Dating

Invata cum sa treci peste tracul primei intalniri

By octombrie 12, 2015 No Comments

trac intalnire

Emotiile primei intalniri pot afecta pe oricine, chiar si pe barbati. Cu cateva ore inainte de mare intalnire te intrebi cu ce-o sa te imbraci, daca nu arata chiar cum ti-ai imaginat, daca nu aveti subiecte de discutie…

 

 

Sunt intr-adevar probleme reale, dar la urma urmei ce conteaza. Daca nu ti-a placut, nu va mai vedeti si gata! Iata, insa, cum poti trece peste tracul inevitabil al primei intalniri cu o persoana:

Cheama-ti un prieten/a sa te ajute sa te pregatesti

Nu e nimic de ras in a chema pe cineva sa te ajute sa iti calmezi emotiile. Prietenul cel mai bun are rolul de a-ti aminti sa nu iei lucrurile prea in serios din prima. Ar fi bine sa ascultati muzica inainte de a pleca. Are un efect spectaculos asupra starii de spirit.

Bea ceva

Cand spunem „bea ceva” inseamna sa iei o gura sau doua de vin pentru a te detensiona, nu sa bei toata sticla! N-ar fi indicat sa ajungi la prima intalnire pe sapte carari.

Spune-i ca ai emotii

Uneori, sa admiti ca ai emotii e ca si cum ai sparge de fapt gheata si te-ai relaxa. Brusc. Sanse sunt ca si partenerul sau partenera sa fie la fel de stresat/a si e un motiv numai bun pentru a face glume si a rade pe seama situatiei ridicole in care va aflati amandoi.

Fa intalnirea cat mai relaxanta

O invitatie la un pranz sau la o cina ar putea fi destul de stanjenitorare. Nu stii ce sa comanzi, poate restaurantul nu-i cel mai potrivit, meniul, asteptarea platourilor, toate sunt momente descurajante prin care poti trece, mai ales daca e vorba despre o prima intalnire.

Solutia este alta. Invita-ti partenerul/a la un bar, unde sa beti ceva si sa discutati relaxat. In cazul in care ti se pare ca intalnirea nu decurge cum ti-ai fi dorit, poti invoca faptul ca ai altceva de facut dupa. In schimb, daca iti place persoana pe care ai intalnit-o, poti intreba chelnerul daca exista o masa libera unde sa va asezati si sa comandati ceva de mancat.

Faceti-va timp sa va cunoasteti dinainte

Atunci cand decizi sa te intalnesti cu cineva pentru prima data e bine sa fi apucat sa petreceti timp inainte, vorbind prin mesaje sau la telefon, astfel incat sa nu va simtiti ca doi straini. Fiindca acesta este, de fapt, cel mai inspaimantator lucru atunci cand vine vorba despre prima intalnire.

Inspira adanc

Ca sa eviti un atac de panica, cele mai bune sunt exercitiile de respiratie. Inspira adanc si expira controlat, facand acest lucru timp de cel putin trei minute. Concentreaza-te asupra respiratiei. Creierul tau va fi astfel oxigenat, la fel si plamanii si inima si vei fi mult mai relaxat dupa.

Incearca o intalnire de grup

Daca nu vrei sa te simti singurul responsabil pentru a deschide o discutie, atunci organizeaza o intalnire cu un grup de prieteni la care sa inviti si persoana vizata. Va fi mult mai usor sa legi astfel o conversatie.

Din experienta ta, care sunt trucurile care functioneaza atunci cand vine vorba despre emotiile primei intalniri?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply