Dating

Dating online post divort: 3 secrete care iti asigura succesul

By aprilie 23, 2014 No Comments

Dating online post divort 3 secrete care iti asigura succesulCe poate fi mai infricosator decat sa treci printr-un divort care iti dezechilibreaza intreaga existenta? Ideea de a te indragosti si iubi din nou. Este firesc sa ai temeri si retineri la finele unei perioade tulburi, insa afla ca datingul online te poate ajuta sa depasesti barierele emotionale care te separa de viitoarea ta mare iubire. Iata ce ar trebui sa stii pentru ca experienta ta sa fie una reusita!

1. Evita sa te concentrezi asupra experientei nefericite a divortului

Usor de zis, greu de facut, cu atat mai mult cu cat divortul este o experienta dificila, traumatizanta, care iti poate face tandari increderea in dragoste. Ofera-ti ragazul necesar pentru a procesa intregul eveniment si nu ezita sa ceri ajutorul unui specialist, daca descoperi ca iti este foarte greu sa treci peste pe cont propriu.

Treptat, vei descoperi ca iti va fi tot mai usor sa gestionezi amintirea divortului, iti vei regasi pofta de viata si reidentifica imensa capacitate de a iubi s a te lasa iubit/a.

2. Divortul nu este un motiv de rusine

Nu esti singurul/a care a traversat un esec amoros. Divortul este cu siguranta dureros si da nastere unei palete largi de emotii negative, insa, in loc sa te simti rusinat/a ca nu ai putut face mai mult decat ai facut pentru ca mariajul tau sa nu se incheie, concentreaza-te asupra experientei dobandite.

In prezent, te cunosti mai bine, iti stii limitele, ce anume iti doresti si ce cauti sa eviti: cu alte cuvinte, sentimentul de rusine si o eventuala vina ar trebui inlocuite cu increderea – atat de sexy – in fortele proprii.

3. Fii tu insuti/insati

Cliseica sau nu, aceasta este singura cale prin care iti poti gasi marea iubire, acea persoana care te intelege, te accepta asa cum esti – cu adevarat – si te iubeste, in pofida – sau tocmai datorita – neajunsurilor tale.

Odata ce traversezi aceste etape, vei fi pregatit/a sa intri in lumea datingului online sau a celui clasic si sa lasi in urma povestea nefericita a divortului.

Ai trecut si tu prin experienta unui divort? Cum ai facut sa iti recapeti increderea in iubire?

Foto: huffingtonpost.com

Hai pe Sentimente

Leave a Reply