Dating

Da, fotografia conteaza.

By aprilie 12, 2018 2 Comments

Este important ca persoanele de pe site-urile de dating sa stie cum arati. La fel ca in viata reala, aparentele si felul in care arati sau cum te imbraci constituie prima impresie. Daca fotografia de profil lipseste, persoanele care te intereseaza pe tine vor fi mai reticente, iar multe dintre ele nu iti vor raspunde la mesaje, din lipsa de incredere. Daca tu nu ai incredere sa arati lumii cum esti, de ce sa aiba incredere lumea in tine?

Iata cateva sfaturi prin care poti creste numarul de raspunsuri la mesaje, prin fotografiile pe care le alegi pentru profilul tau:

1. Fotografiile in aer liber 

Femeile apreciaza barbatii care se fotografiaza afara, acestia primind cu 19% mai multe mesaje, conform unui studiu initiat de un site de dating. Pe de alta parte, barbatii apreciaza mai mult pozele in care femeile nu privesc direct in camera si au parul prins astfel incat sa li se vada trasaturile fetei. Ei nu sunt neaparat atrasi de fotografiile in aer liber ale utilizatoarelor, acestea primind cu 40% mai putine mesaje.

2. Selfies

Selfie-urile cresc sansa primirii mai multor mesaje si raspunsuri cu pana la 8% pentru barbati si cu 4% pentru femei. Fotografiile in care iti arati fata si bustul (cu ajutorul selfie stick-ului) emana mai multa autenticitate si sinceritate din partea ta, ceea ce face ca ele sa fie mult mai apreciate de ceilalti utilizatori.

3. Spune nu prietenilor

In poza ta de profil ar trebui sa apari singur/singura. Asta inseamna fara prieteni, fara poze de la petreceri, fara animale. Pastreaza pozele acestea pentru albumul public.

4. Zambeste, zambeste, zambeste

Zambetul larg la femei si zambetul timid la baieti creste si mai mult sansele de a-ti gasi perechea.

5. Sportul si sanatatea

Fotografiile care promoveaza sportul, partea ta atletica, au sanse mai mari de a fi apreciate de catre sexul opus.

6. Pastreaza totul clar si natural

Filtrele exagerate, fotografiile neclare, miscate, prea editate sau care se axeaza doar pe fata au sanse mult mai mici de a fi apreciate, ceea ce conduce la o rata de raspuns foarte mica.

Cum sa arate fotografia ta de profil?

Sfatul nostru este sa pastrezi totul cat mai natural. Zambeste, arata-te in intregime, nu doar fata si ai grija sa apari doar tu in fotografia de profil. Pentru restul pozelor pe care vrei sa le postezi, recomandam sa fie cat mai variate si sa arate si o parte din pasiunile tale.

Tu ce fotografie ai la profil?

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply