Dating

Dating online: 6 semne ca este atras de tine de la prima conversatie

By septembrie 19, 2012 100 Comments

Prima conversatie de pe site-ul de dating online este esentiala. Acesta este momentul in care iti vei da seama destul de usor daca el te place si daca este interesat de tine. Semnalele pe care ti le va transmite vor fi destul de usor de citit. Iata cateva dintre ele.

1. Iti ofera detalii personale

Iti povesteste foarte multe lucruri despre el, inclusiv despre fostele sale iubite, dar si despre tipa ideala pentru el. Mai mult decat atat, tu pari sa te potrivesti perfect descrierii, iar el pune accent pe acest lucru, inca din primele 5 minute petrecute impreuna pe site-ul de dating online.

2. Incearca sa iti faca pe plac

Pare ca incearca sa fie pe placul tau si sa dea raspunsuri favorabile la intrebarile pe care i le adresezi pe site-ul de dating online? Cu siguranta este incantat de tine si vrea sa iti faci o impresie buna despre el. Mai mult decat atat, prin raspunsurile pe care ti le da, el incearca sa te faca sa crezi ca sunteti compatibili.

3. Iti face complimente

Un barbat nu face complimente unei femei de care nu este atras, cu atat mai putin pe site-ul de dating online. Daca incepe sa iti admire fotografiile sau textul de descriere, daca spune ca esti foarte inteligenta si ca si-ar dori sa te cunoasca mai bine, nu exista niciun dubiu ca te place.

4. Vrea sa te cunoasca mai bine

Ai petrecut mai mult de o ora pe site-ul de dating online, vorbind cu el, iar el insista sa mai stea cu tine, sa te cunoasca, sa iti spuna tot ce vrei sa stii despre el? Daca iti da semne ca vrea sa te cunoasca mai bine si ca vrea sa stea mai mult de vorba cu tine, atunci semnele ca te place sunt foarte clare.

5. Iti raspunde prompt

Un barbat care iti raspunde greu pe site-ul de dating online, cel mai probabil nu este foarte interesat de tine, insa unul care incepe sa tasteze imediat ce tu i-ai trimis mesajul, este foarte atras de tine si incearca sa iti arate ca este interesat si ca renunta la orice pentru a vorbi cu tine.

6. Vrea sa stie cand veti mai vorbi

Nici nu ai incheiat prima conversatie de pe site-ul de dating online, iar el te intreaba cand mai puteti discuta? Ai reusit sa il dai peste cap si sa il cuceresti din prima zi.

 

Tu reusesti sa descifrezi semnalele pe care ti le transmite atunci cand  vorbesti cu el pe site-ul de dating?

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Ora Exacta spune:

    Navigand pe internetul din Romania uite ca am nimerit pe
    pagina dumeavoastra. Nu ma pot abtine sa nu zic ca sunt placut surprins de calitatea articolelor de pe acest sait si va doresc cat mai mult succes!

  • i love you spune:

    fetelor care sunteti dezamagite dupa atatea cautari nu disperati
    cautati cu rabdare multa si o sa-l gasiti
    nu stiti de unde sare iepurele
    uite ca la mine a functionat
    am cautat barbat de caracter cu studii realizat si perfect sincer
    ma iubit din prima clipa si a doua zi si-aa sters profilul de pe Chat si suntem pe alta varianta de comunicare
    inclusiv impreuna si fericit
    eu am cautat Multi ani si in viata reala si pe chat-uri si l-am gasit
    va doresc bafta si voua
    sexul nu este totul.cautati perla ca ea exista

  • Hermes spune:

    Doamnelor, domnisoarelor, va multumesc mult pentru aprecieri. Consider insa ca nu merit apelativul, datorita faptului ca, desi simt ca as fi batran, unii ar putea considera ca sint inca tanar avand in vedere varsta modesta de 30 de ani, deci sunt multe alte persoane mai indreptatite decat mine de a purta o astfel de distinctie plina de consideratie.

    Pseudonimul a fost ales din varii motive, dar nestiind ca pe site exista deja. Astfel, in cazul in care cineva doreste sa schimbe cateva cuvinte, indiferent de motivatie, sau din pura curiozitate, o poate face trimitand un mesaj la Hermes_mesager

    Va multumesc.

  • marieta57 spune:

    un caracter deosebit ai Hermes!!mare noroc pe capul celei pe care o vei iubi!!!

  • Hermes spune:

    Of! Nu stiu cine scrie aceste sfaturi, dar unele dintre acestea, daca nu majoritatea, sint contradictorii cu realitatea. Nu intru in detalii pentru ca as putea scrie un roman despre asta, iar eu doresc sa ma concentrez pe alt subiect in ceea ce priveste proza.

    Este amuzant cum foarte multe persoane discuta despre educatie ca fiind o trasatura ce apartine strict de inalta clasa din alte tari. Educatia nu inseamna doar eruditie si maniere regale, ci in primul rand respect. Acesta lipseste in ultima instanta la foarte multe persoane, iar situatia financiara deosebita sau modesta nu are nimic de-a face cu asta.

    Dimpotriva, atunci cand respectul lipseste unei persoane, suma imensa de bani nu poate face decat sa amplifice vulgaritatea; in cealalta extrema este de inteles ca imprejurarile aspre au facut psihicul sa cedeze, ceea ce iarasi nu este bine.

    Nu sint bogat, ci dimpotriva, dar avutia unei persoane nu m-a tentat niciodata. Este binevenita ca o gratificatie, dar doar la o persoana cu un caracter deosebit. Din acest considerent, am refuzat o persoana cu o situatie deosebita. Unii vor zice ca este o prostie, dar nu-mi pasa de acest lucru.

    Am fost plecat din tara si sansele sint sa o mai fac, probabil definitiv daca aici nu descopar potential macar, dar trebuie sa fie clar ca respectul, bunul simt, care demonstreaza vointa si autoeducatie, pot lipsi si in strainatate, ba chiar insotite de o aroganta crasa.

    Cu mahnire va scriu, ca generalizarea, pentru cele si cei care o utilizeaza, are un efect nociv care se impotriveste succesului in ceea ce priveste orice, nu numai gasirea perechii. Mi-a luat ceva timp sa realizez asta si, daca nu as fi stiut mai bine, m-as considera jignit ca sint pus in aceeasi oala cu toti.

    Nu, nu vreau sa conving pe nimeni prin cuvinte de propriile calitati sau defecte.

    Trebuie insa, doamnelor, domnisoarelor, sa fiti mai deschise in ceea ce priveste acest lucru si chiar daca pare dificil trebuie sa insistati sa gasiti ceea ce doriti cu pasiune. Acelasi lucru este valabil si pentru toti domnii care arunca aceleasi reprosuri; calculati-va fiecare vorba, fiecare gest pentru ca poate crea o impresie falsa si nimeni nu doreste asta. Altfel se va ajunge la dispute sexiste, iar asta este o prostie, o superficialitate.

    Ca veni vorba de superficialitate, fiecare ar trebui sa puna in plan secundar aspectul. Sa se tina cont de asta, evident, dar nu trebuie sa fie singurul criteriu in a alege persoana potrivita. Eu inca mai caut, si desi tentatia exista la fiecare in parte, ma straduiesc sa iau in calcul gesturile, vorbele, modul de-a fi a unei persoane.
    Cand acestea din urma imi vor transmite profunzime, rafinament, atentie si multe alte lucruri pe care le pastrez ca pe o comoara, atunci voi sti ca pot sa imi construiesc viata in mod deosebit cu o persoana de incredere langa mine. Pentru a clarifica putin mai bine, nu sint urat, dar nici nu consider ca ma printre cei mai frumosi barbati.

    Trebuie sa aveti incredere in voi insiva, sa sperati ca va veti indeplini aspiratiile si in cele din urma veti reusi.

    Nu trebuie sa-mi asimilati cuvintele, judecati-le doar, si daca se opun logicii dumneavoastra, atunci uitati de cele scrise aici.

    • aura66 spune:

      foarte bine spus..din partea dunmeavoastra d-le Hermes………se vede ca aveti un caracter foarte bun….si o sensibilitate sufleteasca foarte profunda…….. sunt sigura ca veti sti sa apreciati mult femeia care va avea calitatile dorite de dumneavoastra…….cu siguranta veti gasi ceia ce doriti……..pentru ca inca mai sper ca sunt multi barbati sinceri si cu suflet mare…..cum sunt si femei sincere cu suflet mare si bun.

  • alt "anonim" spune:

    am incercat pe mai multe site-uri sa-mi gasesc femeia potrivita, pot sa sa zic ca peste 95 % nici nu-mi raspund la salut (indiferent daca am avut sau nu poza). Si din raspunsurile primite majorittea au fost de genul: “putem sa ne intilnim la gasroniera mea din strada…, 100 eur pe noapte …”. Cum pot femeile astea sa spuna ca suntem toti la fel – si ele nici macar nu stiu sa dea “buna ziua”?

  • Anonim spune:

    Cat de frumos poate fi dialogul dintre doi oameni,totul este sa ai rabdare si sa afli OMUL….. !

  • john...... spune:

    am ascultat cu mare bagare de seama toate comentariile……nu stiu cum sa le cataloghez…insa un lucru este cert…….lumea de azi este foarte dezamagita,debusolata,si nu se mai poate avea incredere….pakat…!.dar nu trebuie sa disperam…..sa incerkam sa-o aducem pe calea buna…depinde de noi totii. multumesc !!.

  • NICOL spune:

    mai bine facem greseli la scris decat in viata si in comportament

  • NICOL spune:

    ar fi mai bine fiecare sa-si vada paiul din ochii lor si dupa sa se uite la bata din ochii altora. SI nu mai spuneti ca ciorba e supa si supa ciorba. In viata e bine sa sti sa separi raul de bine si sa nu se generalizeze

  • Adriela spune:

    buna, perfectiunea nu exista, depinde ce cautati baieti.

  • musataura@yahoo.com spune:

    NU STIU DE CE COMENTATI ATAT,eu am dat acest anunt ca sant femeie si vreau cu adevarat sa-mi gasesc jumatatea,este foarte grea singuratatea

  • mario. spune:

    Primul contact cu o femeie pe net. Dupa 5 minute intrebare din partea doamnei:ai mesg….? Zic,da.Ea,hai sa intram pe mes… Bine! Ea :O ai mare ? raspund nu. Ea,vrei sa-ti arat pi…….? Ma vafa……..

  • Baiatu spune:

    parere mea fetelor si domnilor de ce va contraziceti atat pe site-uri forumuri online si live cand ati putea sa treceti la fapte,sa va bucurati de clipele actuale si sa lasati contrazicerile pe seama filozofilor

    • GEO spune:

      Alo, Baiatu, parerea mea e ca tu ar trebui sa inveti sa scrii, ok ? ,, parere mea,, ,,, parerea mea,,,
      ,, forumuri,, ,,,, forum-uri,,, ,, ati,, ,,, a-ti,,, ,, contrazicerile,, ,,,contraziceriile,,, ,,filozofilor,,
      ,,, filozofiilor,,, e o zicala, daca taceam filozof ma numeam.
      corect:
      eu sunt filozof
      ei sunt filozofii, sa ramana pe seama filozofiilor.. eu nu ma incred in politica filozofiiilor.

  • diana spune:

    toti mint la fel si au aceeasi” canttate “de lasitate.

  • inimiara1 spune:

    am urmarit comentariile voastre si as potea ca sant indignat,dc?…….. pentru ca toti ati intrat cu un scop pervers,e normal ca toti sa minta si sa creeze fel de scenari despre viata lui sa faca lucrurile cat mai cerdibile(favorabile). se stie clar e o regula neschimbatain viata ,scz expresia ,se vor gasi pe un drum in viata un bou si o belea e o regula nescrisa,si o respectam fara sa vrem,neconditionat. asa ca in tot cea ce facem avem cu toti doar interese cu probabilitatea de a realiza cv, asta e parerea mea va pop.

    • GEO spune:

      Alo, INIMIARA 1, bou esti tu, si belea e ca nu sti sa scrii !!! bai omule tu chiar esti fara rusine.
      ,, as potea,,, as putea,,, ,,ca sant,, ca sunt ,,, ,,ati,, a-ti,,, ,, scenari,, ,,, scenarii,,, ,,lucrurile,,
      ,,, lucruriile,,, ,, cerdibile,, ,,,credibile,,, ,,in tot cea ce ,, ,,, in tot ceea ce ,,, ,, neschimbatain,,
      ,,, neschimbata in ,,, ,, va pop,, ,,, va pup,,,, eu am parerea ca tu ai venit din timpul lui SCORILO..

  • angel spune:

    @denisa
    vreu si io un i de la tine !

  • "DENISA SPECIALA" spune:

    Si…,de la Denisa Speciala,educata,cultivata,prea spalata….sfaturi …fara numar!!!..Traiasca..!!!,Esti prajita rau fetito,la creier …se stieeee…!!!!Ai grija,s-au prins si italienii(aia educati pe care-i tot umfli),ca sunteti la fel de otravite ca si italiencele lor…!!!Atentie la nota de plata de la sfarsitul distractiei!!!Tot mai multi au inteles ca sunteti fripturiste si mai devreme sau mai tarziu aplica zicala lor:”Meglio solo,che mal’acompagnato!!!Ciao Bella!

    • inimiara1 spune:

      denisa tu ai ziso intro maniera mai colorata,dar ai atins bn problema,de asta zic si eu sa nu ne dam ceea ce nu santem,e mai bn sa fim noi insine si poate mai dam si de un strop de sentiment.

  • Anonim spune:

    hello to all my friends on facebook i thank u all, but pleace,if u cannot translates ur messages into english pls i cannot read any language apart from english

  • nadia spune:

    Hai., si femeile sunt meschine.. interesate de partea materiala. Spune-i ca ai o afacere profitabila, spune-i ca detii 2 vile la si o inviti la plimbare cu un auto ..fain…si apoi ar afla ca ai salariu de 2000 lei..sa vezi cum ii trec sentimentele care incerca sa ti le spuna ca le nutreste pt tine.!!! Asa ca ..toti suntem la fel , doar ca barbatii sunt interesati de partea sexuala , mult mai mult decat femeile ( asa sunt plamaditi ) Dar..sa nu uitam…nu toti, nu toate sunt la fel.

    • nicu.m spune:

      Stimata doamna Nadia…ai dreptate in mare masura in cele expuse mai sus,as vrea doar sa mai completez,cred ca noi barbatii sintem interesati de partea sexuala,iar femeile de partea materiala,toti ne urmarim interesele,deci ce ne scapa noua,completeaza femeile…este doar parerea mea…

      • GEO spune:

        Pai si pana la urma care e supararea voastra NADIA si NICU. M… deci s-a gasit rezolvarea pana la urma, nu ? deci femeiile vor banii, iar barbatii vor pasarica, ha ha ha scuze ,, sau sex.
        rezolvarea e ca : voi femeiilor dati ce vor barbatii, si voi barbatiilor dati ce vor femeiile.
        barbatii se aleg cu buzunarul gol , iar femeiile cu vaginul plin.
        vedeti ca e simplu ? de ce trebuie sa va certati toata ziua. hai la treaba !!!!

    • NICOL spune:

      bine gandit si scris doar cu o mica diferenta sa nu amestecam unele femei si uni barbati ca doar nu toate degetele de la mana au aceiesi lungime sau grosime

  • Lolitta :P spune:

    Iar voi , astia plangaciosi pentru ca nu va baga in seama femeile pe care le vreti voi, pt ca ele vor bani si alte alea , serios acum, va obliga pe voi cineva sa faceti ceva ce nu va place…. nu sunteti bagati in seama , mi se pare normal, dar nu mi se pare normal sa pretinzi ca vrei sa cunosti pe cineva si dupa doua minute sa-i ceri webcamul… “sa vad cu cine vorbesc” si daca nu vezi , nu poti gandi , sau ce ?
    Cnd spui ca vrei sa cunosti , scoti fizicul din ecuatie , in prima faza ..o sa vezi pe urma, daca este cazul, dar ai rabdare daca chiar vrei sa cunosti pe cineva. Unul ma intreba daca eu m-as marita cu un handicapat locomotor…… Nu ma intereseaza fizicul , vreau , mai intai sa vorbesc cu omul acela, sa vorbim…. un timp… si sa ne vedem doar daca este cazul . N-as intrerupe comunicarea cu cineva cu care imi face placere sa vorbesc pentru ca nu este o frumusete…. fara falsa modestie, sunt foarte draguta….. (pentru unii , bineanteles) Oricum “Frumusestea se afla in ochii privitorului”.Atata lehamite mi s-a facut de astia “normali” pe care i-am intalnit….. pentru ca sunt asa de preocupati de sex, incat uita sa traiasca, uita sa-si faca bucurii, uita sa se simta bine ….. si uita ca sunt , poate , sute de lucruri ce pot fi facute impreuna cu cineva…. in afara de sex si care pot produce cel putin la fel de multa satisfactie… Asa ca ….. wake up man!!!!! Sa fi-ti iubiti, poate va treziti si voi!!!

  • Lolitta :P spune:

    Siiiiiiiiiiiiiiiigur ca este atras, nu este greu sa ne dam seama!!! Si ce daca!!! Nu vrea decat sa vada o femeie , de care se simte atras, dezbracata! Atractia dispare imediat ce afla ca nu va vedea nici un webcam!!!!!

  • nu, zau? spune:

    da, la inceput se arata interesat, iti spune sincer ca e casatorit si te intreaba daca te deranjeaza lucrul asta…

  • dany spune:

    magda 17 …………., tu spui de noi , dar primadata uitativa la voi , ca si voi nu va uitati numai dupa baetii plibi de banii , masii de lux , apartamente ……. si sa nu spun mai multe … ca toate sunteti pe post de parasute , unde gasiti baeti cu bani idata sunteti si voi acolo profitoarelor..

    • Luisa spune:

      si tu nu esti un baet? unde dracu tot fug “i”urile astea? daca le-ati pierdut, va dau eu, la naiba, ca am multe pe stoc, numai nu mai scrieti fara “i” !!!!!!!!! va imploor!

      • GEO spune:

        Draga LUISA , ti-am spus ca imi placi mult de tot, esti o femeie desteapta si mi-ar place sa am o sotie ca tine. sunt multi tantalai pe net-ul asta.. asta e o tara de analfabetii !!!

      • marieta57 spune:

        Luisa esti teribila!!!!!!!!!!!!!!!!si pe mine ma enerveaza atatea greseli!!inteleg ca se scrie repede dar eu zic ca inainte sa postezi ceva ce citeste atata lume trebuie sa recitesti.si eu gresesc dar chear asa?????

    • NICOL spune:

      dany ancearca si fa diferenta an a te exprima. Pt ca se poate spune unele femei nu toate,cum se mai poate spune si de barbati sau baieti,uni nu toti

  • denisa spune:

    deci conteaza foarte mult cei 7 ani de acasa daca in familie exista agresivitate ,cuvine urate, atunci si viitor copil va fi la fel ,vorbiti ,frumos fito calmi nu folositi bautuiri alcolice care mai tarziu duce la agresivitate,violenta in familie ,copiiati dela colegi vostri ceiace este frumos cum sunt educati,ce sa mai zic ca si profesori sunt analfabeti ,intr-zi am intrebat o profesoara /eu iubesc geografia ,med., psiholog.pictura
    /am vorbit de continentele lumi ,capitale si nu a stiut sa imi raspunda ,oooooooeste foarte grav , mergeti in gradinite ,in scoli si intrebati ,prin sondaj si vedeti ca sunt educatori ,profesori care habar nu au

    • Luisa spune:

      in acest comment, ai greseli fara numar..de la viitorul copil pana la continentele lumii cu 2 de i..mi-e rau..cat de cultivata esti si ti-au scapat atatea litere pe jos..

      • GEO spune:

        ha ha ha ha , Draga LUISA , fata asta cate clase o avea ? e facuta praf , nu stie sa scrie…
        am vazut ca femeiile care barfesc mult sunt analfabete, si viseaza la barbatii cu banii si masinii.
        eu am ce-mi trebuie, dar nu m-as uita la o femeie analfabeta. imi place de tine LUISA.

        • denisa spune:

          scuze draga scriu repede nu stau sa pierd timpul nu sunt materialista am totul al meu nu imi place sa depind de nimeni ,lucrez ,fac traduceri tu ce faci numai gramatca te uti ce srie cum scrie , sunt idependenta nu imi place sa depind de barbati

    • nicu.m spune:

      Stimata doamna Denisa,ai auzit de zicala,cum ca prostul daca nu e si fudul,parca nu e prost destul..???
      …ti se potriveste ca o manusa…

  • denisa spune:

    ceace am vazut in saituri cei depeste 5o sunt mult mai neseriosi

    • Luisa spune:

      asa se scrie, cultivato : ceea ce am vazut in site-uri..iar urmarea “cei de peste 50 de ani sunt mult mai neseriosi, chiar n-are nicio legatura cu inceputul propozitiei..vai de mama ta..

      • GEO spune:

        Bai Denisa ! lasa banii si masiniile barbatiilor,, te rog sa mergi la munca, nu m-ai visa la avutul altuia.
        ok ? mergi si serveste munca ! ok ?

        • denisas spune:

          suze eu nu sunt ba, si niciodata nu am fost materialista sunt singura de multi ani fara un prieten , si lucrez am situatia mea nu ma interesat niciodata bunurile altora sunt sigura pe picioarele mele si foarte draguta ok. sunt femei pe care le intereseaza masini case eu sunt o fire foarte sentimentala si pictoritaok,

    • bogdan spune:

      Denisa!!!!esti atat de educata incat uiti sa desparti ceea de ce……!poate ca ai uitat lb romana si daca e asa,te rugam cu totii sa incerci sa scrii in italiana!sau scrie oricum dar acolo unde esti tu,in lumea ta educata si cu bun simt.mergi pe un site de semi analfabeti din italia si scrie cum doresti,pt ca nici acolo nu vei gasi intelegere.esti un dezastru si nu e doar parerea mea!

  • denisa spune:

    am o impresie foarte proasta de romani nostri/barbati/ sunt lipsiti de educatie ,cultura in afara de sex nu au nimic in cap si sa scuipe pe jos ,comunic cu multi straini sa vad ce gandesc cultura lor este extraordinar sa cunosti mai multe limbui straine sunt mult mai educati ca baebati romani vorbesc frumos mai sunt si uni care vorbesc direct de web /vedere/dar foarte f. putin ,eu sa nu aud de romani care au incap numai sa-si umfle burtiile si sex, ma consider o persoana deosebita , succes educati-va si voi vorbiti frumos nu mai scuipati nu injurati fiti finuti spalati-va ,nu fiti agresivi si barbati sunt foarte sensibilidar si femeile ,acum,fetele fac copii si ele nu cunosc nici ca[italele lumi deci viitori analfabeti , cititi, cultivati-va nu e greu ,invatati limbile straine ciaoooo, tante belle cose , una bella serata ,thanks ,scuz-mi

    • ionel b. spune:

      ce mult “imi place” cand vad comentarii de genul “romanii asa si pe dincolo iar strainii…” sau de genul “toti barbatii este porci “(a se vedea de ce am pus “este” si nu sunt cum este corect).Fetelor….peste ce barbati ati dat voi de-i puneti pe toti ,cu forta,in aceeasi oala ????? Ma ingrozesc pur si simplu !Dar de ce nu ziceti NIMIC de fetele care nu raspund daca la profil nu scrii ca esti un dulap de 2 m cu cont gras in banca si Ferrari parcat …in piscina ? Hai sa fim seriosi.Polemica aceasta o putem sustine pana la anul viitor cu argumente pro si contra .Pot spune cu siguranta ca pe bloguri majoritatea fetelor se plang de baieti(ce rai si nesimtiti sunt ei ) iar pe site-ul de dating se uita intai cat de potent financiar esti in detrimentul sentimentelor .Bafta multa daca voi considerati ca asa e corect.

      • Lolitta :P spune:

        Hahahaha… mde, Ionel! Cine te pune sa te adresezi fetelor care “nu raspund daca la profil nu scrii ca esti un dulap de 2 m cu cont gras in banca si Ferrari parcat …in piscina”!!!! Pentru ca….. acelea iti plac, insa ele au pretentii si e perfect normal!!!!
        Aici se discuta despre (intr-o oarecare masura..) acei barbati care vor sex si atat, nu conteaza cu cine, unde… cat timp exista internet si webcam. Ba unii pretind ca vor sa discute, ca vor comunicare…… 15 minute (de apreciat totusi :)) ) dupa care …… da’ poze… da’ webcam….. hai sa ne vedem acum , daca se poate ….. zici ca toata viata lor au fost antrenati pentru un singur lucru, dar , intre noi fie vorba , daca ar fi asa niste performeri n-ar mai sta pe sit-uri de dating…….
        NU dragilor ! NU vrem sex ! (caci ne-am cumpara vibratoare si am avea satisfactii garantate si fara batai de cap, sau reprosuri ulterioare….sau…..)

      • GEO spune:

        DA !!! IONEL P. spune adevar-ul , multe femeii sunt analfabete, si pline de lacomie, la banii si masinii, piscine etc, si barfesc pe barbatii ca ei au probleme cu sex-ul. dar ele nu se mai satura de sex..
        hai sa fim seriosi, care minte si care spune adevarul ? vai de capul femeiilor care sunt duse !!

    • Luisa spune:

      Vai, Denisa draga, persoana deosebita ce esti tu, atat de prost scrijelesti pe net incat nu esti cu nimic mai deosebita de analfabetii aia pe care-i blamezi tu..am citit de 2 ori comentariul tau sa ma prind cand inchei propozitia si cand incepi alta idee..la tine in Italia, unde barbatii sunt tare cultivati, se pare ca lipseste orice semn de punctuatie, “i”-urile se pierd pe drum, mai mananci din litere…urat..in plus, sari de la o idee la alta, esti praf in arta conversatiei si scrisului..haos general in capul tau, draguto!

    • nicu.m spune:

      …stimata doamna Denisa,eu personal nu am inteles mare lucru din cele postate de tine,decit ca sa invatam limbi straine ca si tu stii limbi straine…oare lauda de sine nu tot de educatie tine..?!!

    • marieta57 spune:

      Doamne tu Denisa cu poti vorbi asa?ca barbatii straini sunt mai educati!!!vor fi dar padure fara uscaturi nu exista!!!oamenii sunt oameni oriunde.am intrat si eu pe alte siteuri in strainatate si am vazut cum se comporta si barbatii din alte tari.sunt care discuta despre toate dar si unii care vor cybersex(sex la web),sau direct vor intalniri inca din prima clipa ce-ti vad poza.acum depinde si de femeie ,de caracterul ei si de educatie,si inca ceva:sa lasam pe altii sa ne descopere cat de deosebiti suntem.oricum slava Domnului ca suntem deosebiti!!!!!!!!

  • jojo spune:

    …pierdere de timp!majoritatea isi doresc o “a doua masina de scris”…o rezerva de timp liber si de pus in parctica ce nu le ofera “fotoliul caldut si comod de acasa”!web…sex virtual…aventuri de-o noapte…copilarii!si cei mai multi nu realizeaza cat de imaturi sunt,de vreme ce nu inteleg ca drumul spre inima unei femei,nu este acelasi cu drumul spre patul ei!s-a inventat bordelul,pentru intalniri strict sexuale;ca sa nu mai vorbim de lacomia cu care orice barbat,care are acasa o femeie de exceptie,nu mai poate adormi langa ea,daca intamplator,o colega de servici,o cunostinta mai veche,sau una pe care a vazut-o pe strada,trebuie sa fie si a lui!dar…sa nu uitam,ca pentru toate cate nu merg intr-o relatie,intr-o casatorie,in viata de zi-cu-zi…DE VINA E FAMEIA!nu cred ca avem nevoie de atat de multe sugestii si sfaturi ca sa ne dam seama daca ceva merge sau nu;femeia lucreaza instinctiv!si nu stiu de ce,am impresia ca turnati prea mult lapte in pasat barbatilor,incercand sa ne atrageti atentia asupra unor aspecte de compatibilitate!si barbatii au facut ceva scoala…si ce scoala practica in virtual!!!sa fim seriosi…e totul ok initial,iar la prima eschiva politicoasa de la caricatura asta de websex(amor nebun,dealtfel)…ciao amore,ciao!si asta dupa ce ti-a consumat inutil un timp,in care puteai sa faci fain-frumos,orice altceva;e doar parerea mea:DE GUSTIBUS NON DISCUTANDUM!

  • Maria spune:

    Ce ma deranjeaza cel mai mult este faptul ca prea multi barbati te intreaba din prima daca ai web si asta binenteles cu scopul de a face sex pe webcam. Sunt foarte multi si cei tineri dar si cei trecuti de 50 ani care vor sa faca asta. In ce lume traim ! De unde sentimente , caracter sau sinceritate? Acum doar scopul conteaza, restul e pierdere de timp ptr. multi barbati .Foarte rar gasesti ceva serios , se duce de rapa societatea noastra ,asta este valabi si pentru alte tari .

    • Mariuta spune:

      Ai perfecta dreptate.Eu ma intreb atunci UNDE SE POATE GASI O PERSOANA serioasa si de bun caracter?…

      • viorello spune:

        da mariuta…sigur poti gasi…eu de exemplu…

      • geo spune:

        nu maiincerca, nu ai sa gasesti, tu esti dingura persoana serioasa

      • emy spune:

        in niciun caz in Romania nu gasesti barbat educati, in Franta,Italia da ,dar aici in niciun caz

      • pavel34 spune:

        oare pot fi adevarate astfel de vorbe?eu sunt div de 3 ani ,dar dupa div nu am reusit sa gasesc o femeie serioasa toate ajung la bani mai ales cind aflau ca sunt in anglia.daca sunt aici inseamna ca sunt putred de bogat?nu dar nici nu ma pling.deci nici femeile nu sunt si nici nu vor fi vreodata cheie de bisericaorice persoana are calitati si defecte dar depinde si ce persoana cauti!!!!!!!!!!

        • Anonim spune:

          nu toate femeile sunt materialiste. Dar, nu numai unele femei sunt materialiste, mai sunt si barbati materialisti. Cu ei ce facem?
          Adevarul e k pe acest site gasesti si femei dar si barbati de calitate daca sti sa ii selectezi. doar trebuie sa ai rabdare si sa sti ce vrei cu adevarat. Dak incerci doar sa conversezi in acelas timp cu mai multe persoane nu o sa sti exact ce ai vb cu nici una si deci…nu vei gasi. va doresc sa va gasiti jumatatile asa cum vreti sa fie. Aveti grija ce doriti.

    • nicu manaila spune:

      …salut,am 43 de ani,si sincer sint un ageamiu in sexul pe web,cum o mai fi si ala..??!!!…daca nu simti femeia…ce fekl de sex o mai fi..??!!!
      …ma rog ,sint destui perversi in lumea asta…

    • geanina spune:

      foarte adevarat . nu pot sa cred ca zic ce zic , mint ce mint si ajung imediat la sex . cred ca vine sfarsitul lumii . foarte putini sunt seriosi , altfel au innebunit cu totii , singuri dar si insurati .cred ca ne intoarcem la stadiul de animale . omul e facut pentru comunicare , schimburi de idei , sentimente , emotii .etc.

    • marian spune:

      nustiu daca sti u spunemi si mie

  • clearence says spune:

    am poza de profil

  • Clearence spune:

    Ce nu pot acepta e persoana fara poza la profil consider ca aceea persoana fie se ascunde de ceva sau asi ocupa timpul prostind dame pe aici ce e important sa omitem asemenea elemente care rapesc timp pretios si chiar nu sunt de nici o importanta.Pana la sex si altele e cale lunga adevarat nimenea nu e perfect chiar nici eu sigurat am ceva care inca mai am de munca dar?????…cel putin sunt sincera ofer in profil poza si din acel moment persoana care doreste sa ma contacteze stie cu cine vorbeste dar sa nu ai poza in profil e foarte urat asa ca spun celora INVIZIBILI sa se lase de bancuri fumate si invechite.

    • Mariuta spune:

      Sint de acord cu ce ai zis, pt ca ai perfecta dreptate.Nici eu nu inteleg pt ce nu-si pun fotografie ,eu nu raspund la cei care nu au.

    • mariadachin spune:

      Ai dreptate cu afirmatia ,,ca pana la sex si altele e cale lunga ” dar nu sunt de acord in totalitate cu ,,persoana fara poza la profil “, eu , prin natura profesiei nu-mi pot permite sa-mi postez o foto.

      • Hello, spune:

        Hello,
        My name is Arie,very humble and respectful i saw your profile
        and its a pleasure to contact you,i will also like to know you
        more,and if you can send an email to my email address,i will give
        you my pictures this is my email (arieldiane@rocketmail.com)I
        believe we can move from here! Awaiting for
        your mail to my email address above Arie.

    • alina spune:

      leule, te inseli amarnic

  • Anonim spune:

    Nu. Te intreaba din prima: iti place sexul?
    Daca zici NU, pa, restul nu mai conteaza ..

  • Mary spune:

    ramane de vazut…

  • Andra spune:

    foarte interesant

  • alina spune:

    Neh, la prima conversatie se minte en gross si en detail. Se ascunde bine gunoiul sub pres,,, apoi se scoate fir cu fir pana incepe fie balacareala, fie ceva serios!

  • ionescu spune:

    sa-ncercam sunt incepator

  • violeta spune:

    hola me lama violeta tengo 31 años.

Leave a Reply