DatingRecomandari

Cum poti afla totul despre partener inca de la primele intalniri

By martie 31, 2015 2 Comments

senti_30 mar_descopera www.glamour.comAi vrea sa stii din start cat mai multe lucruri despre barbatul/ femeia cu care esti abia la primele intalniri, dar cum poti face asta fara sa isi dea seama? Exista cateva mici trucuri. Iata la ce trebuie sa fii atent/a:

Analizeaza-i conturile de socializare

Pagina de Facebook ori cea de Instagram nu sunt neaparat cea mai fidela reflectie a personalitatii unui om, insa in mare parte ele oglindesc viata destul de indeaproape. Asadar, inainte de prima intalnire, arunca-ti un ochi asupra postarilor sale, asupra prietenilor si a afinitatilor pe care le are. Pe langa faptul ca vei afla destul de multe persoane despre cel/cea cu care urmeaza sa te intalnesti, descoperi si eventuale subiecte de discutie.

Atentie la limbajul nonverbal

Dincolo de cuvinte, multe lucruri despre persoana din fata ta iti pot spune si gesturile sale. Nu e nevoie sa il/o bombardezi cu o mie si una de intrebari de tot felul, ci e suficient sa ii asculti tonalitatea vocii pe care o foloseste, gesturile pe care le face cu mainile si iti vei da seama rapid care este mediul in care s-a invartit pana acum. Atentie mare la privire. Se stie ca oamenii nesinceri evita sa te priveasca in ochi. Dincolo de emotiile pe care le pot starni primele intalniri, modul in care priveste o persoana cand vorbeste spune multe despre ea.

Zambetul este si el o cheie in descifrarea personalitatii unui om. Poti face, cu siguranta, diferenta intre un zambet fals, fortat, si unul real.

Afla care e situatia lui/ei la locul de munca

Canalizeaza subtil discutiile de asa natura incat sa poti afla inca de la prima intalnire care este situatia lui/ei la locul de munca. Daca are un job stabil, dar si ce program are, pentru ca in felul acesta iti poti da seama cat de des va veti vedea de acum inainte. In cazul in care afli ca nu are un serviciu, atunci trebuie sa te intrebi de ce a ajuns in situatia asta. Poate ca nu are suficienta ambitie sau poate ca are un comportament care lasa de dorit.

Atentie la modul in care vorbeste despre sexul opus

Acorda o atentie sporita modului in care vorbeste despre femeile/barbatii din viata lui/ei. De aici poti deduce multe lucruri. Chiar daca e vorba despre colegele sau colegii de munca ori despre fostii parteneri de viata, cand o persoana nu manifesta compasiune sau cand ii jigneste pe ceilalti chiar si doar pentru a pastra aparentele sau pentru a te face sa crezi ca nu are niciun interes legat de respectivele persoane, un/o astfel de barbat/femeie nu te va respecta pe viitor.

Ai descoperit si alte tehnici prin care poti descoperi mai multe despre partener/a inca de la primele intalniri?

Foto: glamour.com

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply