Dating

Cum iei „nota 10“ la examenul de intalniri online. 4 secrete dezvaluite!

By februarie 27, 2013 2 Comments

intalniri onlineEmotiile date de cautarea unui partener sunt de multe ori dublate in mediul online de temeri legate de felul in care vei reusi sa te faci remarcat pe site-urile de profil.
Trebuie sa stii ca gandirea pozitiva si cateva mici trucuri te pot ajuta sa-ti depasesti temerile legate de intalnirile online. Iata ce trebuie sa faci ca sa treci cu brio examenul de dating online:

1. Fii convins ca nimeni nu este perfect!

Daca temerea ta majora atunci cand te inscrii pe un site de intalniri online este ca nu arati ca un fotomodel coborat de pe catwalk, trebuie sa gasesti in sinea ta convingerea faptului ca nimeni nu este perfect in realitate. De fapt, expertii sustin ca, pe siteurile de intalniri online, sunt foarte putine persoane care cauta un fizic perfect si, de obicei, acele persoane nu-si gasesc niciodata parteneri, tocmai pentru ca au pretentii exagerate.

Altfel spus, intai iubeste-te pe tine si abia apoi cere altora sa te iubeasca. Tine minte ca fiecare persoana este frumoasa in felul ei, chiar daca nu se inscrie in masurile 90-60-90 sau daca este mai mica de statura ori poarta aparat dentar.

2. Cauta modalitati de a te face remarcat

Potrivit expertilor in relatii, o alta temere majora a utilizatorilor unui site de intalniri online este aceea ca nu vor fi remarcati de persoanele de sex opus si ca tot efortul lor va fi in zadar. Acest lucru se poate intampla daca nu ti-ai creat un profil atractiv, adica fie nu ai oferit informatii relevante despre tine, fie ai publicat o fotografie care nu te infatiseaza pe tine ori nu ai postat nicio imagine.

Pentru a te face remarcat trebuie sa fii sincer si sa dai cateva date generale despre tine (sex, varsta, hobby-uri, muzica preferata). Nu uita ca o persoana care isi cauta sufletul pereche va fi atrasa de o alta persoana cu care poate impartasi aceleasi pasiuni.

3. Nu te da batut!

Cand vine vorba despre temeri, expertii compara intalnirile online cu urmarea unei diete. De ce? Pentru ca in ambele cazuri poti fi tentat sa renunti daca nu obtii rezultate imediate. Total gresit, spun specialistii in relatii. Daca vrei sa gasesti persoane cu care sa te simti pe aceeasi lungime de unda, trebuie sa ai rabdare. Este posibil sa nu-ti gasesti sufletul pereche din prima zi, saptamana sau luna, dar cu siguranta la un moment dat se va intampla acest lucru. Prin urmare, nu te da batut!

4. Fa tu primul pas!

Daca observi ca nu esti contactat o perioada de timp si cazi intr-un butoi cu melancolie, apoi incepi sa dramatizezi situatia, afla ca cea mai buna solutie pentru a pune punct temerii tale este sa fii tu cel care face primul pas. Cauta pe site-ul de intalniri online persoane care ti se par potrivite pentru tine, trimite-le mesaje, vorbeste cu ele si vei vedea cum, dintr-o data, vei deveni foarte interesant pentru ceilalti utilizatori ai site-ului de intalniri online.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Mary spune:

    eu am intalnit pe sentimnete numai aventurieri, mincinosi, barbati batrani care doresc femei tinere, au figuri in cap
    ce vad la tv dar punga lnu le permite.eu nu am gasit aici ce am cautat, un barbat adevarat, liber-compatibil.

  • marian spune:

    imi doresc sa gasesc o femeie, care sa fie alaturi de mine. sunt singur si nu-mi place,

Leave a Reply