Dating

Invata sa profiti la maximum de profilul tau de dating online! Iata cum

By octombrie 22, 2014 No Comments

Invata sa profiti la maximum de profilul tau de dating online! Iata cumProfilul de dating online iti poate schimba complet viata sentimentala. Asta daca, bineinteles, il concepi impecabil, profitand la maximum de potentialul de a atrage oamenii potriviti in viata ta pe care il are. Afla, deci, ce ai putea face pentru ca profilul tau de dating online de pe Sentimente.ro sa “vanda” cea mai buna versiune a ta!

Fii relaxat, dar nu excesiv

Ce anume ar trebui sa transmita profilul tau de dating online? Ca esti simpatic/a, usor de abordat, prietenoasa. Asadar, ideal ar fi sa eviti exprimarile prea pompoase ori prea scortoase – cu alte cuvinte, concepe profilul de parca nu te-ai lua foarte in serios (desi scopul tau final, de a gasi un/o partener/a potrivit/a, este astfel!).

Tine-te departe de exprimarile negative

In loc sa spui ca “nu esti, nu iti place, nu faci etc.”, preferabil ar fi sa iti completezi profilul de dating online cu ceea ce esti, iti place si faci! Nu de alta, dar insiruirea de negatii nu iti va face profilul deloc atragator si cu siguranta nu te va face sa pari interesant/a in ochii celor care il viziteaza.

Umple-ti profilul cu informatii relevante

In loc sa treci o insiruire seaca de adjective care, de fapt, nu spun mare lucru (“Sunt simpatic/a, inteligent/a, aventuros/oasa s.a.m.d”), scrie dovezile concrete ale respectivelor insusiri pe care ti le asumi – fii simpatic/a, istet/isteata si aventuro/oasa (de pilda, mentioneaza pe scurt ca iti plac sporturile extreme, daca asa stau lucrurile)!

Evita afirmatiile prea generale

“Sunt de treaba”. Ce inseamna asta, de fapt? In corelatie cu punctul anterior, tine-te la distanta de exprimari care nu spun nimic important despre tine. In schimb, gandeste bine si reciteste fiecare afirmatie pe care o faci si fii ceva mai… concret. Esti de treaba? Atunci spune exact ce anume te face o asemenea persoana: faci voluntariat, iubesti animalele etc.

Permite-ti sa fii flexibil

O alta greseala pe care este esential sa o eviti este cea de a trece in profilul tau de dating o lista cu atribute pe care partenerul/a perfect/a pentru tine trebuie sa le indeplineasca (“Caut pe cineva care sa fie x, y, x…”). Nu vei reusi decat sa pari pretentios/oasa, iar sansele de a fi abordat/a iti vor scadea exponential.

 

 

Tu ce faci pentru ca profilul tau sa fie atractiv?

 

 

Foto: welovedates.com

Hai pe Sentimente

Leave a Reply