Dating

Iata cum impresionezi o persoana inca de la prima intalnire

By decembrie 17, 2015 No Comments

junges paar flirtet an der hotelbar, young couple flirting at hotel bar

Prima intalnire e probabil momentul cel mai stanjenitor, care provoaca cel mai mare trac, cu atat mai mult cu cat se spune ca este cruciala pentru o viitoare relatie. „Nu vei avea niciodata o a doua sansa pentru a face o prima impresie”, se spune. Suna ca un cliseu, dar e cat se poate de adevarat.

Cu totii judecam dupa prima impresie. Psihologii sunt de parere ca dupa cinci minute de interactionare iti poti face o parere mai mult decat suficienta despre o persoana.

Iata cateva secrete pe care trebuie sa le incerci pentru a face o buna impresie la prima intalnire:

Curtoazia conteaza

O buna impresie tine de o combinatie de situatie, din care nu trebuie sa lipseasca nicidecum curtoazia, politetea. Cum se manifesta? Barbatul care deschide usa inaintea unei femei, care vorbeste frumos, femeia care zambeste discret si care vorbeste doar cat e cazul. Nu e deloc de moda veche sa te comporti astfel, ci, din contra, este exact ceea ce atat barbatii, cat si femeile se asteapta sa vada la o prima intalnire.

O alta modalitate de curtoazie se poate manifesta prin mici lingusiri, mai ales cand e vorba despre dating-ul online. Spune-i: “Arati mai bine in persoana!” si deja poti fi sigur/a ca i-ai ajuns la inima direct.

Atentia e importanta

Atunci cand ai ajuns la prima intalnire cu o persoana, uita de telefon, de ceas, uita de orice ti-ar putea distrage atentia. Nimic nu e mai urat decat sa te lasi furat/a de atentionarile care iti vin pe telefon, sa iti verifici contul de email, de Facebook, sa raspunzi la mesaje. Acorda-i toata atentia ta persoanei cu care ti-ai dat intalnire. Priveste-o in ochi de fiecare data cand vorbeste si nu o intrerupe. Sunt reguli de bun simt pe care nu trebuie sa le treci cu vederea.

Si ca sa ii demonstrezi ca nu iti sunt gandurile in alta parte, foloseste-i cat mai des numele. O vei face pe persoana din fata ta sa se simta speciala.

Mizeaza pe naturalete

Simte-te bine in pielea ta. Cu cat esti mai natural/a, cu atat mai bine. Prea mult parfum, prea mult machiaj, tinute prea sofisticate, ceasuri scumpe sau bijuterii opulente, toate acestea nu sunt menite sa impresioneze intr-un mod placut la prima intalnire. E adevarat ca haina il face pe om, gandeste-te ca asa cum apari prima data, asa va trebui sa fii mereu. Simte-te bine in pielea ta si asta se va vedea cu ochiul liber.

Daca ai emotii, lasa-le sa se vada. In felul acesta admiti ca esti un om normal.

Care sunt lucrurile care te impresioneaza cel mai mult la prima intalnire cu o persoana?

Hai pe Sentimente