Dating

Cum sa fii un gantleman in secolul 21. Iata cele 7 secrete de care trebuie sa tii cont

By februarie 15, 2016 No Comments

Mann, Haar, bruenett, braunhaarig, dunkelhaarig, innen, Businessmann, Geschaeftsmann, Beruf, Berufsleben, Business, Blume, Blumen, Strauss, Blumenstrauss, laecheln, romantisch, Romantik, Geburtstag, Cover, schenken, gratulieren, laecheln, Anzug, Freizeit, stehen Bildrecht: Keine Einschraenkungen der Urheberrechte bekannt. Bildrecht: Fuer dieses Motiv liegt ein Model-Release vor. Bildrecht: Dieses Motiv wird weltweit exklusiv ueber Picture Press und seine Partneragenturen vertrieben. Optik:Studioaufnahme Schlagworte:Portraet, Cover, People, Mann

Vremurile s-au schimbat si e cam greu sa te mai astepti ca un barbat sa scoata scaunul pentru a-i oferi locul la masa unei femei sau sa o ajute sa isi puna pardesiul pe umeri. Suntem in secolul 21 si se presupune ca fiecare dintre noi suntem capabili sa avem grija de noi.

Dar, totusi, ce mai inseamna astazi sa fii un gentleman?

 

1. Sa te asiguri ca partenera ajunge acasa in siguranta. Daca plecati de la locul de intalnire cu doua masini diferite, atunci va trebui sa ii trimiti un mesaj prin care sa o intrebi daca a ajuns in siguranta acasa pentru a-i arata grija pentru integritatea sa.

2. Sa pui telefonul pe modul silentios. Atunci cand sunteti impreuna la cina, nu ar trebui sa stai non-stop cu ochii in telefon si sa iti verifici mesajele sau actualizarile Twitter. Toate atentia ta ar trebui sa fie indreptata catre partenera, chiar si in timpul tacerilor incomode.

3. Sa nu faci presiuni pentru a face sex. Un gentleman nu isi va fixa niciodata ochii in decolteul partenerei mai mult decat in ochii sai si nici nu va transforma fiecare conversatie intr-una cu tente sexuale sau care sa lase de inteles dorinta aprinsa de a ajunge cat mai rapid intre asternuturi.

4. Sa eviti sa te imbeti. Un domn adevarat nu ar trebui sa bea decat atat cat este necesar si in niciun caz nu trebuie sa se imbete. Trebuie sa se asigure ca nici partenera sa nu intrece masura.

5. Sa nu intrerupi si sa fii politicos tot timpul. E nepoliticos sa intrerupi o conversatie, iar daca se intampla sa faci asta din greseala, atunci cere-ti scuze. Expresii precum „iti cer scuze” si „iti multumesc” ar trebui sa iti intre in sange. Continua apoi sa asculti cu atentie privindu-ti partenera in ochi in timp ce vorbeste.

6. Sa te tii de cuvant. Daca ai spus ca ii telefonezi tine-te de cuvant si fa-o chiar la momentul la care ai promis ca o faci. Nu e greu sa dai un telefon chiar daca esti coplesit de munca.

7. Sa te oferi sa platesti tu macar prima oara. Unele lucruri nu se schimba niciodata. La fel ca stramosii tai, ar trebuisa te oferi sa achiti tu consumatia. Nu e obligatoriu sa o faci daca observi ca partenera ta nu este de acord cu acest mod de a privi lucrurile, dar trebuie sa incerci.

Ce alte trucuri mai trebuie sa foloseasca un adevarat gentleman pentru a crea o impresie buna inca de la prima intalnire?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply