Dating

Invata cum seduci pe cineva folosindu-ti doar ochii

By octombrie 26, 2015 No Comments

People, Frau, Haar, rothaarig, lang, langhaarig, Frisur, Zopf, Zoepfe, Girlie, geflochten, Lifestyle, aussen, Freizeit, Jahrmarkt, Kirmes, Rummelplatz, Volksfest, Spass, laecheln, froehlich, Freude, freuen, Fun, Kamerablick, Blick in die Kamera, strahlen, strahlend,  natuerlich, Natuerlichkeit, frech, unbeschwert, Unbeschwertheit, unbekuemmert, Unbekuemmertheit, sorglos, Sorglosigkeit, Lebensfreude, gluecklich, Froehlichkeit, Gestik, Scooter, Autoscooter, Fahrgeschaeft, Volksfest, Schausteller, Vergnuegungspark, Vergnuegen, vergnuegt, Vergnuegen, Flirt, flirten, stehen, seitlich  Young Woman with Pigtails at the Fun Fair, look into camera, eye-contact, Camera gaze, gaze into the camera, people, woman, hair, hair-do, pigtail, pigtails, red-haired, redheaded, long, long-haired, hairstyle, braid, braids, girlie, lifestyle, braided, exterior shot, outside, outdoor, leisure, spare, time, free, fun fair, amusement park, joy, fun, smile, laugh, cheerful, joy, be glad, beam with joy, beaming with joy, natural, naturalness, zest for life, happiness, unconcern, unconcerned, bold, cheeky, light-hearted, light heartedness, carefree, carelessness, joie de vivre, happy, fair, parish fair, fairground, amusement fair, folk festival, plaited, portrait, excited, excitement, ride, showman, showmen, enjoyment, enjoying, bumper car, Dodgem, car, cars, flirt, flirting, stand, from the side, sideways, gesticulation   pp0810

Cel mai inteligent mod de a seduce un barbat atragator este… sa inchizi gura si sa deschizi ochii. Si asta intrucat privirea poate spune mai mult decat o mie de cuvinte.

Afla ce rol poarta contactul vizual in jocul seductiei:

 

 

O conversatie incepe cu ochii

Conexiunea dintre doi oameni straini se realizeaza intai si intai din priviri. Limbajul corpului este esential in momentul in care ti-ai propus sa cuceresti pe cineva. O privire aruncata in treacat, un zambet usor din coltul gurii si ti-ai aratat deja interesul pentru persoana respectiva. Practic, zarurile au fost aruncate, primul pas a fost facut.

Ochii vorbesc cel mai mult

Imediat ce ai stabilit un contact vizual cu cineva incepe un soi de comunicare intima. Asadar, lasa-ti ochii sa vorbeasca despre intentiile tale si vei obtine mai mult decat ti-ai imaginat.

Doua priviri, mai bune decat una

Doua ocheade aruncate la interval scurt transmit mult mai mult decat o privire pe care persoana vizata o prinde, dar poate ca nu ii constientizeaza rolul. Tachinarea din priviri facuta in mod deliberat spune clar: „Da, imi place de tine!”. Priveste-l /priveste-o o data, muta-ti privirea in departare, apoi revino cu privirea catre persoana vizata si schiteaza un zambet ca si cum ai privi pe cineva cunoscut.

Nu subestima sprancenele

Sprancenele se ridica instinctiv atunci cand devii interesat/a de o persoana. Miscarea lor este rapida, dar destul de vizibila, si transmite un puternic semnal legat de interesul pe care il resimti. Cu alte cuvinte, sprancenele reprezinta un accesoriu util in vocabularul limbajului trupului. Practica jocul sprancenelor in fata oglinzii, astfel incat sa para foarte firesc.

Clipeste des

In fata ochilor tai se afla o persoana interesanta. Probabil ca ai inceput deja sa clipesti mai des decat de obicei. Asa se intampla atunci cand te uiti la cineva care iti place. Cam asa se traduc „ochii dulci”. Sunt ochii care zambesc, ochii care clipesc.

Priveste in jos

Dupa primul contact vizual, priveste in jos. E acea privire de „fata mare”, care spune „te plac, dar nu indraznesc mai mult”. Priveste catre umeri sau catre coapse. E semnalul ca iti doresti ca cel/cea din fata ta sa dea startul unei conversatii.

Zambeste cu ochii

Tocmai spuneam despre zambetul cu ochii. Un zambet cald implica si ochii la fel de mult ca si gura, astfel ca acest ansamblu se va transforma usor intr-o arma de seductie. Un zambet naiv ii arata celeilalte persoane ca te bucuri de compania ei si ca te face sa te simti bine. Zambetul in sine te face sa te simti bine si este intotdeauna atractiv.

Ai testat vreodata seductia doar cu ajutorul privirii? Care crezi ca sunt secretele acestui mod de a flirta?

Hai pe Sentimente