Dating

Dating online: lucruri pe care barbatii le considera atractive

By septembrie 27, 2012 One Comment

Dincolo de atractia fizica, un barbat mai observa cu siguranta si alte lucruri care il atrag la o femeie. Descopera care sunt acestea, afla cum le poti evidentia si cum il poti face pe el sa se indragosteasca de tine, chiar si din cateva discutii simple de pe site-ul de dating online.

Modestia

Nu vei fi pe placul niciunui barbat daca vei fi plina de tine si daca vei lasa impresia ca te consideri cea mai frumoasa, cea mai inteligenta, cea mai… Barbatii apreciaza mai mult o femeie simpla, modesta, care nu are o parere extraordinar de buna despre sine. Si acest lucru poate fi observat cu usurinta din discutiile de pe site-ul de dating online.

Blandetea

Cu cat esti o persoana mai blanda, mai buna, mai calma, cu atat el va fi mai atras de tine. Controleaza-ti replicile atunci cand discutati pe site-ul de dating online si evita sa te enervezi si sa te superi din motive puerile. Desigur, daca el iti vorbeste urat, te jigneste sau face o remarca nepotrivita, cu siguranta nu te mai intereseaza prea mult parerea lui, asa ca ii poti atrage atentia sau il poti ignora direct.

Ai grija sa nu cazi in extrema in care treci peste anumite lucruri, doar de dragul de a lasa impresia ca esti buna si blanda.

Caracterul

Cu cat esti mai descurcareata, mai curajoasa si mai pasionala, cu atat el va fi mai atras de tine. Lasa-l sa inteleaga, din discutiile de pe site-ul de dating online, ca ai un caracter puternic, ca esti o persoana alaturi de care viata lui va fi buna si frumoasa.

Pe de cealalta parte, daca ii vei lasa impresia ca esti o persoana certareata, care vede samanta de scandal la tot pasul si care este vesnic nemultumita, el va incepe sa te evite.

Personalitatea puternica

Iti spune anumite lucruri care te deranjeaza, iar tu nu “ripostezi”? Chiar daca iti place de el, evita sa il lasi sa faca tot ce vrea cu tine. Gandeste-te ca poate incearca doar sa te testeze, sa vada ce fel de femeie esti. Arata-i ca ai o personalitate puternica si ca nu accepti lipsa de respect.

El isi poate da seama de faptul ca ai sau nu o persoanlitate puternica, inca de la inceput, din discutiile de pe site-ul de dating online.

Vocea

Daca obisnuiti sa discutati pe site-ul de dating online, ar trebui sa treceti la nivelul urmator si sa folositi telefonul.

Daca il placi si il consideri potrivit pentru tine, ar trebui sa ii dai numarul de telefon. De obicei, barbatii sunt mai atrasi de o femeie in momentul in care aud vocea acesteia. Evita sa te fortezi sa ai o voce sexy sau diferita – nu vei reusi decat sa pari o femeie falsa.

Inteligenta

Nimic nu este mai atragator decat o femeie foarte inteligenta, cu care el poate aborda subiecte diverse, care sa il provoace.

Profita de discutiile de pe site-ul de dating online si arata-i ca esti o femeie fermecatoare, amuzanta, dar mai ales foarte inteligenta.

Dincolo de toate acestea, un barbat este atras de o femeie seducatoare, care isi foloseste toate atuurile pentru a seduce un barbat, dar care totusi nu este foarte evidenta in aceasta incercare.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Lilis spune:

    None of my dates ever involved fiamerrs – I feel cheated.My weirdest date wasn’t so weird in comparison. A guy took me to a dive bar (that in itself is not weird; I have a fondness for dive bars) but it turned out his purpose was to have me meet his dead wife’s brother. He wanted his approval. I think I got the thumbs-up because I was willing to drink cheap beer out of the bottle. At the end of the night I had a surreal moment standing by his truck while he, his dog (who had been sleeping in the truck) and the brother-in-law had a companionable outdoor peeing experience. Then he informed me that he was too drunk to take me home and we’d better go to his place. Funny thing: I lived about 4 miles away on easy, straight roads; he lived in a town an hour away, accessible by windy mountain roads. I offered to drive, and got home without incident.

Leave a Reply