Ce e nouDating

Jumătatea. Cum și când o găsești în pandemie?

By noiembrie 18, 2020 No Comments

Sunt aici pentru a-ti spune să nu renunți. Nu există nicio lege care să spună că îți vei găsi jumătatea până la 25 de ani … sau 45 … sau 65. Lucrurile se întâmplă într-un ritm diferit pentru toată lumea.

Elena, utilizator Sentimente.ro

Ce înseamnă cu adevărat jumătatea?

Pentru mine, orice relație vine cu bune și cu rele. Sunt de părere că relațiile, în general, sunt fericite atât timp cât ambii parteneri lucrează la ele. Un suflet pereche, în schimb, e cineva care se potrivește cu tine. Relația voastră nu necesită un efort mare și nu trebuie să lucrați din greu pentru a fi fericiți împreună. Lucrurile pur și simplu curg.

Nu spun că totul este 100% perfect dar, ca termen de comparație, atunci când analizezi alte relații pe care le-ai mai avut, vei vedea că asta e diferită…complet diferită. Este ceva mai greu de explicat, dar un lucru, o fericire, pe care le simți cu ușurință.

Cum te apropii mai repede de sufletul tău pereche?

Este despre tine

În primul rand, trebuie să te cunoști pe tine. Acceptarea propriei persoane este un pas important. Gândește-te că dacă tu nu poți să te iubești, de ce ar face-o altcineva? Pozitivismul, acceptarea și încrederea-n tine se reflectă și către exterior. Trebuie să fii fericit/ă și echilibrat/ă emoțional pentru a-ți găsi mai ușor jumătatea. 

Ai încredere în ceea ce vrei

Ce este important pentru tine? Ce te face fericit/ă? Atunci când știi ce nu dorești, este mai ușor să faci diferența dintre o relație care are potențial și una care nu va duce foarte departe. Acordă-ti timp pentru a-ți da seama ce te face să te simți bine ca să poți știi atunci când sentimentele încep să apară.

Cunoaște-te și acceptă

Cu toții avem valori diferite și lucruri pe care le iubim. În aceeași măsură, există, pentru fiecare, și lucruri pe care le putem considera inacceptabile. Asigură-te că “jumătatea” ta îți împărtăsește valorile. De asemenea, cu toții știm că nimeni nu e perfect. Sufletul pereche îți va accepta defectele, dar și tu trebuie să fii dispus/ă să lucrezi la ele și la persoana ta.

Conversația cea mare

Căsătorie? Copii? Animale de companie? Aceste întrebări și multe altele, trebuie atinse cât mai curând. Nu trebuie să presezi pe cineva de la prima întâlnire, însă e bine de știut direcția în care se îndreaptă fiecare. Nu vrei să ajungi mai încolo să regreți anii “pierduți” pentru că nu s-a vorbit despre lucrurile cu adevărat serioase de la început.

Păstrează-ti mintea deschisă la opțiuni

Poate ai o listă foarte lungă de atribute și detalii pe care le urmărești în căutarea ta spre sufletul pereche. Este în regulă, asta înseamnă că știi ce vrei. Rămâi, totuși, și cu mintea deschisă pentru că vor exista persoane care te vor surprinde în cel mai plăcut mod. Nu totul în viața trebuie să fie planificat.

Niciodată nu e prea târziu

Așa cum am spus la început: nu există un calendar magic care să îți arate când îți vei întâlni sufletului pereche. Este nevoie de răbdare. Conceptul de suflet pereche indică faptul că există un om potrivit pentru tine, din toate punctele de vedere. O persoană care să te mulțumească pe plan emoțional, spiritual și sexual. O persoană alături de care te simți complet. Nu renunța în a o căuta pentru că, da, există o lumină la capătul tunelului.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply