Dating

De ce TREBUIE sa iesi mai des la intalniri

By august 1, 2016 No Comments

sentimente5_iesiri

Sa mergi la o intalnire e super incitant. Cunosti o persoana noua, e posibil, cine stie, sa fie poate chiar jumatatea ta. In realitate, multe dintre intalniri se dovedesc plictisitoare. Trebuie sa raspunzi mereu la aceleasi intrebari si eventual sa refuzi politicos.

Totusi, daca vrei sa ai sansa sa iti gasesti o persoana pe masura trebuie sa faci un efort si sa mergi la cat mai multe intalniri.

Stim. Apartamentul tau este confortabil si cata vreme ai tot ce iti trebuie, de genul internet si cablu, nu ai niciun motiv sa il parasesti. Totusi, daca vrei sa ai parte de intalniri, atunci trebuie sa mai si iesi de acolo din cand in cand.

Si inca ceva. Daca stai prea mult timp departe de iesiri si de intalniri s-ar putea sa inceapa sa iti placa singuratatea. Sa te multumesti asa si sa ti se para ca asa este normal sa fie. Nu doar ca nu e asa, ci renuntarea la iubire e o nebunie curata.

E posibil sa nu iti placa sa mergi la intalniri. Aici multi iti vor da dreptate. De cele mai multe ori datingul nu e nici pe departe asa cum ai vrea sa fie. Totusi, mai gandeste-te putin. Imagineaza-ti ca s-ar putea sa ratezi ocazii care nu se vor mai intoarce. Gandeste-te ca timpul trece si nu va fi in favoarea ta daca ramai pasiv. Ridica-te de pe canapea si iesi si distreaza-te!

Daca ramai in casa nu vei avea nici cea mai vaga idee despre cum va fi viitorul tau. Sau cel mai probabil va fi unul petrecut in singuratate, trist, lipsit de viata. Din moment ce nu ai o persoana cu care sa faci planuri, cu care sa imparti binele si raul, vei ramane la acest nivel plictisitor.

Si acum mai gandeste-te la ceva: ce ai de pierdut daca te duci la intalniri cu persoane pe care le cunosti prin intermediul prietenilor sau pe site-uri de dating? Pana la urma nu te obliga nimeni cu nimic. Iti place, bine! Mergi mai departe. Nu iti place, ii pui politicos punct cand inca nici nu a inceut si iti vezi de treaba ta. Ba chiar ai putea sa profiti si sa te distrezi, sa te simti bine. Mai bine decat daca stai inchis in casa ta.

Nu trebuie sa iesi zi de zi sau in fiecare saptamana de 2-3 ori cu cate altcineva. Te poti concentra pe viata ta personala. Nu trebuie sa fortezi lucrurile. Dar nici sa refuzi din principiu. Iesi la o intalnire, doua, apoi fa o pauza pana stabilesti daca e ceea ce iti doresti. Nu porni de la ideea ca nu vei gasi niciodata persoana potrivita fiindca ea nu exista. Daca gandesti asa esti pe o pista gresita. Ea exista, dar trebuie cautata. Si nu poti sa o gasesti decat daca incerci. Cat mai mult! Succes!

Hai pe Sentimente

Leave a Reply