Dating

Frumusetea nu e totul! Afla cum poti deveni atractiv pentru o femeie

By octombrie 20, 2015 No Comments

Man portrait

Multi barbati sunt convinsi ca nu reusesc sa atraga femeile pe site-urile de dating intrucat nu sunt tocmai Feti Frumosi. Insa felul in care arati conteaza doar daca nu folosesti si alte trucuri pentru a cuceri femeile.

In realitate, exista o intreaga varietate de moduri in care un barbat poate atrage online o femeie si care nu au nimic de a face cu frumusetea sau cu sarmul nativ. Asta cu atat mai mult cu cat femeile sunt inclinate sa se lase seduse nu doar de aspectul fizic, cat mai ales de calitatile interioare ale unui barbat, pe care le considera mult mai importante. Nu degeaba exista o vorba in batrani care spunea ca „Barbatul trebuie sa fie putin mai frumos ca al’ cu coarne”.

Drept dovada ca aspectul joaca doar un mic rol in flirtul online cu succes este ca femeile apreciaza mai degraba calitati interioare precum umor, incredere, o pozitie sociala buna si abilitatea barbatului de a-si proteja partenera.

Asadar, cam cum ar trebui sa arate fotografia de profil care sa aiba impact? Evident, multi barbati si-ar imagina ca trebuie sa posteze o poze la bustul gol si cu muschii incordati, crezand ca astfel vor da pe spate orice femeie. Nici gand.

Spre exemplu Bogdan, un utilizator al site-ului nostru, si-a ales drept imagine reprezentativa una in care sta asezat langa cainele sau, un Golden Retriver, si de jur imprejurul lor sunt cele doua surori gemene si bunica lor. Imaginea este mai mult decat o fotografie de familie. Poate ca, la prima vedere, Bogdan nu e cel mai frumos si mai atragator barbat din lume, insa femeile vor intelege din aceasta fotografie ca iubeste animalele, ca tine la surorile sale si ca isi respecta bunica. In mod indirect, el comunica faptul ca este protector si ca tine mult la familia da, deci este un potential sot si tata. In plus, imaginea mai arata si faptul ca e inconjurat de oameni care il iubesc si care se bucura sa ii fie prin preajma, deci nu e un singuratic frustrat.

Toate aceste calitati sunt atractive pentru femei, iar Bogdan a reusit sa le stranga intr-un singur tablou. Evident, poti posta mai multe fotografii, intr-una sa arati ca stii sa canti la chitara, o alta dintr-o drumetie montana care sa arate ca esti activ si iti place adrenalina, si o alta in care apari inconjurat de o multime de 

prieteni. Evident, fiecare in parte va comunica mult mai mult decat o fotografie la bustul gol sau trei poze in care esti singur si care doar atat spun despre tine: ca arati bine, dar ca esti cam neprietenos. Fiindca in toate aceste imagini apar trasaturi de personalitate pe care femeile le iubesc la barbati.

Care crezi ca sunt calitatile cu care un barbat reuseste sa cucereasca rapid o femeie chiar si pe un site de dating?

Hai pe Sentimente