Dating

Esti lipsit de noroc in amor? Preia controlul asupra vietii tale sentimentale!

By octombrie 1, 2014 No Comments

Esti lipsit de noroc in amor Preia controlul asupra vietii tale sentimentale!Ai o multime de amice, dar in dreptul statutului tau sentimental scrie tot “single”? Iesi la intalniri cu femei frumoase si inteligente, dar nicio experienta nu se transforma intr-o relatie? Ei bine, a sosit momentul sa iti schimbi norocul in dragoste! Cum? Simplu: preia controlul asupra vietii tale sentimentale!

Totul tine de atitudinea potrivita

Poate fi frustrant sa fii inconjurat de femei atractive, inteligente, cu care te intelegi excelent, dar sa nu reusesti sa ai o relatie serioasa, de lunga durata, asa cum iti doresti. Exceptand cazurile in care preferi legaturile fara obligatii, daca tu, de fapt, ai vrea sa traiesti o poveste de iubire, dar norocul pare sa nu fie de partea ta, afla ca o schimbare de atitudine va face minuni!

Usor de zis, greu de facut? De fapt, nu iti trebuie decat un strop de indrazneala. Flirtezi cu femeile din viata ta? In loc sa presupui ca niciuna nu este interesata sa iasa la o cafea cu tine, incearca-ti norocul: chiar daca vei fi refuzat (de mai multe ori), curajul iti va fi rasplatit intr-un final.

In plus, femeile adora sa fie curtate! Astfel ca, daca iti iei inima in dinti si iti dezvalui intentiile, reusita poate fi de partea ta. In definitiv, cine nu risca, nu castiga! De altfel, intreaga experienta, a jocului seductiei, este intocmai aceea care poate duce la cele mai grozave relatii, pline de pasiune – insa, pentru ca toate acestea sa devina realitate, trebuie sa indraznesti sa faci primul pas.

Demonstreaza ca esti un barbat increzator in fortele proprii

Nu uita ca femeile prefera barbatii care mustesc de incredere in fortele proprii, poate usor aroganti si zeflemitori (aminteste-ti de preferinta inevitabila pentru “bad boys”!) – asta nu inseamna ca trebuie sa fii ceva ce nu esti. Nu trebuie decat sa o pui pe jar, pentru ca, in cele din urma, orice femeie pe care ti-ai putea-o dori alaturi vrea sa aiba o relatie cu un barbat care doar pare “bad boy”, dar, in realitate, este un tip matur, responsabil, are ochi doar pentru ea si este capabil sa o protejeze – un adevarat mascul alfa, cu alte cuvinte.

Asadar, incepe chiar de azi antrenamentul! Nu iti va iesi din prima, dar exersand, iti vei dezvolta “muschii relationarii”, vei prinde curaj si dobandi experienta si, intr-un final, fara doar si poate, vei obtine ceea ce iti doresti!

 

 

Tu cum ti-ai cucerit femeia visurilor?

 

Foto: tipsofdivorce.com

Hai pe Sentimente

Leave a Reply