Dating

De ce esti singur/a? 10 raspunsuri de-a gata pe care sa le servesti curiosilor

By august 10, 2015 3 Comments

singurAtunci cand nu te afli intr-o relatie, incomoda intrebare „De ce esti singur/a” ai impresia ca e pe buzele tuturor. De cele mai multe ori raspunsul nu iti este la indemana, asa ca te ajutam cu cateva sugestii pe care sa le servesti rapid curiosilor. Iata cateva raspunsuri amuzante:

1. „Dar tu de ce esti in continuare casatorit/a?” Cu acest raspuns vei lasa fara replica orice matusa curioasa.

2. „Ca sa pot sa ma lafai in tot patul asa cum imi place.” O astfel de explicatie menita chiar sa starneasca invidia celor care sunt nevoiti eventual sa imparta la doi un pat de o persoana.

3. „Dar tu de ce esti atat de batrana?” Poate ca nu e tocmai un raspuns foarte politicos pe care sa i-l dai bunicii, dar mai mult ca sigur ca din acest momentu nu-ti va mai pune vreodata aceasta intrebare.

4. „Exista o varsta limita pentru asta?” E genul de raspuns la care interlocutorul nu se asteapta sub niciun chip, motiv pentru care va ramane fara replica.

5. „Pentru ca sunt prea destept/desteapta pentru a forma un cuplu cu cineva.” Nu vei parea cea mai simpatica persoana cu putinta, dar nici cel care ti-a adresat intrebarea nu va mai putea spune ceva in plus.

6. „Pentru ca sunt nehotarat/a si simt nevoia sa am mai multi parteneri/e.” Cu siguranta vei starni rasete cu o astfel de replica.

7. „Pentru ca nu m-am straduit niciodata prea tare sa nu fiu singur/a.” E varianta de raspuns foarte onest care il va lasa pe cel din fata ta cu gura cascata.

8. „Vrei sa imi propui o intalnire? Dragut din partea ta, dar nu cred ca ne potrivim.” Raspunsul tau va il va lovi pe interlocutor acolo unde il doare mai tare.

9. „De vina sunt alegerile proaste pe care le-am tot facut in ultima vreme.” Cu alte cuvinte, tu esti persoana perfecta, doar cei/cele cu care ai avut de a face pana acum nu s-au ridicat la inaltimea ta.

10. „Sunt singur/a pentru ca asa m-am nascut.” Nimic gresit in aceasta replica, dar care cu siguranta il va lasa fara reactie pe cel/cea care ti-a adresat intrebarea indiscreta.

Tu ce raspuns i-ai da celui care te intreaba „De ce esti singur/a”?

Foto: kilie-maya.com

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Peter Kirk spune:

    Madalin, cu abordarea asta nu vei gasi decat escorte dispuse sa te “iubeasca” direct proportional cu suma de bani pe care o arunci in directia lor. Invata sa scrii corect si evita astfel de mesaje daca vrei sa fii cat de cat luat in serios.

  • madalin spune:

    daca vreti sa vb va astept sa ma sunati la nr asta acu sau mai tarziu ok , 0735616350 , daca vreti sa ne cunoastem vre una ma sunati la nr asta ok va pupu?

  • madalin spune:

    ma numesc madalin am 18 ai si eu miasi dori sami gasesc o fata care sa ma iubesca cu adevarat ore se poate?

Leave a Reply