Site icon Blog matrimoniale

De ce merita sa ai o relatie la distanta

s4_dragoste la gara O relatie la distanta poate parea dificila atunci cand nu stii cum sa o abordezi. Trebuie sa o faci sa functioneze, altfel se va rupe. Atunci cand stii in inima ta ca persoana pe care o iubesti este cea potrivita, vei gasi mijloacele de a face lucrurile sa mearga.

 

Dragostea castiga intotdeauna. Acesta este principiul dupa care ar trebui sa te ghidezi atunci cand jumatatea ta este la sute sau chiar mii de kilometri distanta. Evita sa tii cont de opiniile celor care se vor grabi sa iti spuna ca nu are sens sa lupti. Da! Relatiile la distanta sunt greu de mentinut, aparent imposibil. Dar merita! Si iti vom spune in continuare de ce nu trebuie sa renunti la partenerul aflat la distanta.

Veti profita mai bine de timpul petrecut impreuna

Cand veti ajunge, in sfarsit, sa va vedeti, dupa luni de zile de asteptare si de discutii nesfarsite pe chat, veti sti sa va bucurati de fiecare clipa petrecuta impreuna. Sentimentele pe care le veti trai vor fi de nedescris. Va fi ca si cum va veti reindragosti cu fiecare imbratisare.

Veti realiza ca dragostea adevarata nu are frontiere

Daca iubesti pe cineva din toata inima, chiar daca traiti in locuri diferite, distanta nu va distruge dragostea voastra. Si asta intrucat iubirea are o forta inimaginabila, reusind sa strabata mari si tari, sa treaca granite. Ai putea simti distanta ca pe o durere in inima, insa tu stii bine ca legatura dintre voi merita aceasta suferinta trecatoare.

Ai ocazia sa explorezi locuri noi

Un avantaj al relatiilor la distanta este ca poti cunoaste locuri noi atunci cand mergi sa iti vizitezi partenerul/a. Astfel, viata ta se transforma intr-o permanenta aventura.

Aveti timp personal

Fiecare persoana are nevoie de un spatiu si un timp personal. Iar voi le aveti si trebuie sa profitati de ele. Aveti timp sa va intalniti cu prietenii sau sa faceti lucruri interesante pentru voi.

Inima ta nu va inceta sa il/o doreasca

Relatiile la distanta sunt cu adevarat o provocare. Poate parea dificil sa pastrezi scanteia aprinsa atunci cand sunteti departe unul de celalalt. Cu toate acestea, inima da il/o va dori intotdeauna. Pentru ca daca iubesti cu adevarat vei sti cum sa faci lucrurile sa functioneze. Pentru ca stii ca veti fi impreuna intr-o buna zi.

Ai iubit vreodata o persoana aflata la mare distanta de tine?