Dating

Dating online: 7 calitati pe care el le vrea la o femeie

By septembrie 28, 2012 5 Comments

Daca esti inca singura si iti cauti un iubit pe un site de dating online, trebuie sa stii ca sunt cateva calitati pe care orice barbat le gaseste irezistibile. Iata care sunt acelea si cum te poti folosi de ele pentru a-l cuceri.

Sexualitate

Nu trebuie sa faci sex cu el din prima zi pentru a-l cuceri , dar cu siguranta el va aprecia faptul ca ai anumite gesturi sau ca spui anumite lucruri care duc cu gandul la sex. Pe de alta parte, nu uita ca este bine sa amani cat mai mult contactul sexual, pentru a evita sa il lasi pe el sa isi faca o parere proasta despre tine, dar si pentru a creste dorinta si implicarea emotionala.

Chiar daca petreceti foarte mult timp pe site-ul de dating online, ar fi bine sa astepti sa aveti cel putin trei intalniri pana cand ajungeti in pat.

Senzualitate

Daca o femeie este senzuala si da dovada ca este destul de calda si prietenoasa, cu siguranta nu va avea probleme in gasirea unui barbat care sa o iubeasca. Poti observa inca din timpul discutiilor de pe site-ul de dating online cat de bine reactioneaza atunci cand flirtezi cu el, cand ii spui anumite lucruri incitante.

Sinceritate

Fii sincera cu el. Vorbeste-i fara teama despre sentimentele, temerile si lucrurile care nu iti plac – toate aceste lucruri ii arata lui ca nu ridici o bariera intre voi si ca esti o femeie sincera. Discutiile de pe site-ul de dating online sunt cea mai buna cale prin care ii poti arata ca nu ai nimic de ascuns si ca esti o persoana deschisa, care spune lucrurilor pe nume.

Intelegere

Barbatii isi doresc sa aiba alaturi femei intelegatoare, cu care pot comunica usor si in fata carora nu trebuie sa se ascunda doar pentru a evita anumite discutii. Arata-i si subliniaza-i, inca din primele discutii de pe site-ul de dating online, ca esti o persoana cu care o relatie va merge in mod natural, fara discutii si fara probleme, pentru ca tu esti foarte intelegatoare si toleranta.

Compatibilitate cu familia si prietenii lui

Barbatii isi doresc o femeie care sa se integreze cu usurinta in familia si in cercul sau de prieteni. Atunci cand vorbesti cu el pe site-ul de dating online ii poti spune ca mamele fostilor tai iubiti erau incantate de tine, iar cu baietii din gasca te intelegi intotdeauna foarte bine.

Surprize

Nu este nevoie sa ii cumperi un ceas de lux, dar cu siguranta el isi doreste ca iubita lui sa ii faca din cand in cand mici surprize. Poti incepe cu mesaje dragute pe care i le lasi dimineata pe site-ul de dating online si poti merge apoi mai departe cu prepararea mancarii preferate si chiar cu oferirea unui mic cadou, fara sa fie vreo ocazie speciala. In plus, in acest fel, il vei incuraja pe el sa faca aceleasi lucruri.

Alinturi

Chiar daca nu lasa sa se vada acest lucru, majoritatea barbatilor adora sa se alinte in bratele iubitelor, fara ca ele sa faca vreo remarca nepotrivita in acest sens. Eventual puteti aborda acest subiect pe site-ul de dating online. Initiaza discutia si spune-i ca iti place ca el sa se rasfete si sa se alinte in bratele tale si ca nimic nu ti se pare mai sexy decat el atunci cand face acest lucru.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Hi, I think your web site could possibly be having web
    browser compatibility problems. When I look at your site in Safari, it looks fine however when opening
    in I.E., it’s got some overlapping issues. I simply wanted to
    give you a quick heads up! Besides that, great blog!

  • vreu sa gasesc femei divortate varsta 35

  • Regina spune:

    I don’t think that if you are a christian that you shulod date if you are trying to stay pure. You must stay away from all temptation. What are you going to be doing while dating that you can’t just do as friends and then if you are just friends you can really get to know a person because when you date you try to hide the real you and act perfect. And let god chose your husband or wife because if you try to do it we will chose someone that we want instead of who gods wants for us.

    • User111 spune:

      First of all, English isn’t your first language, so you sound like Drunk Yoda! If you’re Romanian, why don’t you write in Romanian?…:)

      Secondly, I think you just entered a wrong site: This ain’t Jehovah Witness.org, this is a website for people who want to meet other people, date, start a romantic relationship, you know, the stuff your pastor says it’s a sin to do…

      I respect all faiths, I’m a Christian myself, but you do realize some rules were made for people who only lived for about 35-40 years and got married at 11-12 years old?

      About destiny and what God wants for us: No idea, but don’t just go bashing a site whose business is just that: connecting people for romance purposes.

      Who the hell knows what God wants? Not even the Pope/Patriarch knows what God wants(ps: Sometimes I think not even God knows what He wants, but that’s just me…)..:)

      What if He wants you to meet your wife/husband through this, or a similar website? Just a thought…

Leave a Reply