Dating

Dating online: Cum cuceresti o femeie folosindu-te de vocea ta

By septembrie 19, 2012 6 Comments

Flirtul la o intalnire amoroasa poate fi unul reusit si datorita vocii tale, a tonalitatii si inflexiunilor pe care le folosesti atunci cand vorbesti. Cand folosesti tonul si cuvintele potrivite, intalnirea cu o partenera de pe un site de dating online are mari sanse sa decurga asa cum iti doresti. Cum reusesti sa cuceresti o femeie folosindu-te strict de vocea ta, afla in continuare!

1. Dating online: Atentie la volumul vocii

Fie ca sunt sau nu constiente de acest fapt, femeile se simt atrase de barbati care emana siguranta si incredere in fortele proprii. Un element care tradeaza absenta sau prezenta acestor atribute este volumul vocii. Astfel, un barbat nesigur si timid va vorbi intotdeauna incet, blajin, uneori abia perceptibil. La polul opus se afla barbatul increzator, a carui voce este puternica, cu un volum ridicat.

Daca te incadrezi in categoria barbatilor timizi, exerseaza conversatiile intr-un mediu familiar cu o voce la un volum ceva mai ridicat. Chiar daca iti va parea ca tipi, treptat te vei obisnui cu noua ta voce pe care partenera ta o va gasi foarte sexy!

2. Dating online: Ajusteaza viteza discursului tau

Si viteza cu care vorbesti te poate trada: daca esti timid, se poate sa ai tendinta sa vorbesti foarte repede, contopind cuvintele, din dorinta de a scapa cat mai repede de ceea ce ai de spus. Un discurs de acest tip nu te ajuta, insa, prea mult sa castigi inima partenerei pe care ai cunoscut-o pe un site de dating online.

Cand te afli in situatii stresante (cum ar putea fi o prima intalnire cu o femeie atragatoare), studiaza constient viteza cu care comunici. In acest fel, vei putea schimba discursul intr-unul domol, inteligibil, care sa emane siguranta.

3. Dating online: Modeleaza-ti vocea in functie de situatie

Comediantii, dar si cei mai de succes vorbitori in public impartasesc cu totii aceleasi trasaturi: stiu sa isi modeleze vocea in functie de situatie. Cu alte cuvinte, este important sa stii cand si cum sa evidentiezi anumite cuvinte, cand sa faci pauze, cand sa ridici vocea sau cand sa soptesti etc.

Aceasta este, de asemenea, o arta a barbatului increzator in fortele proprii care, odata stapanita, te poate ajuta sa o cuceresti pe femeia visurilor tale. Studiaza discursul acestei categorii de oameni pentru a putea pune si tu in practica exemplele oferite de ei.

 

Tu reusesti sa cuceresti o femeie folosindu-te strict de vocea ta?

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • livius94 spune:

    mai nu stiu ce sa zic eu unul le cuceresc pe fete cu vocea mea la telefon..in care o mentin destul de jouaso si dau senzatia de incredere,,,
    ei bn cand sunt inpreajma fetei e alt fel…
    am sa incerc sa exesersez..sa fac asta si ingeneral cand vb face tu face…ms mult

  • costti67 spune:

    Multumesc !,pentru ca sunteti alaturi de mine si incercati sa ma ajutati.Uneori nu pot sa inteleg femeia pe care vreau sa o cuceresc.Daca esti dulce si vorbesti frumos (pentru ca asa sunt educat ),zice ca sunt basme sau spun ca ,,toti ,,sunt buni la a zice cuvinte dulci.Daca le spun direct ceea ce sunt si ceea ce simt iar nu este bine pentru ,,ele,,.Ce as putea sa fac in acest caz ?.Nu stiu cum sa procedez sa fac sa fie bine.Ele ma fac sa fiu asa ,,timid,, si ma face sa cred despre mine ca sunt o persoana care nu pot da prea multa siguranta in ceea ce fac sau in ceea ce spun.Viata este dura cu noi,cu toate problemele pe care le intampinam,poate si din cauza asta suntem schimbati si ne exprimam in cuvinte altfel fata de persoanele pe care le iubim si vrem sa fie alaturi de noi. Va multumesc inca odata ca sunteti alaturi de mine si va doresc ,,O Zi Frumoasa !,,asa cum sunteti voi.

    • vasi spune:

      Cred ca nu trebuie sa luptam mereu sa fim pe placul persoanei iubite,ci sa fim exact asa cum suntem si simtim.Daca iubirea e reciproca(si asta trebuie sa vina de la sine)ea ne va iubi asa cum suntem.Daca nu e reciproca iubirea,femeia va fi mereu critica la adresa noastra,indiferent cum vom incerca sa ne purtam cu ea.Intreaba te daca femeia care,ba i ti spune ca sunt basme,ba se supara cind spui lucrurile direct,incearca si ea sa fie pe placul tau asa cum tu incerci…

    • Lolitta :P spune:

      Costti , daca femeia pe care vrei s-o cuceresti nu te crede, iar tu chiar o placi pe acea femeie, iti recomand sa insisti, la modul dragut, nu sufocant, si sa-i demonstrezi ca vorbesti serios.
      Iti recomand, deasemenea, sa te asiguri ca este femeia potrivita pentru tine! 🙂

  • lorelay1 spune:

    Un barbat puternic si increzator nu treba sa exerseze el trebuie de la natura sa fie inzestrat .De ce trebuie sa ne eschivam !

Leave a Reply