

Dacă te raportezi astfel la persoanele cu care interacționezi o să observi că presiunea pe care o vei resimți înaintea unei întâlniri o să fie aproape 0.

Acordă-ți timp pentru sentimente

Cauți ”scânteia” încă de la prima întâlnire? De cele mai multe ori asta există doar în filme. Ideea e că romantismul instantaneu se întamplă în câteva cazuri excepționale.

Chimia într-o relație crește în timp dar doar dacă lași asta să se întâmple. Dacă îți place compania cuiva, te tratează bine și te face să râzi dar încă nu simți acea ”scânteie” asta nu înseamnă că nu e omul potrivit pentru tine.

Înseamă că trebuie să-i acorzi ceva mai mult timp.

Nu lua relațiile din Social Media ca un model de urmat

Nicio relație nu este perfectă. Știi foarte bine că în spatele ușilor sau, mai nou, a ”camerei telefonului” lucrurile nu sunt așa cum par pe Facebook sau Instagram.

Relațiile sociale arată doar o versiune, de cele mai multe ori editată, a relațiilor. Nu-ți crea un model de urmat din aceste ”momente romantice” văzute în feed-ul tău.

Nu judeca oamenii din online până nu ajungi să-i cunoști

Site-urile sau aplicațiile de dating precum Sentimente.ro îți oferă o mulțime de oameni cu care poți interacționa. Cu cât există mai multe opțiuni, cu atât mai greu este să faci o alegere.

Concentrează-te pe aplicațiile care-ți oferă posibilitatea de a căuta parteneri în funcție de interese comune, precum Sentimente.ro.

Nu te întoarce la relațiile încheiate

De foarte multe ori ne dorim lucrurile care ne conferă confort și familiaritate, mai ales atunci când suferim după o relație.

Chiar dacă în unele momente de singurătate preferi să te reîntorci la o fostă relație, rezistă acestei tentații și amintește-ti de ce ai încheiat respectiva relație.

Tu cum crezi că-ți poți îmbunătăți relațiile pentru anul 2021?

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply