Dating

Emotii la prima intalnire? 4 moduri prin care detensionezi atmosfera

By decembrie 27, 2014 3 Comments

Young beautiful couple in love in a luxury restaurantDupa o lunga perioada de comunicare virtuala si dating online, faceti, in sfarsit, urmatorul pas si stabiliti prima intalnire. Entuziasmul de a-l (o) vedea in sfarsit in persoana este repede „stins” de emotii, stres si nerabdare. Apar balbaieli, stangacii si tensiuni care pot crea momente ciudate intre voi. Iata cateva secrete si moduri simple prin care relaxezi rapid atmosfera de la prima intalnire!

1. Sparge gheata cu un compliment subtil

Detensioneaza de la inceput atmosfera apasatoare care va cuprinde dupa ce va salutati aruncand in scena un compliment simplu, dar de efect. Atentie! Nu exagera cu laudele, pentru a nu cadea in capcana derizoriului sau a superficialului. Ideea nu este sa il/o magulesti din primele minute, ci doar sa relaxezi putin atmosfera si sa incepeti cu dreptul prima voastra intalnire.

2. Continua cu o poveste

Primele cinci minute din prima intalnire sunt cele mai dificile. Niciunul dintre voi nu stie exact ce sa spuna si se intreaba constant oare ce gandeste celalalt despre el. Pentru a inlatura aceste ganduri care iti dau o stare de nervozitate, poveste-i o intamplare amuzanta recenta! Este un inceput bun de conversatie, care va da nastere si altor subiecte, iar momentele stanjenitoare de liniste dintre voi se vor risipi rapid.

3. Apeleaza la umor

Umorul este intotdeauna una dintre cele mai puternice arme impotriva stresului si nelinistii care te cuprinde la prima intalnire. O gluma sau un banc bun, spus la momentul potrivit, poate detensiona rapid atmosfera si va poate face sa va simtiti mai confortabil unul cu celalalt. Umorul starneste rasete copioase, care au un efect relaxant rapid. Nu te poti simti prost la o intalnire care este presarata doar cu zambete si voie buna.

4. Atinge-l (-o) subtil din cand in cand

Atingerile subtile, pe mana, pe umar sau pe brat, au un efect relaxant rapid. Cresc gradul de familiaritate dintre voi si va fac sa va simtiti mai in largul vostru.

Tu ce „strategii” folosesti pentru a detensiona atmosfera la prima intalnire?
Foto: Wowmuseum.org

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply