Dating

Cum iti stapanesti emotiile de dinaintea unei intalniri

By aprilie 18, 2016 No Comments

s1_emotii intalnire Indiferent de varsta si oricat de stapan pe tine te-ai crede, prima intalnire cu o persoana iti provoaca o multime de emotii. Palmele iti transpira, inima iti bate tare, iar in mintea ta se desfasoara adevarate scenarii. Panica! Panica! Si, totusi, cum iti stapanesti aceste reactii?

 

 

 

 

Frica de respingere este cea care te trage in general inapoi, cea care te pune in cumpana si eventual te face sa te gandesti daca mai mergi sau nu la intalnirea stabilita. Vestea buna este ca sentimentele negative care te incearca in acele momente pot fi controlate si diminuate. Iata cum:

Nu-ti asculta vocea interioara

Parca auzi neincetat cum iti bate inima si cum o voce iti spune ca totul va merge prost, ca trebuie sa faci pasul inapoi. Tu stii insa ca ai multe de dovedit. Trebuie doar sa alungi aceste ganduri, sa inabusi aceasta voce menita sa te traga inapoi. Gandeste-te doar la punctele tale forte. Priveste cu incredere inainte, relaxeaza-te si fii deschis pentru noua experienta de care poti avea parte.

Aminteste-ti ca sentimentul este reciproc

Asemenea tie, si persoana cu care urmeaza sa te intalnesti are emotii puternice. Si ea se teme de respingere, si ei ii este teme de momentele de tacere, cand nu veti avea ce sa va spuneti. Nimeni nu este scutit de aceste ganduri. Ideea nu este sa eviti sentimentele, ci sa te concentrezi sa petreceti impreuna cateva ore placute.

Gandeste-te la lucrurile pozitive

Ce ai avut in gand atunci cand ai stabilit intalnirea? Ti-ai dorit sa ai parte de o seara placuta, sa cunosti o persoana interesanta si, de ce nu, chiar sa incepeti o relatie frumoasa. Aminteste-ti toate aceste motive. Tocmai esti pe punctul sa ti se intample lucruri minunate, asa ca nu da cu piciorul unei oportunitati.

Transforma totul intr-o joaca

Accepta provocarea si treci peste emotii. In felul acesta vei putea sa iti masori succesul. Cand esti increzator si cei din jurul tau capata curaj. Mergi la intalnire cu zambetul pe buze, ca si cum v-ati cunoaste deja de ani buni. Relaxeaza-te si misiunea ta va fi mult mai usoara. Nu lasa emotiile sa iti dicteze.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply