Dating

Dating online: 6 semne ca este indragostit in secret de tine

By ianuarie 15, 2013 9 Comments

Uneori, sageata lui Cupidon te loveste cand te astepti mai putin. Cu siguranta ti s-a intamplat cel putin o data in viata sa te indragostesti iremediabil la prima vedere de un barbat pe care l-ai cunoscut fie la o petrecere, fie pe un site de dating online. Indiferent de context, in mintea ta a rasarit imediat eterna intrebare: “oare si el ma place”? Ei bine, daca nu indrazneste sa-ti spuna in fata ca are sentimente pentru tine, iata cateva semne care ii tradeaza “indragosteala”.

1. Iti trimite o cafea, fie ea si o cafea virtuala

Nici bine nu deschizi Facebook-ul, ca o ceasca mare de cafea te astepata pe “perete”, alaturi de mesajul “buna dimineata”. Daca barbatul pe care l-ai cunoscut pe siteul de dating online ii trimite in fiecare dimineata cate o imagine cu o cafea, incearca sa iti sugereze indirect ca i-ar placea sa iasa la o cafea cu tine, deci iti sugereaza ca este interesat de persoana ta.

2. Se dichiseste pana in cele mai mici detalii

Cand iesi in oras cu barbatul pe care l-ai cunoscut pe siteul de dating online observi ca este dichisit pana in cele mai mici detalii? Acest lucru dovedeste faptul ca isi da silinta sa se faca placut si ca este indragostit de tine in secret.

Chiar daca nu iti spune direct, este clar ca vrea sa te atraga cu lookul ingrijit si sa te cucereasca pentru totdeauna cu aroma subtila a parfumului sau.

3. Iti pune intrebari despre tine

Un barbat indragostit se da imediat de gol prin intrebarile pe care le pune. Daca si partenerul tau de pe siteul de dating online este interesat sa afle care sunt hobby-urile tale, ce filme iti plac, care este autorul preferat, ce muzica asculti, inseamna ca este indragostit pana peste urechi de tine, dar in secret. Probabil asteapta momentul oportun sa-ti marturiseasca sentimentele.

Un barbat care nu este indragostit de tine va vorbi doar despre propria persoana, se va da in stamba in fata ta si nu iti va acorda atentia pe care o meriti.

4. Te soarbe din priviri

Cand iesi la masa cu barbatul pe care l-ai cunoscut pe siteul de dating observi ca nu isi mai ia privirea de la tine si aproape ca te intimideaza? Acesta poate fi o dovada in plus a faptului ca este indragostit in secret de tine. Atat de tare l-ai prins in mreje, incat este fascinat de fiecare particica a corpului tau.

5. Nu aduce sexul in discutie de la primele intalniri

Daca i-ai picat cu tronc partenerului de pe siteul de dating online, va face tot ce ii sta in putere pentru a te cuceri pas cu pas. Iti poti da seama ca este indragostit in secret de tine daca vezi ca nu aduce sexul in discutie de la primele intalniri. In acest fel, el vrea sa se asigure ca lasa lucrurile sa se desfasoare natural, ca vrea sa te descopere pas cu pas si sub nicio forma nu isi doreste sa te grabeasca.

6. Iti trimite SMS-uri in timpul zilei

Partenerul pe care l-ai cunoscut pe siteul de dating online iti trimite SMS-uri in timpul zilei, desi stie ca esti la serviciu? Inseamna ca se gandeste intruna la tine si vrea sa stii si tu lucrul acesta.

Dupa cum vezi, exista o multime de detalii care dau de gol un barbat cand acesta este indragostit.

Ti s-a intamplat vreodata sa cunosti pe un site de dating un barbat si sa identifici aceste “semne” la el, adica sa observi ca este indragostit in secret de tine? Cum ai procedat?

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • danuta@yahoo.com spune:

    Da , poti gasi un partener sau partenera pe site, doar daca aveti aceleasi ganduri, aceleasi interese mai bine zis. important sa aveti puncte comune sa aveti un dialog despre voi despre placerile voastre in viata , succes la toti!

  • Rozalia spune:

    este f greu de gasit un partener la virsta de 53 de ani si chiar daca il gasesti nu este cea ce ti ai fi dorit eu asa cred si spun din propria mea experienta

  • melany spune:

    Mary…..nu a fost sa fie al tau………..cel mai grav e sa te indragostesti de cineva care are alta religie si sa iti puna conditia sa iti schimbi religia..atunci chiar ca e nasol…………

  • validubovoi@yahoo.com spune:

    Pacat ,nu prea gasesti persoane pe care sa le ai linga tine le bine si la greu !Poate 1 la 1000 ,sa fie ecela pe care il cauti .
    aAsta-i viata ,ce ti-e scris in frunte aia e !

  • xenia spune:

    e adevarat ca site-ul asta poate fi folosit numai daca platesti abonament ? l-am folosit vreo 2 ani , a fost pierdere de vreme , bine ca nu am pierdut si bani …

  • Mary spune:

    szc graba cu care am scris, sper ca intelegeti.ms.

  • Mary spune:

    da! buna, am cunoscut si eu aici pe cineva din Austria, e plecta din tara de 22 ani, ne-am vazut , placut privit in ochi numai la masa la restaurant, apropae ca am ametit , nu eram obinsuita, dra distranta dintre el si mine e mare. pls ca si prob din familie le lui nu sun rezolvate total. asa ca nu ne-am mai vazut desi ne-am vazut-placut-iubit.
    el zicea ca eu am ochii frumosi-verzi , dar si el imi placea mult , era curta -elegant, ordonat -educat-placut,
    dra uite ca , distanta ne desparte mama lui o vrea pe ex -soroa si vrea sa se impace cu ea . e o piedica plus eu nu pot sa-mi las jobu de aici, nu a mai sunat , nu amia scrsi mesjae desi zicea ca o sa vina inainte de craciun cu o luna sa o aduca pe mama lui si de crcaiun dra nu amai venit pt ca acolo are doi copii de 16-18 ani si loc in aceeasi casa cu ex , mia are de platit credit la banca 3 ani si apoi impart si se despart. asa ca nu am avut noroc de iubit.

  • carmen spune:

    adresa mea de yahoo este carmen.giorgiana12

Leave a Reply