Dating

Dating online: 6 moduri prin care el iti arata ca te iubeste

By februarie 4, 2013 10 Comments

Barbatii nu obisnuiesc sa spuna prea des “te iubesc”, insa acest lucru nu inseamna ca ei nu au sentimente puternice pentru femeia care le este alaturi. Iata cateva dintre semnele care iti indica foarte clar faptul ca te iubeste si ca te vrea cat mai aproape de sufletul lui.

Se mandreste sa iasa cu tine

Vrea sa iesiti mereu impreuna si sa te prezinte tuturor prietenilor sai? Ei bine, acest lucru nu va sta niciodata in fire unui tip care te considera o simpla cucerire pe site-ul de dating online. Acest gest va fi facut doar de catre un barbat care te iubeste si care isi doreste ca tu sa stii acest lucru.

Te prezinta familiei lui

Chiar daca a trecut foarte putin timp de la prima intalnire dincolo de barierele site-ul de dating online, iar el iti propune sa mergeti in vizita sa parintii lui, cu siguranta sentimentele sale pentru tine sunt foarte puternice.

Nu sta pe ganduri daca iti face aceasta propunere. Daca il refuzi este foarte posibil ca a doua oara sa nu mai aiba initiativa, iar el sa considere ca tu nu simti nimic pentru el.

Vorbeste despre “noi”

“Trebuie sa cumparam”, “as vrea sa mergem” sau “abia astept sa vizitam x loc” sunt propozitii pe care le foloseste in mod frecvent? Ei bine, un barbat care vorbeste despre voi doi la viitor si care face acest lucru intr-un mod cat se poate de natural, este clar ca se vede langa tine in perioada urmatoare si ca te iubeste nespus.

Iti da cheia de la apartamentul lui

Iti ofera, fara sa stea pe ganduri, cheia de la apartamentul lui si iti spune, in acelasi timp, ca esti bine venita oricand?

Nici nu trebuie sa iti mai pui semne de intrebare referitoare la faptul ca poate nu te iubeste. Nu uita ca barbatii tin foarte mult la libertatea si la intimitatea lor, iar cand sunt dispusi sa lase o femeie sa patrunda in spatiul lor, fara niciun fel de limita, poti fi sigura ca ceea ce simte este sincer si puternic. Evident, nu te astepta la acest lucru dupa numai cateva discutii pe site-ul de dating online.

Iti propune sa va mutati impreuna

Ti-a dat cheile de la apartamentul lui, iar la nici o luna distanta te intreaba daca ti-ar placea sa locuiesti in aceeasi casa cu el? Chiar mai ai nevoie de alte dovezi sau declaratii de iubire? Barbatii nu sunt intotdeauna dispusi sa se grabeasca si sa se mute impreuna cu o femeie, insa atunci cand o fac, in mod cert sunt foarte siguri nu doar de sentimentele lor, ci si de ceea ce simt si ceea ce isi doresc pe viitor. Poti fi sigura de faptul ca te iubeste si ca se vede alaturi de tine intr-o calatorie emotionala demna de povestit nepotilor.

Totusi, este indicat sa incerci sa ii pferi spatiul de care are nevoie, chiar daca el a fost acela care ti-a cerut sa locuiesti cu el. In acest fel, el te va iubi din ce in ce mai mult.

Te ajuta mereu la treaba

Desi foarte multi barbati considera ca o femeie ar trebui sa se ocupe mai mult de treburile casnice, el nu ezita sa spele vasele si sa te lase pe tine sa te relaxezi citind o carte sau sa dea cu mopul dupa ce tu ai maturat prin camera?

Un barbat care se implica in treburile casnice doar pentru a te scuti de un efort este un barbat care te iubeste si care merita apreciat.

Tu cum ti-ai dat seama de faptul ca iubitul tau te iubeste, desi nu ti-a spus acest lucru?

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • gina spune:

    am ajuns sa nu mai cred in aceste cuvinte…………din pacate!!!!!!!!!!!!!

  • dana spune:

    Si totusi…”iubitul” meu parea sa indeplineasca toate…cerintele anterioare, Si totusi, m-a parasit cand imi era mai greu, ADICA ATUNCI CAND n-am reusit sa-i mai ofer confortul de pANA ATUNCI…credeti-ma …iubirea se verifica in momentele dificile ale vietii

  • vis de toamna spune:

    Am si eu o intebare : ce incredere poti avea intrun barbat pe care l-as cunoaste aici , cand fiecare are n prietenie carora le scrie, cu care se simte bine ???
    Poate sa imi spuna cineva , cum faci ca un tip cunoscut aici , sa ramana doar cu tine in viata reala ?

  • laura spune:

    noi suntem inpreuna de 2 luni si jumatate si consider ca ma iubeste enorm nu spune de multe ori cele doua cuvinte dar vreau sa spun ca ultima oara cand mi-a spus a fost de ziua mea cand ma cerut de sotie iar pe patul nostru scria cu petale de trandafir TE IUBESC ce poti sa mai ceri de la un astfel de barbat. Cred ca asta isi doreste orice femeie.Eu pot spune ca sunt fericita.

  • Anonim spune:

    noi suntem impeuna de mai bine de 4 ani,el este de alta nationalitate si,intr-adevar,nu mi-a rostit niciodata “cele doua cuvinte”,dar mi-a dovedit-o in nenumarate randuri ca ma iubeste: iesim imprena la toate petrecerile si ocaziile speciale organizate de prietenii sai,se ofera sa-mi ajute parintii la nevoie,este marinimos pana si cu prietenii mei!
    si desi acum ne despart mii de kilometri(el lucreaza intr-o tara din Asia),relatia noastra e la fel de trainica (ultima vacanta,petrecuta acolo,in Asia,a fost de vis!).
    a, si nu v-am spus ceva:aici ne-am cunoscut… 🙂
    concluzia: vorbele se duc in vant,faptele raman!preferati sa va arate,nu sa va spuna cat de mult va iubeste

  • mery spune:

    ne cunoastem de un an si iesim impreuna cand se poate,,, chiar daca sant inca multe bariere intre noi,,, santem de nationalitate diferita,,sant inca casatorita si totusi nu a ezitat sa ma prezinte parintilor lui sau sa imi dovedeasca ca ma iubeste chiar daca nu spune niciodata acest lucru,,stiu ca pentru noi femeiile aceste doua cuvinte ,te iubesc inseamna mult, dar am invatat ca nu intotdeauna sant sincere ,,mult mai importante sunt gesturile pe care o persoana le face pentru tine…

Leave a Reply