Dating

Cum sa iesi in evidenta pe Sentimente.ro

By septembrie 16, 2016 No Comments

giphy

Pe Sentimente.ro, sute de utilizatori noi isi fac conturi si isi editeaza profilele zilnic.

Mai jos am facut o lista cu cele mai intalnite greseli din profilele acestora, si solutii pentru a le evita si pentru a avea un profil care iese in evidenta.


O prima greseala: folosirea unui limbaj plin de clisee

Aceasta este cea mai intalnita greseala din profilurile de dating. Asa se face ca, multe persoane de pe Sentimente.ro “au simtul umorului, sunt sociabile si prietenoase si iubesc animalele”. Sunt bineinteles trasaturi pozitive frumoase, insa nu releva foarte mult despre persoana in cauza.

Rezolvarea: sa fim mai precisi in descrierea noastra

In loc sa folosim un adjectiv care generalizeaza, cum ar fi “romantic”, putem descrie mai elaborat trasatura: “sunt genul de persoana careia ii plac cinele romantice si excursiile-surpriza”, care spune acelasi lucru, dar intr-un mod mai elaborat.

O a doua greseala: profilurile unilaterale

Un profil de dating este atat despre persoana care cauta, cat si despre persoana cautata. E foarte bine sa completam cu multe informatii despre noi, dar nu este suficient, daca nu adaugam si caracteristicile persoanei pe care ne-o dorim langa noi.

Solutia: echilibreaza informatiile din profil, completeaza si sectiunea Ce Caut.

O a treia greseala: poze irelevante sau nepotrivite

Pozele la bustul gol sau in care te imbratisezi cu o persoana de sex opus (chiar daca sunteti frati), nu sunt genul de poze care sa te puna in valoare.

Solutia:

Incearca sa spui o poveste cu pozele tale. Pune-ti pe profil poze care arata cine esti tu, ce faci in timpul liber, care sunt activitatile tale preferate, sportul pe care il practici, locurile pe care le vizitezi. O poza valoreaza cat o mie de cuvinte. O poza in oglinda, .. nu!

Spor la editat!

Hai pe Sentimente

Leave a Reply