Site icon Blog matrimoniale

Dating online: 6 moduri prin care el iti arata ca te iubeste

Barbatii nu obisnuiesc sa spuna prea des “te iubesc”, insa acest lucru nu inseamna ca ei nu au sentimente puternice pentru femeia care le este alaturi. Iata cateva dintre semnele care iti indica foarte clar faptul ca te iubeste si ca te vrea cat mai aproape de sufletul lui.

Se mandreste sa iasa cu tine

Vrea sa iesiti mereu impreuna si sa te prezinte tuturor prietenilor sai? Ei bine, acest lucru nu va sta niciodata in fire unui tip care te considera o simpla cucerire pe site-ul de dating online. Acest gest va fi facut doar de catre un barbat care te iubeste si care isi doreste ca tu sa stii acest lucru.

Te prezinta familiei lui

Chiar daca a trecut foarte putin timp de la prima intalnire dincolo de barierele site-ul de dating online, iar el iti propune sa mergeti in vizita sa parintii lui, cu siguranta sentimentele sale pentru tine sunt foarte puternice.

Nu sta pe ganduri daca iti face aceasta propunere. Daca il refuzi este foarte posibil ca a doua oara sa nu mai aiba initiativa, iar el sa considere ca tu nu simti nimic pentru el.

Vorbeste despre “noi”

“Trebuie sa cumparam”, “as vrea sa mergem” sau “abia astept sa vizitam x loc” sunt propozitii pe care le foloseste in mod frecvent? Ei bine, un barbat care vorbeste despre voi doi la viitor si care face acest lucru intr-un mod cat se poate de natural, este clar ca se vede langa tine in perioada urmatoare si ca te iubeste nespus.

Iti da cheia de la apartamentul lui

Iti ofera, fara sa stea pe ganduri, cheia de la apartamentul lui si iti spune, in acelasi timp, ca esti bine venita oricand?

Nici nu trebuie sa iti mai pui semne de intrebare referitoare la faptul ca poate nu te iubeste. Nu uita ca barbatii tin foarte mult la libertatea si la intimitatea lor, iar cand sunt dispusi sa lase o femeie sa patrunda in spatiul lor, fara niciun fel de limita, poti fi sigura ca ceea ce simte este sincer si puternic. Evident, nu te astepta la acest lucru dupa numai cateva discutii pe site-ul de dating online.

Iti propune sa va mutati impreuna

Ti-a dat cheile de la apartamentul lui, iar la nici o luna distanta te intreaba daca ti-ar placea sa locuiesti in aceeasi casa cu el? Chiar mai ai nevoie de alte dovezi sau declaratii de iubire? Barbatii nu sunt intotdeauna dispusi sa se grabeasca si sa se mute impreuna cu o femeie, insa atunci cand o fac, in mod cert sunt foarte siguri nu doar de sentimentele lor, ci si de ceea ce simt si ceea ce isi doresc pe viitor. Poti fi sigura de faptul ca te iubeste si ca se vede alaturi de tine intr-o calatorie emotionala demna de povestit nepotilor.

Totusi, este indicat sa incerci sa ii pferi spatiul de care are nevoie, chiar daca el a fost acela care ti-a cerut sa locuiesti cu el. In acest fel, el te va iubi din ce in ce mai mult.

Te ajuta mereu la treaba

Desi foarte multi barbati considera ca o femeie ar trebui sa se ocupe mai mult de treburile casnice, el nu ezita sa spele vasele si sa te lase pe tine sa te relaxezi citind o carte sau sa dea cu mopul dupa ce tu ai maturat prin camera?

Un barbat care se implica in treburile casnice doar pentru a te scuti de un efort este un barbat care te iubeste si care merita apreciat.

Tu cum ti-ai dat seama de faptul ca iubitul tau te iubeste, desi nu ti-a spus acest lucru?