Ce e nouDatingRecomandari

Idei pentru întâlniri online de succes

Dating-ul online s-a schimbat, și a evoluat în ultimul timp. Înainte de pandemie orice altceva decât un „bună, ce faci?” era mai mult decât suficient pentru a face o impresie bună. Acest „bună, ce faci?” s-a transformat în ceva mai specific: „ce faci astăzi?” dar la fel de supărător ca renumitul „bună, ce faci?”.

Am întrebat utilizatorii Sentimente ce merge și ce nu. Ce preferă ei să vadă într-un mesaj și care este cea mai bună abordare. Așa că am făcut o listă cu câteva recomandări pentru conversațiile online.

Conversații reușite:

O abordare pozitivă

Știm că nu totul este roz în acest moment. De fapt, nici nu trebuie să fie în acest fel. Doar să nu faci din situația actuală un subiect de discuție, mai ales în primele mesaje trimise.

mesajbox

Lasă politica pentru altă dată

Chiar dacă oamenii, în general, preferă să împărtășească aceleași opinii politice, lasă această temă pentru conversații viitoare, după ce vă cunoașteți mai bine.

Pregătește-ți subiectele din timp

Toată lumea are mai puțin de spus în această perioadă. Pentru cei mai mulți dintre noi zilele încep, continuă și se sfârșesc în casă. O discuție legată de un serial popular pe Netflix, o emisiune în vogă de la TV sau o carte bună descoperită online este cel mai sigur lucru cu care poți începe.

multe Subiecte

Întâlniri online

În scurt timp o să poți avea o întâlnire online direct pe Sentimente. Wow. O întâlnire direct la tine în sufragerie. Iată câteva idei pentru aceste întâlniri.

Descărcați un joc interactiv online

Catan Online, Monopoly, Adevăr sau Provocare, cărți sau biliard. Le găsiti pe toate online și gratuit.

Turul casei

Te-ai gândit să faci pe ghidul turistic până acum? Dacă ești ok cu asta poți face un tur al casei și să pui în evidență colțișorul de relaxare proaspăt amenajat. Sau balconul redecorat. Sau orice lucru din casă care are o poveste în spate. Poate povestea suvenirului din vacanța de anul trecut o să-i cucerească inima.

Vizită la grădina zoologică

Da. Puteți face oricând un scurt tur ca să vedeți urșii Panda si Koala, pinguini sau chiar tigri . Puteți vizita această grădină zoologică din UK.

O vizită în Paris

Dacă sunteți atrași de artă dar vreți să rămâneți într-un cadru romantic puteți face oricând o vizită în Paris, la Muzeul Louvre. Acesta oferă tururi virtuale gratuite.

indragostiti pe canamea

Dacă vrei și mai multe ponturi pentru o întâlnire online reușită vizitează secțiunea Articole Inteligente de pe Sentimente. WallY îți oferă doar articole personalizate, bazate pe preferințele tale.

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply