Dating

Despre ce ar trebui sa vorbesti la prima intalnire. Top subiecte de discutie

By iulie 20, 2016 No Comments

sentimente1_top subiecte discutie

Oamenii de stiinta au relevat principalele subiecte de discutie care ar trebui abordate la o prima intalnire, astfel incat sa o obtii si pe a doua. Specialistii garanteaza succesul daca tii cont de sfaturile lor, chiar daca topicurile par usor controversate.

Iata cum trebuie sa abordezi o discutie la prima intalnire:

Dezvaluie secrete

Potrivit sociologilor, informatiile personale impartasite in timpul primei intalniri au rolul de a crea rapid o conexiune intima cu partenerul de discutie. Practic, in clipa in care dezvalui cateva dintre lucrurile mai putin stiute, cel din fata ta va capata mai multa incredere in tine.

Vorbeste despre calatorii

Tot sociologii sunt de parere ca, atunci cand te intalnesti prima oara cu o persoana, e bine sa abordezi subiecte legate de vacante si calatorii si in niciun caz sa vorbesti despre filme. Studiile arata ca este mai probabil sa te certi cu celalalt atunci cand incepi o discutie despre un film. Astfel, doar 9% dintre cuplurile care au abordat subiecte despre productii cinematografice s-au vazut si a doua oara, in vreme ce 18 dintre cei care au dezbatut subiecte legate de calatorii au avut parte si de o urmatoare intalnire. Vorbiti, asadar, despre concediul preferat sau despre destinatia la care viseaza fiecare dintre voi.

Alege subiecte controversate

E de preferat ca la prima intalnire sa abordati subiecte controversate in ciuda celor plictisitoare. Spre exemplu, puteti vorbi despre prima experienta sexuala. Oamenii de stiinta sustin ca subiectele care starnesc dezbatere sunt mai multumitoare pentru partenerii de discutie. In plus, ajuta si la o mai buna cunoastere reciproca.

Nu domina discutia

In definitiv, mai spun sociologii, nu este neaparat atat de important despre ceea ce vorbesti, ci despre cum vorbesti. Important este sa nu domini discutia, ci sa contribui la ea cu argumente. Trateaza conversatia ca un meci de tenis. Asigura-te ca returnezi mingea cu aceeasi forta cu care ai primit-o.

Din experienta ta, care au fost cele mai bune subiecte de abordat in timpul primei intalniri?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply