Dating

Idei de dating pentru Craciun

By decembrie 19, 2012 One Comment

Mai sunt doar cateva zile pana la Craciun, iar persoana cu care ai inceput sa discuti tot mai des pe site-ul de dating online pare sa fie din ce in ce mai interesata de tine si isi doreste sa va intalniti.

Iata cateva idei de activitati pe care le poti face cu un partener nou in preajma Craciunului, punand in aplicare cele mai inspirate idei de dating in zilele de sarbatoare de la finalul anului!

Iesire la cinematograf

Da, este mai romantic si mai intim sa vezi un film acasa, insa nu este cea mai buna idee sa mergi in locuinta unei persoane care, deocamdata, iti este necunoscuta in viata reala. Cel mai bine este sa mergeti impreuna la cinematograf si sa urmariti un film de Craciun.

Daca nu va surade ideea de a merge la cinema in aceasta perioada, cel mai bine este sa discutati pe site-ul de dating online despre ce piese de teatru sau spectacole tematice sunt disponibile de sarbatori.

Iesire la patinoar

Pentru ca s-au deschis patinoarele in aer liber, de ce nu ati profita de o activitate distractiva, care sa va apropie?

Mergeti impreuna la patinoar, chiar daca nu stiti in ce masura va veti descurca pe gheata. Nu uita sa iei camera foto si sa faceti fotografii de care va veti amuza mai tarziu, pe site-ul de dating online.

Cina romantica

Dupa ce mergeti impreuna la patinoar, cu siguranta vi se va face foame, asa ca ar trebui sa aveti un plan in acest sens. Hotarati impreuna unde si ce anume vreti sa savurati.

De preferat este sa faceti rezervare la restaurant inca din momentul in care va hotarati asupra intalnirii sau imediat dupa ce vorbiti pe site-ul de dating online despre acest lucru. Avand in vedere ca este perioada sarbatorilor de iarna si ca tot mai multe persoane sunt in concediu, cu siguranta orasul va fi foarte aglomerat, la fel ca si restaurantele.

Relaxare in cafenea/cainarie

Daca vreti sa stati relaxati si sa va descoperiti din ce in cea mai mult, o cafenea sau o ceainarie reprezinta cea mai buna alegere. Opteaza pentru un ceai sau o cafea aromata si multe fursecuri. In mod cert nu veti simti timpul cum va trece pe langa voi. Daca va plictisiti de locul respectiv, o plimbare prin zapada va fi foarte potrivita, mai ales ca v-ati incalzit gratie ceaiului cald si aburind.

Plimbare prin targurile de Craciun

Targurile de Craciun te ajuta sa intri mai usor in atmosfera sarbatorilor de iarna, asa ca invita-l pe partenerul tau la o plimbare si la un pahar de vin fiert printre standurile din aer liber. Plimbarea prin targurile de Craciun poate fi urmata de o alta promenada, prin parcurile frumos amenajate cu luminite si accesorii care prevestesc sfanta sarbatoare de Craciun.

Cumparaturi de Craciun

Poate ca nu este cea mai romantica idee, insa este cu siguranta una practica si te poate ajuta sa cunosti tipologia partenerului tau de dating. Astfel, afli daca este rabdator, calculat, organizat, intuitiv si daca are gusturi compatibile cu ale tale.

Cumparati impreuna globulete si beteala pentru pomul pe care urmeaza sa il impodobesti, dar si alte accesorii specifice Craciunului.

Tu la ce fel de prima intalnire te-ai duce in pragul Craciunului si ce fel de activitate ti-ai dori sa desfasori? Spune-ne care ar fi modalitatea prin care o prima intalnire de Craciun ar reusi sa te impresioneze!

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply