Dating

Dating online: cand e timpul sa faceti schimb de e-mailuri si numere de telefon

By august 31, 2015 3 Comments

dating onlineFaci de ceva vreme schimb de mesaje cu o persoana si planuiesti probabil sa va si intalniti. E clar ca esti pregatit/a sa muti discutiile la un alt nivel si, evident, intr-un alt mediu. Pentru ca site-urile de dating online sunt facute ca sa ajute oamenii sa se „intalneasca” virtual, nu sunt chat-uri.

Asadar, cum trebuie sa faci aceasta trecere? Simplu!

Daca planuiti sa va intalniti, faceti schimb de numere de telefon

Sa-i ceri numarul de telefon poate parea descurajant. Nu e usor pentru nimeni sa faca pasul acesta, nici pentru barbati si nici pentru femeie. Mai ales cand te afli in fata unui monitor si nu stii bine care sunt intentiile si care va fi reactia celuilalt.

Evident, nu faci asta de la prima abordare, ci dupa ce deja ati discutat in mai multe randuri prin intermediul mesajelor si ati ajuns la concluzia ca aveti multe lucruri in comun, motiv pentru care merita sa va intalniti ca sa va cunoasteti mai bine.

In clipa in care aveti fiecare numarul celuilalt va puteti telefona pentru a stabili marea intalnire. E bine ca detaliile sa fie discutate la telefon si nu in scris. In clipa in care ai stabilit, in schimb, ca relatia nu merge bine ai sters numarul din telefon si v-ati vazut fiecare mai departe de viata. Pe mail, in schimb, riscul ca un alt destinatar sa se afle in copie si sa va citeasca mesajele este mare si situatia ar putea deveni penibila.

Daca intalnirea merge bine, faceti schimb si de e-mailuri

In schimb, daca vezi ca persoana pe care ai intalnit-o o data sau de doua ori prezinta incredere si sunt sanse de a avea o relatie atunci puteti face schimb si de adresele de e-mail. Din acest moment va puteti permite sa stiti un pic mai mult unul despre celalalt si chiar sa va trimiteti din cand in cand cate un mesaj, inclusiv in timpul programului de lucru.

Tu cand ai considerat ca este timpul sa ii ceri numarul de telefon persoanei cu care relationai pe un site de dating?

 

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply