Dating

Dating online: 5 greseli banale pe care le comiti si tu

By decembrie 3, 2014 No Comments

Dating online 5 greseli banale pe care le comiti si tuAi cele mai bune intentii din lume, dar chiar si asa, se prea poate ca experienta ta de dating online sa fie presarata cu tot soiul de intamplari nefericite sau de-a dreptul haioase, cauzate de felurite gafe, in general usor de evitat. Stii care sunt acele greseli banale pe care, fara sa-ti dai seama, le comiti si tu cand vine vorba despre datingul online?

1.Incepi conversatia cu „Ce mai faci?”

Interactiunile in mediul online, mai ales pe un site de dating cum este Sentimente.ro, nu ar trebui sa fie… cliseice. Adica, daca vrei ca respectivul/a cu care incerci sa intri in vorba sa iti si raspunda la mesajul privat, preferabil ar fi sa ii lasi mai mult decat o intrebare care, de fapt, nu spune nimic, cum este „Ce mai faci?”…

2.Nu esti atent/a la ortografie, gramatica…

Inainte de a trimite un mesaj cuiva, verifica de mai multe ori ortografia si gramatica textului compus. Nu de alta, dar risti sa lasi o impresie gresita destinatarului/ei… Aceste aspecte, aparent „minore”, pot cantari mai mult decat ai putea crede la prima vedere si iti pot sabota definitiv sansele de a interactiona cu acela/aceea de care esti interesat/a.

3.Trimiti mesaje peste mesaje

Un mesaj (interesant si atractiv) este suficient pentru a-ti face cunoscute intentiile. Nu insista, chiar daca nu primest niciun raspuns. Poate ca el/ea nu este interesat, iar tu chiar nu ai ce sa faci pentru a schimba asta! Fii demn/a, accepta situatia ca atare si mergi mai departe.

4.Pozele tale transmit mesajul nepotrivit

Este foarte important sa iti umpli profilul de dating online cu fotografii care sa te reprezinte si sa transmita mesajul corect despre tine. Evita imaginile retusate, exagerate sau acelea in care apari cu un partener de sex opus – nu vrei ca aceia/acelea care iti acceseaza profilul sa aiba senzatia ca, de fapt, esti intr-o relatie sau ca ai calitati/defecte care, in realitate, nu te descriu.

5.Preferi sa mergi la film la prima intalnire

Prima intalnire ar trebui sa va ofere amandurora sansa de a va cunoaste mai bine. De aceea este esential sa nu propui un rendez-vous la cinema, fiindca timpul pe care il veti avea la dispozitie pentru a interactiona va fi limitat si insuficient, iar experienta ar putea foarte bine sa nu il convinga pe celalalt sa mai vrea si o a doua intalnire…

 

Tu ai comis vreodata aceste greseli?

 

Foto: sheknows.com

Hai pe Sentimente

Leave a Reply