Dating

Dating online: 6 lucruri interesante despre matrimonialele virtuale

By ianuarie 30, 2013 34 Comments

Siteurile de dating online iti ofera posibilitatea de a cunoaste o multime de oameni noi si sansa de a lega prietenii si relatii sentimentale. Istoria datingului online este destul de recenta la nivel mondial. Conform informatiilor, primul site de dating online a fost creat la inceputul anilor ’90, insa nu semana nici pe departe cu platformele de matrimoniale pe care le cunosti astazi. Descopera, mai jos, si alte lucruri interesante despre datingul online.

De ce se tem barbatii si femeile pe un site de dating online

Un sondaj american despre temerile comune ale utilizatorilor de siteuri matrimoniale a descoperit ca femeile sunt ingrozite de ideea ca ar putea flirta cu posibili criminali in serie sau delincventi, cazuri care s-au si petrecut in istoria datingului online.

In schimb, barbatii se tem ca nu cumva femeia cu care flirteaza sa fie supraponderala sau “obsedata de control”. Daca aceste banuieli le sunt confirmate in timpul discutiilor cu o partenera, acestia refuza de obicei o intalnire fata-in-fata.

Minciunile spuse de barbati si femei in dating online

Alte statistici interesante arata ca aproape 50% dintre utilizatorii serviciilor de dating online, din toate categoriile de varsta, folosesc diverse minciuni pentru a impresiona. In general, barbatii mint in legatura cu venitul lor real, inaltime si varsta, pe cand femeile denatureaza adevarul in privinta greutatii, a constitutiei corporale si, bineinteles, a varstei.

Doamnele si domnisoarele taie aproximativ 4 kilograme din greutatea reala, pentru a lasa impresia ca sunt slabe si au un corp atragator.

Cati oameni isi cauta jumatatea pe siteurile de dating online

Aproape 50% din utilizatorii globali de siteuri matrimoniale cunosc cel putin o persoana care a format un cuplu cu un partener cucerit pe internet. In plus, 9% dintre oamenii care au un cont pe o platforma de matrimoniale sunt inregistrati pe alte 3 sau mai multe siteuri de dating online.

La nivel international, circa 10% din populatia Pamantului apeleaza la siteurile de intalniri online pentru a-si gasi marea dragoste.

Cati dintre utilizatori isi gasesc sufletul pereche online

Statisticile arata ca aproximativ 20% dintre utilizatorii siteurilor de dating online si-au intalnit sufletul pereche prin intermediul acestor platforme interactive. In 2010, 17% din cuplurile casatorite din SUA si-au cunoscut sotul/sotia pe internet.

In schimb, perioada in care doi indragostiti isi fac curte pana la marele pas al casatoriei este mai scurta daca s-au cunoscut online (18 luni), decat daca s-au cunoscut fata in fata (42 de luni).

Cat de importanta este gramatica pe siteurile de dating online

Persoanele care isi fac profil pe un site de dating si scriu corect din punct de vedere gramatical, sunt foarte exigente cand vine vorba despre scriitura partenerilor. Daca acestia comit frecvent greseli gramaticale, nu folosesc semne de punctuatie sau folosec prescurtari din care nu se intelege nimic, au sanse mari sa devina neinteresanti.

Varsta medie a utilizatorilor de matrimoniale online

O serie de sondaje americane arata ca media de varsta a utilizatorilor de matrimoniale online este de 48 de ani, pe cand alte statistici spun ca aproape 50% din persoanele care isi cauta jumatatea pe internet se incadreaza in categoria de varsta 18-34 de ani.

Tu ce lucruri inedite stii despre datingul online? Povesteste-ne un moment special pe care l-ai trait pe un astfel de site.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • CRETU DORINA spune:

    Ne plac oamenii care-si deschid sufletul in fata noastra, apoi acesta te paraseste efectul este devastator…chestia e ca sufletul ti-l ia cine nu are nevoie de el.Lucrurile minunate vin,dar nu din senin…iti trebuie transparenta sa lasi sa se vada ce e in inima ta..dar cum sa inlaturi suspiciunile si nesiguranta

  • maiamagduta spune:

    nu stiu cite minvciuni mai pot auzi.toti vor web sau poze,sincer ,ma molipsit si pe mine
    nu stiu cit de serios este
    .acest site

  • andramya235 spune:

    SA STII CA NU TOTI BARBATI SUNT SERIOSI

  • iasmina 40 spune:

    Din pacate toti avem nevoie de iubire dar in ziua de azi,asta nu mai e pe primul plan,in ziua de azi, nu stie cum sa t e faca mai repede, sa-si atiga scopurile ,uneori chiar sa mai si profite de pe tine,a disparut cu desavarsire romantismul,sinceritatea,sentimentele sincere.Toti isi urmaresc doar interesele lor,am uitat sa fim empatici,sa simtim cu adevarat ce doreste cel de langa noi. Mi-am pierdut increderea si speranta ca voi mai gasi ceea ce caut…dragoste ,sinceritate,un tata pentru copii,un om pe picioarele lui,pe pamant,ecgilibrat,comunicativ,tandru etc.Dar asta-i viata cu bune,cu rele,merge-nainte.

    • titi spune:

      din pacate ,iasmina sunt unu ,sau una la mie care sunt cu adevarat cu picioarele pe pamant ,foarte greu gasesti o persoana de incredere,dar daca atunci cand te intalnesti si iti spune despre viata lui , poti afla ce fel de persoana este si ce vrea de la viata sa stii ca iti apreciez comentariul multumesc daca doresti o persoana cu picioarele pe pamant iata id-meu titi_lupu_76

  • gigi spune:

    Sorry, dar pe aici nu intra nimeni pentru sex… si atat? Chiar toata lumea viseaza iubiri adevarate? Trist… foarte trist.

  • anY spune:

    Pentru domnul VIO: Probabil tu nu ai fost bun pentru doamna cumsecade, Ai prea multe pretentii

  • mara spune:

    Am profil pe sentimente si am intalnit aici un om pe care l-am considerat sufletul meu pereche. Era bland, atent. Cu timpul am observat ca in viata lui erau mai multe femei. El nu cauta decat o aventura. M-am retras.
    Vreau ceva serios dar nu mai am incredere in oameni.

    • Dorin spune:

      Pentru Mara.Nu-ti pierde increderea,cum a spus si Catalin,nu toti oamenii sunt la fel.ar fi bine sa cunoastem pe site cit mai multe persoane si pe ID-ul nostru sa ne cunoastem posibilitatile si preferintele,dupa care putem incerca sa alegem.Sunt atitea persoane potrivite care ne asteapta…….dar nu avem curaj sa le gasim!I-ti urez succes,tie si tuturor!!!

  • petrea.profy spune:

    Buna. Am citit cu mult interes toate comenturile si ce pot face mai mult decat sa urez FELICITARI-invingatorilor si SUCCES-‘concurentilor’ vietii, si doresc sa multumesc prin aceasta cale redactiei SENTIMENTE.RO pt ca mi-a oferit oportunitatea de a dezvolta un pic acest subiect-intalnirile virtuale si trebuie sa spun ca aceasta cale mi-a oferit felurite privilegii de a cunoaste f multe persoane dar in mare parte fara concretizare cred ca destinul e de vina dar ma consider o persoana optimista si nu ma voi opri aici. Asa se face cum ca desi nu sunt o persoana nici hidoasa, nici urat, nici prea frumos, nici mincinos ci mai degraba sincer, un om normal-ca orice persoana cu calitati si defecte dar fara vicii in varsta de 38 de ani niciodata casatorit.(veti afla mai multe despre mine vizitandu-mi profilul -petreaprofy2010) Si cu siguranta multe din doamnele sau domnisoarele ce vor citi aceasta se vor intreba si isi vor face tot felul de idei cum de e posibil ?Are ceva…probleme, sau nu o fi normal…Ei bine…cu riscul de a ma repeta cred cu tarie ca destinul e de vina sau nesansa, ori faptul ca sunt un familist prea convins, pentru ca nu am gasit pana acum persoana potrivita cu care sa fac acest pas-‘casatoria’, adica nu mi-am gasit persoana care sa traga la ”acelasi jug cu mine”…dupa cum se spune.A nu se intelege gresit, nu sunt in cautarea unei vaci, ci caut o femeie responsabila, draguta, placuta cu un caracter bun asemanator mie, nu spun aceasta pt a ma lauda cel putin asa ma consider eu cat si prietenii mei.Sa fie o persoana iubitoare, sensibila, intelegatoare, supusa, serioasa, gospodina sa nu fie geloasa (mentionez aceasta pt ca am avut adesea probleme din cauza asta) fara copii, care doreste sa-si intemeieze o familie in adevaratul sens al cuvantului, si nu caut o ”servitoare” asa cum au scris unii mai sus. Sunt o persoana modesta ce a avut vre-o doua incercari (ce-i drept neoficiale) de a-si intemeia o familie-dar fara succes, detinatorul unei case si tocmai de aceea acele persoane ce vor citi mesajul meu as dori sa inteleaga ca nu sunt in cautarea vre-unei aventuri trecatoare asa cum prost au inteles unele persoane anterioare, ci imi doresc o femeie care sa gandeasca la fel ca mine si sa mi se alature sa fim impreuna ”servitorii” propriei noastre vieti o femeie fara obligatii, singura ei avere sa fie inima buna, sufletul deschis spre a porni pe acest drum chiar de ar fi sa mergem peste mari si tari impreuna la bine si la greu-constienti fiind ca asa e viata si cu suisuri si cu coborasuri. Restul il vom face impreuna asa cum ni-l dorim. In speranta ca m-am facut inteles astept un pas si din partea ta sa devenim impreuna tovarasi-parteneri-iubiti-pentru o viata. Acesta e Sentimentul meu la Sentimente.ro .

  • nu am inspiratie! spune:

    Am intrat intamplator aici si am citit comentariile.Ma simt mai …optimista ptr ca nu sunt chiar …singura…sau nu numai eu sunt singura.Am incercat sa imi umplu singuratatea refugiindu-ma in munca dar….ramane GOLUL si intrebarea :de ce eu nu reusesc sa intalnesc pe cineva care imi fie alaturi?Am 48 ani si se spune ca arat bine ,dar mai tb un dram de noroc si daca nu e…
    Doresc tuturor celor singuri sa-si gasesca pe cineva iar daca eu nu voi intalni ce imi doresc ma rog sa fiu sanatoasa si sa pot sa-mi port de grija!O SEARA BUNA TUTUROR!

  • petreaprofy2010 - adaos spune:

    …Si ce altceva si-ar putea dori un tanar la 38 de ani normal, modest, optimist, familist convins, sincer, niciodata casatorit, detinatorul unei case in (ro),fara obligatii, fara vicii, cu numeroase calitati dar si omenesti defecte echilibrat, vertical, dar care ca multi altii s-a lasat ispitit de fructul dulce-amar al strainatatii si care si-a dat seama in cele din urma ca aceasta nu poate fi decat o cursa a vietii cel putin pentru unii. Sunt convins ca multi se vor recunoaste in aceasta descriere a mea.Si de aceea pt cei ce vor citi acest mesaj ii voi lasa pe ei singuri sa-si raspunda. Eu nu-mi doresc decat…a se vedea comentul anterior si profilul meu : petreaprofy2010 .Aviz persoanelor interesate…nu ezitati sa-mi scrieti. Acesta e sentimentul meu…al tau care e ? Eu ma incred in acest site, tu te increzi in mine ? Cautati si veti gasi !

  • ionel adrian spune:

    Este greu sa-ti gasesti o femeie pe internet,de-si o caut de-o viata.Te inseala,te minte,vrea doar banii tai.Am cunoscut pe net o gramada de femei si tot singur sunt la 38 de ani,pai femeilede pe net am ajuns la concluzia ca sunt de ultima spita si nu sunt serioase de loc.Este usor sa spui te iubesc,dar in realitate lucrurile stau altfel din partea lor.barbatii folosesc internetul pentru a-si gasii jumatatea ,este adevarat ca nu toti cauta asta si vor doar aventura,dar nu toti sunt la fel in schimb femeile sunt altfel viseaza la o masina ferari,un diamant la mana,o plimbare in Dubai si nu stie unde este Romania pe harta daca pui sa ti-o arate.Oare unde mai gasesti o femeie in lumea asta sa te faca fericit si sa nu se gandeasca numai la ea.Adrian

    • alexa spune:

      cred ca acelasi lucru este valabil barbatilor,cauta numai aventuri,se gindesc cum sa mai adauge inca o cucerire in plus,nu cred ca vrem diamante si lux,dar la voi primeaza studiile superioare, aspectul fizic si cam asta e tot,conteaza cum gindeste femeia,sufletul sai ce ar avea de oferit daca ati fi sinceri va intereseaza cumva? imi cer scuze daca am deranjat pe cineva,dar asta e realitatea

    • bella spune:

      eu cred ca mai sunt femei nu toate sunt la fel.acelas lucru pot spune si despre baieti

  • lincaflorincatalin@yahoo.com spune:

    eu chiar nu am norok in dragoste avand relatii de genuu 4 ani cu o fata unde cred ca am fost inselat 3 ultimul an si jumatate avand o relatie de genul ma suna cu ascuns ca eu nu mai aveam nr ei…venea la mine ne-o trageam si pleca ……iar ultima relatie de un an si cv unde tipa mi-a facut manevra de craciun cu un fot iubit de-al ei …. celelalte relatii nu e vorba ca au fost multe dar au fost skurte am gresit si eu dar:( 80% mi s-a gresit ) ….. si nu mi-o ard la modul bai frate ma razbun pe urmatoarea pt ce mi-a facut fosta nu frate nare nici o vina …. dar nus degeaba ….. tot inselat sunt:(

  • sandu spune:

    buna tuturor de pe acest sait am si eu o problema ,de fapt nu chiar o problema este o situatie mai deosebita ,sant din tulcea si am apelat la acest mod de a gasi si eu sufletul pereche cum se spune si dupa mai multe discutii cu diverse persoane am ajuns la concluzia ca asa poti cauta mult si bine de aceea va rog daca cineva care mai citeste dupa cum am citit si eu , asi dori sa cunosc si eu pe cineva tot din tulcea ,am42 de ani sant balanta si sant de 2 ani vaduv dupa rezultatul unui accident am ramas eu si copilul nostru acum are 9 anisori si ne cautam o mamica cine este interesata ma poate contacta pe mes va multumesc ptr. antelegere .

  • lu.el.mendes spune:

    Multumesc la Dumnezeu si site-ului ,,sentimente ,,ca mi-am gasit jumatatea mea :un om bun,calm,tandru,exact cum mi-am dorit. Ne-am cunoscut anul trecut la sfasitul lunii martie ,ne-am mutat impreuna de la jumatatea lunii mai, iar anul acesta pe 11 ian. ne-am casatorit.Va doresc succes la toti si la toate si multa intelegere….

  • gica spune:

    buna!am citit toate comenturile de mai sus si pot spune ca niciodata nu trebuie ca esecurile unora sa iti taie din optimismul tau de ati gasi perechea potrivita pe internet!au fost multe cazuri de esec sentimental cu persoane cunoscute in afara internetului si cu care cei “raniti: sau dezamagiti au avut timp suficient ca sa incerce sa isi cunoasca cat se poate de bine partenerii…!!!in viata nu se stie niciodata ce iti poate aduce ziua de maine….!!!si eu inca imi caut “jumatatea mea”…!pun mare accent pe frumusetea interioara la femeie!!!doar socializand poti sa iti gasesti cea ce cauti…!comunicarea este baza unei relatiii,de la inceputul ei si pe tot timpul relatiei!multe relatii sau casnicii se distrug din cauza aceasta…!daca vrei sa vorbim sa schimbam cateva impresii si sa ne cunoastem….id-ul meu este:lucian_fiord.va doresc tuturor mult succes in tot cea ce faceti…!!!numai bine!

  • vio. spune:

    revenire….

    Eu sunt de vre-o patru ani singur , in cautarea femeii din vis. Din pacate atunci cand am intalnit-o pe alt site ce e drept, dupa numai 5 luni de zile ne-am despartit. De ce ? Este lunga povestea, spun insa ca sub pretextul faptului ca am mintit-o desi …acele minciuni invocate de ea, au fost oarecum prin omisiune…niste chestii nu influientau cu nimic relatia noastra . Am iubit-o chiar mai mult decat pe fosta care m-a parasit dupa 25 de ani de casnicie. Dar asta este alta poveste. Cert este ca dupa despartirea de “femeia” din vis” , din dorinta de a afla motivul real al despartirii, am inceput “cercetarile”. Intamplator am cunoscut pe faceboock, o verisoara de a ei, cel putin asa sustinea.Pur si simplu intamplator. a facut un comentariu la o poza de a noastra ce o postasem eu cand eram impreuna. De la tipa asta am aflat multe.Dupa despartirea de mine si-a vandut casa de la tara in care locuia , si-a cumparat ap. in Buc. si la dpar o saptamana de la despartirea de mine era deja cu alt tip. De fapt femeia asta de cand a divortat de primul barbat ,acum vre-o 17-18 anu nu a stat cu cineva mai mult de max un an. A vandut iluzii inclusiv mie. Din pacate eu sunt un sagetator …zodiacal vorbind, care desi in zodie spune ca ma plicrisesc repede de o relatie , pot spune ca sunt atipic zodiei mele. Ma atasez ce este drept foarte greu de cineva , oricat de frumoasa ar fi acea femeie si fizic si spiritual, insa lafel de greu sau poate chiar mai greu ma detasez. Da ,aceasta fata este intr adevar foarte rumoasa la 47 de ani ai ei arata super..cel putin asa o vad eu. dar ce folos ca ..am crezut si m-am indragostit de o iluzie. Asadar dragelor mele, daca iubirea este profunda ea nu moare niciodata…asta este crezul iubirii mele. Nu sunt un barbat “fatal” sunt un om cat se poate de normal, cu defecte si calitati . Daca esti frumusica, gospodina , blonda , miniona , , slabuta, si iti doresti o relatie de lunga durata , bazata pe iubire adevarata , incredere si respect reciproc ,te astept….pe tilvio_mr. este IDul meu de mess si poate cine stie….. Am 53 de ani sunt ofiter in rezerva, pensionar si locuiesc singur intr-un apartament. Unde ? Iti voi spune cand v-om discuta prima data! Atat deocamdata. In rest sa auzim numai de bine , si sa fiti iubite!!!!
    Imi cer scuze pentru eventualele greseli de redactare si mexprimare………

  • NORIANA spune:

    Buna si eu cred ca mi-am gasit sufletul pereche , destinul mi-a scos in cale un om deosebit , dar pe alt site NOI2 , ne-am cunoscut in vara anului 2009 dar am avut ghinion , mama lui a controlat tot timpul relatia noastra , a cautat tot timpul sa ne desparta , o gelozie materna o femeie rea care nu s-a gandit niciodata la fericirea baiatului ei om la 5o de ani eu avand 45 , viata alaturi de el mi-a adus doar bucurie , respect si multa iubire , ne-am ajutat mult unul pe celalalt , viata mi-a dat o sansa , sper sa fim impreuna in ciuda mamei lui rautacioase si posesive , o femeie pe care eu am respectat-o mereu ! viata este o lupta trebuie sa nu ne dam batuti niciodata , sunt dispusa sa nu il pierd pe acest om minunat ! va doresc mult succes tuturor ! N

  • vio. spune:

    Eu sunt de vre-o patru ani singur , in cautarea femeii din vis. Din pacate atunci cand am intalnit-o pe alt site ce e drept, dupa numai 5 luni de zile ne-am despartit. De ce ? Este lunga povestea, spun insa ca sub pretextul faptului ca am mintit-o desi …acele minciuni invocate de ea, au fost oarecum prin omisiune…niste chestii nu influientau cu nimic relatia noastra . Am iubit-o chiar mai muylt decat pe fosta care m-a parasit dupa 25 de ani de casnicie. Dar asta este alta poveste. Cert este ca dupa despartirea de “femeia” din vis” , din dorinta de a afla motivul real al despartirii, am inceput “cercetarile”. Intamplator am cunoscut pe facebooc o verisoara de a ei. Pur si simplu intamplator. a facut un comentariu la o poza de a noastra ce o postasem eu cand eram impreuna. De la tipa asta am aflat multe.Dupa despartirea de mine si-a vandut cas de la tara in care locuia , si-a cumparat ap. in buc. si la dpar p saptamana de la despartirea de mine era deja cu alt tip. De fapt femeia asta de cand a divortat de primul barbat ,acum vre-o 17-18 anu nu a stat cu cineva mai mult de max un an. A vandut iluzii inclusiv mie. Din pacate eu sunt un sagetator …zodiacal vorbind, care desi in zodie spune ca ma plicrisesc repede de o relatie , pot spune ca sunt atipic zodiei mele. Ma atasez ce este drept foarte greu de cineva , oricat de frumoasa ar fi femeie si fizic si spiritual, insa lafel de greu sau poate chiar mai greu ma detasez. Da aceasta fata era intr adevar foarte rumoasa la 47 de ani ai ei este super..cel putin asa o vad eu. dar ce folos ca ..am crezut si m-am indragostit de o iluzie. Asadar dragelor mele, daca iubirea este profunda si nu moare niviodata…astya este crezul iubirii mele. Nu sunt un barbat “fatal” sunt un om cat se poate de de normal, cu defecte si calitati . daca esti frumusgica, gospodina , blonda , miniona , , slabuta te astept….pe tilvio_mr. este IDul meu de mess. Am 53 de ani sunt ofiter in rezerva, pensionar si locuiesc singur intr-un apartament. Unde ? Iti voi spune cand v-o discuta primadata! Atat deocamdata. In rest sa auzim numai de bine , si sa fiti iubite!!!!

  • SEBASTIAN spune:

    AM CUNOSCUT OAMENI MINUNATI AICI DAR DIN PACATE INCA NU SUFLETUL PERECHE……DAR MAI E TIMP! SUCCES TUTUROR!

    • raluk spune:

      Si eu as vrea sa-mi intalnesc sufletul pereche. asa cum am vazut si mai sus, si eu m-am confruntat cu astfel de probleme, oricum nu stii ce iti rezerva viata pe viitor. trebuie sa fim optimisti si increzatori in fortele propii. daca cineva este interesat de mine, il rog sa ma abordeze pe id-ul meu, doll.barbye. multumesc!

      • titi spune:

        buna ralu .,as vrea sa-ti spun ca nu trebuie sa iti pierzi speranta de a avea o viata mai buna pentru ca si eu am avut o relatie ca nu pot spune casatorie .la inceput au fost toate bune si frumoase dar dupa cativa ani sa terminat totul .atunci miam pierdut toata increderea … dar am ziz ca bunul dumnezeu o sa aiba grija de toti la rindul lor .trebuie sa ai credinta ca intr-o zi se va uita d-zeu si la noi.daca vrei sa vorbim pe id-meu titi_lupu_76

    • Anastasia spune:

      buna.eu am crezut ca mi-am gasit sufletul pereche dar nu pe site dar am dat gres…acum sunt in proces de divort…si stiu ca e mai bine asa..dar….eu nu clachez…tot sper ca am sa gasesc oameni cu care macar sa pot conversa.ai spus ca ai gasit oameni minunati aici…eu ma bucur….sper sa gasesc si eu….acum nu imi caut sufletul pereche…e cam devreme..dar….pe viitor…poate.vrei sa discutam macar…..ai un nume frumos sincer.

  • george spune:

    felicitari violetta pnt sfaturile date lui lidia n, si tie catalin. Lidia, cauta frumusetea si averea sufleteasca si utunci vei fi cea mai implinita femeie de pe pamant, sa stii ca mai sunt si baieti de casa, antradevar km pe kle de disparitie.

  • Maria spune:

    Am intalnit in decursul anilor pe diverse site-uri de gen tot felul de oameni…. sau mai putin(am reusit in felul acesta sa depasesc depresia pe care ti-o da singuratatea,doar si pt. faptul ca faceam conversatie ma bucuram,asa poti intui cat de cat despre cineva si totodata puteam capata experienta).
    Intr-o zi de 6 decembrie(din plictiseala si de singuratate),exact de SF.Nicolae,am intrat pe un alt site si am intalnit un om extraordinar,suntem de un an si ceva impreuna,deja locuim impreuna,suntem ca o familie,chiar daca nu ne-am casatorit,este cum nu m-as fi gandit nciodata ca o sa accept in viata,diferente de varsta,de inaltime,de statut ,de situatie materiala,dar dragostea invinge toate acestea iar Dumnezeu iti da intelepciunea sa cobori stacheta asa ziselor pretentii-tipare stabilite de societate si sa identifici ca este persoana de care ai nevoie.Este un om cu mult bun simt,modest,respectuos,tolerant,care se bucura sa ma faca fericita pe mine si pe cei dragi mie,in speta mama mea,un om curat sufleteste,fara interese meschine(cum se poate intalni destul de des pe aceste site-uri),avem o viata frumoasa si linistita impreuna si regretam ca nu ne-am intalnit cu mult timp inainte,dar multumim lui Dumnezeu ca ne-am intalnit si acum,consideram ca fiecare din noi a fost cadoul de Mos Nicolae de la Doamne-Doamne.Intr-adevar nu ne-a fost usor sa depasim anumite greutati ale inceputului oricarei relatii,greutati de acomodare,de a intelege fiecare pe celalt asa cum este,cu tabieturile sale,neincercand sa schimbe ceva la celalt ci sa il accepte asa,am avut amandoi multa rabdare unul cu celalt,o relatie trebuie construita pas cu pas ,cu tact,cu rabdare,cu respect,cu intelegere fata de celalt ,cu intelepciune,asta este dragostea,nu doar sexul si gandul cum sa ajungi sa bagi o femeie cat mai repede in patul tau.Este important sa stii ce vrei de la viata,sa fii sincer,sa fii natural,pt.fiecare sac se gaseste petic.
    P.S. sondajul americanilor se cam potriveste cu realitatea.

  • violetta spune:

    pot spune ca am muscat si eu din momeala rau de tot , facandu-mi rau singura , adica ai mei nu le-a convenit ideea , nu ia placut de el, dar am continuat in ciuda barfei ralatia cu el , mutandu-ne chiar impreuna la casa lui , un om altfel decat era pe sentimente, mess, facebook , webcam, telefon , un om ursuz, posesiv , egoist, avar , si profitor cu orice avea ocazia, prea pretentios, vulgar, betiv , , am pus capat repede , si nu mi-am perdut increderea ,acum sunt de 2 luni si ceva tot cu un tip de pe acest site tot de acest timp vb si ne vedem la camera in fiecare zi , ne intelegem bine , si ne-am si vazut in realitate , si chiar mai mult . nu toata lumea poate fi haina . CURAJ.

  • Lidia N spune:

    Am intilnit pe Badoo , un barbat pe care chiar l-am crezut sufletul pereche …. am dat gres ! omul era bolnav de paranoia si un alcoolist veritabil .,mort dupa bani si mi-a dovedit ca de fapt el i-si dorea nu o sotie ci o servitoare . Poate ,a fost pur si simplu un caz separat si nu toti au patit la fel …..oricum ,nu mai am incredere in nimeni .

  • tot pute sint si verticalisti dar care sint scosi din sala si judeca cine trebuie spune:

    toti vreti bani facetii

Leave a Reply