Dating

Dating online: aventura de o noapte sau ceva mai mult?

By februarie 15, 2013 No Comments

dating online - aventura de o noapte sau ceva mai multUn site de dating online te poate ajuta sa gasesti o pesoana cu care simti ca te potrivesti din toate punctele de vedere. Discutiile voaste sunt intotdeauna presarate cu glume care te inveselesc, iar la finalul lor simti ca te-ai incarcat cu energie pozitiva si buna dispozitie. Dar oare la fel sa fie si la prima voastra experienta sexuala? Acest pas poate fi decisiv pentru viitorul relatiei si trebuie sa stii daca apropierea voastra fizica se rezuma la o aventura de o noapte sau daca este o piatra de temelie pentru o relatie de lunga durata.

Dating online: premisele unei aventuri de o noapte

In timpul conversatiilor pe care le porti cu o persoana pe un site de dating online inevitabil se ajunge si la capitolul sex. Daca stabiliti de comun acord sa aveti o aventura de noapte, dupa care sa dati uitarii relatia virtuala, inseamna ca stii la ce sa te astepti. In schimb, daca discutiile voastre te fac sa deduci faptul ca persoana cu care conversezi este compatibila cu tine din punct de vedere sexual, esti tentata sa iti doresti o relatie lunga si o viata sexuala activa alaturi de ea.

Iti poti da seama daca este cazul sa te rezumi la o aventura de o noapte daca nu simti niciun fel de atractie fizica fata de persoana cu care comunici perfect pe siteul de dating online.

Fanteziile sexuale sau indrazneala exprimata inca de la prima experienta sexuala ar putea, de asemenea, sa te faca sa intelegi ca nu esti pregatita pentru o relatie care se deruleaza pe repede inainte si ca o aventura de o noapte este suficienta pentru tine.

Dating online: cand prima experienta sexuala se transforma in ceva mai mult

Compatibilitatea sexuala si placerea debordanta pe care o simti in timpul primei experiente sexuale cu persoana cu care comunici pe siteul de dating online iti pot prezice o relatie de lunga durata. Este important sa te simti atrasa fizic de cel cu care vorbesti in mediul virtual, iar daca sexul se ridica la nivelul pretentiilor tale, merita sa acorzi o sansa relatiei.

Atractia sexuala, seductia si felul in care va intelegeti in pat conteaza la fel de mult precum felul in care va intelegeti atunci cand vorbiti pe siteul de dating online.

Tie ti s-a intamplat vreodata sa intalnesti o persoana pe siteul de dating online cu care sa comunici perfect, dar cu care sa nu fii compatibila din punct de vedere sexual? Ai ales sa te rezumi la o aventura de o noapte sau ai continuat relatia?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply