DatingRecomandari

Extremele se atrag. 6 motive sa te intalnesti cu cineva care nu-ti seamana

By februarie 13, 2015 4 Comments

persoane diferite_sentimente.roDe-a lungul vietii vei cunoaste o multime de persoane. Daca ai noroc, vei avea parte de cateva relatii extraordinare, de-a dreptul memorabile si din care vei invata multe lucruri. O astfel de relatie este cea cu un partener complet diferit. Iata 6 motive sa te indragostesti de o persoana cu o fire diametral opusa:

Iti ascute abilitatile de comunicare

Fiecare comunica in felul sau si cu cat suntem mai diferiti, cu atat avem alte modalitati de exprimare, scrie elitedaily.com. De aceea e bine sa cauti o persoana cu o fire diametral opusa. De la ea vei invata sa iti impartasesti sentimentele in alte moduri decat ai facut-o pana acum si, in acest fel, sa iti imbogatesti abilitatile de comunicare.

Te tempereaza sau te motiveaza

O persoana energica are nevoie alaturi de cineva calm, care sa ii tempereze pornirile. In schimb, pentru o persoana timida e esential un partener care sa fie in stare sa o motiveze, sa ii scoata la iveala tot ce are mai bun, considera specialistii in dating.

Te ajuta sa devii empatic

O persoana diferita de tine te va ajuta sa vezi lumea cu alti ochi, sa devii mai empatic, mai deschis la opiniile si la nevoile celorlalti. Vei intelege lucrurile si din perspectiva diametral opusa si vei deveni mai bogat mental si spiritual. In plus, diversitatea va face conexiunea dintre voi si mai puternica.

Intelegi relatia in profunzimea ei

Poti avea gusturi sau afinitati comune cu o multime de oameni. Dar e nevoie de mai mult decat atat pentru o relatie stransa, serioasa. Ca doi oameni diferiti ce sunteti e posibil sa nu va regasiti in pasiuni comune, dar faptul ca va admirati reciproc inseamna ca relatia nu este doar una de suprafata. Poate ca nu aveti aceleasi hobby-uri, dar cu toate acestea sunteti foarte compatibili din punct de vedere sexual.

Te imbogatesti cultural

Prezenta unei persoane cu gusturi diferite te ajuta sa descoperi noi valente ale lumii inconjuratoare. Vei descoperi, cel mai probabil, stiluri muzicale noi, carti sau autori de care inca nu ai auzit ori filme pe care nu credeai vreodata ca ai sa le urmaresti. Nu e o dovada de slabiciune sa abdici putin de la cutumele tale, ci, din contra, e sansa sa te imbogatesti cultural.

N-ai sa te plictisesti niciodata

Persoanele care seamana prea mult ajung la un moment dat sa se cunoasca atat de bine incat relatie intra intr-o perioada de acalmie. Insa alaturi de o persoana total diferita vei avea mereu noi si noi lucruri de descoperit, astfel ca nu ai sa ajungi niciodata sa te plictisesti.

Tu crezi ca oamenii trebuie sa fie diferiti ca sa se inteleaga bine sau sa semene cat mai mult?

Foto: wallpaper2020.com

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Sterian spune:

    Eu cred totuși ca trebuie sa fie câtuși de puțin ceva an comun ! Nu poți sa stai cu cineva care nici măcar nu te atrage …….trebuie sa fie ceva care sa continuie relația lor ! O mare parte din cupluri stau ampreuna 10 – 15 ani si la urma motivele sun uimitoare an legătura cu despărțirea lor !! Eu cred ca vina este egala !!! Cazul meu de exemplu ! Am ancercat sa găsesc alt suflet sa-mi ancalzeasca zilele dar fără nici un rezultat pozitiv ! Nici nu știu daca mai exista acea persoana care ne-o dorim … De fapt cred ca teama de a nu păți la fel a-și face apariția ! Scz pentru devierea de la subiect dar cred ca acesta este adevarul ! Va doresc zile calde si pline de fericire !

  • liebchen spune:

    remarc, ca nu sunt singura care descopar ca se face confuzie in adresarea intrebarii?

    daca ne referim la diferiti sau diametrali opusi atunci …..am putea spune: contrariile se atrag, dar cu siguranta numai pentru putin timp…..eforturile de a mentine o asemenea relatie devine covarsitoare.

  • Radu Mihail spune:

    Eu cred ca este o abordare infantila sa crezi ca un coleric va face vreodata casa buna cu o femeie linistita, sau un egoist cu o altruista,si exemplele ar putea continua. Eu nu cred ca o voi putea convinge pe iubita mea firava sa traga vreodata cu un .45 ACP de exemplu. As fi nebun daca as incerca pt ca si-ar rupe mana. De asemenea nu as putea sa convertesc o telenovelista sa priveasca la Rambo sau la un film de groaza. E ca si când as incerca sa convertesc un crestin la budism. Da, avem pasiuni pentru muzica rock, dar nu o pot chinui punând-o sa ma asculte cum exersez eu solo-uri de chitara electrica dupa Metallica.
    Asa ca eu cred ca ar fi mai bine si mai sanatos sa spuneti ca cei doi parteneri trebuie sa fie COMPLEMENTARI NU DIFERITI sau DIAMETRAL OPUSI pt ca asta se intelege din articolul vostru.
    E absurd sa crezi ca doua temperamente diametral opuse se vor aseza vreodata la aceeasi masa.
    Iar compatibilitatea sexuala face parte din alt film… Nu are legatura cu personalitatea niciunuia dintre parteneri. Sexualitatea este un instinct animalic, nu trebuie amestecat cu ratiunea, fiecare individ face sex in felul lui si isi descatuseaza energia in felul lui si nu se poate controla pt ca dam in egoism si nu e bine…

Leave a Reply