Site icon Blog matrimoniale

Dating online: Cum cuceresti o femeie folosindu-te de vocea ta

Flirtul la o intalnire amoroasa poate fi unul reusit si datorita vocii tale, a tonalitatii si inflexiunilor pe care le folosesti atunci cand vorbesti. Cand folosesti tonul si cuvintele potrivite, intalnirea cu o partenera de pe un site de dating online are mari sanse sa decurga asa cum iti doresti. Cum reusesti sa cuceresti o femeie folosindu-te strict de vocea ta, afla in continuare!

1. Dating online: Atentie la volumul vocii

Fie ca sunt sau nu constiente de acest fapt, femeile se simt atrase de barbati care emana siguranta si incredere in fortele proprii. Un element care tradeaza absenta sau prezenta acestor atribute este volumul vocii. Astfel, un barbat nesigur si timid va vorbi intotdeauna incet, blajin, uneori abia perceptibil. La polul opus se afla barbatul increzator, a carui voce este puternica, cu un volum ridicat.

Daca te incadrezi in categoria barbatilor timizi, exerseaza conversatiile intr-un mediu familiar cu o voce la un volum ceva mai ridicat. Chiar daca iti va parea ca tipi, treptat te vei obisnui cu noua ta voce pe care partenera ta o va gasi foarte sexy!

2. Dating online: Ajusteaza viteza discursului tau

Si viteza cu care vorbesti te poate trada: daca esti timid, se poate sa ai tendinta sa vorbesti foarte repede, contopind cuvintele, din dorinta de a scapa cat mai repede de ceea ce ai de spus. Un discurs de acest tip nu te ajuta, insa, prea mult sa castigi inima partenerei pe care ai cunoscut-o pe un site de dating online.

Cand te afli in situatii stresante (cum ar putea fi o prima intalnire cu o femeie atragatoare), studiaza constient viteza cu care comunici. In acest fel, vei putea schimba discursul intr-unul domol, inteligibil, care sa emane siguranta.

3. Dating online: Modeleaza-ti vocea in functie de situatie

Comediantii, dar si cei mai de succes vorbitori in public impartasesc cu totii aceleasi trasaturi: stiu sa isi modeleze vocea in functie de situatie. Cu alte cuvinte, este important sa stii cand si cum sa evidentiezi anumite cuvinte, cand sa faci pauze, cand sa ridici vocea sau cand sa soptesti etc.

Aceasta este, de asemenea, o arta a barbatului increzator in fortele proprii care, odata stapanita, te poate ajuta sa o cuceresti pe femeia visurilor tale. Studiaza discursul acestei categorii de oameni pentru a putea pune si tu in practica exemplele oferite de ei.

 

Tu reusesti sa cuceresti o femeie folosindu-te strict de vocea ta?