DatingPovești de succes

Cum s-au intalnit doua suflete pereche

By decembrie 4, 2018 2 Comments

Doua suflete pereche s-au intalnit asa:

Atunci cand singuratatea devine apasatoare si tristetea te sufoca de cele mai multe ori, toate sufletele tind a se amesteca in multime, fie pe strazi aglomerate, parcuri luminate de felinare aprinse, sali de cinema alegand un film care sa ne faca sa uitam de inamicul nostru numarul unu – singuratatea, baruri populate de tot soiul de suflete singure sau pereche.

Ei bine, dupa multe iesiri repetate a intervenit rutina si nimic nu se rezolva in viata mea trista. Intr-o zi mai linistita, la locul de munca (lucrez drept camerista) ma tot gandeam cum sa alung din viata mea uratul – singuratatea care usor dar sigur ma ingrozea. Anterior, am avut marele prilej sa lucrez in strainatate in diferite aziluri de batrani si credeti-ma pe cuvant ca nimic nu este mai greu de indurat decat sa fii un oarecare ingrijit de o persoana necunoscuta pentru ca soarta te-a abandonat.

Asa ca am luat taurul de coarne, am pus mana pe telefon, am intrat pe google sa caut site-uri de matrimoniale, binenteles, am ales din prima pagina Sentimente. Eh, acu’ bai odata deschisa pagina, ajung mesaje dupa mesaje, like-uri dupa like-uri, discutiile telefonice; apar si primele frustrari, esecuri, deceptii, regrete, dorinte de anulare a contului, etc… dar intr-o buna zi apare si acel mesaj in care te intreaba sfios: “Buna”, rsspund sfios: “Servus”, urmeaza: “Vrei sa ne cunoastem?”, raspund: “da, de ce nu?” (in gand cine Dumnezeu o mai fi si asta si cu ce intentii vine, iar el in gand nu-i asa ca nu vrei sa ne cunoastem).

Urmeaza schimbul de telefoane, fotografii, pag.de socializare, de ce nu :). Eu ii cer sa vorbim pe camera, el refuza pentru ca vrea sa traiască momentul si sa simtă impactul puternic de la prima vedere si peste 2 zile de stres vine si marea intalnire, unde, ce credeti, ne indragostim reciproc, apoi iesiri in oras, cine, plimbari, fotografii, emotii familiare, promisiuni, nopti de insomnii si trairi intense. O singura pagina in spatele careia sigur se afla o intreaga echipa reusesc sa uneasca doua suflete ratacite si bantuite de doamna Singuratate. Multumim dragilor si sper ca, Cupidon sa mai tintească multe inimi singuratice prin intermediul vostru.

Adios y hasta la vista 😉

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply