Ce e nouDatingRecomandari

Filme în funcție de zodie pe care să le vezi în cuplu

By ianuarie 13, 2020 8 Comments

Vizionarea unui film poate fi o alegere excelenta pentru o viitoare întâlnire. Dacă nu te poți decide ce filme să vizionezi, ți-am pregătit o lista de filme în funcție de zodie. În funcție de zodia partenerului, desigur. Singura grijă ar trebui să aveți aceleași gusturi 🙂

1. Berbec – Pulp Fiction

Berbecul este cel mai agitat dintre toate semnele zodiacale. Tocmai din cauza asta i se potrivește cel mai bine un film de acțiune. Din fericire ”Pulp Fiction” ne aduce acțiune din plin. Dacă nu l-ai văzut sau dacă simți nevoia de a revedea un film bun, cu siguranță ”Pulp Fiction” este unul dintre ele.

Filme în funcție de zodie

2. Taur – About Time

Chiar nu știu un Taur căruia să nu-i placă o comedie romantică. Filmul arată povestea de dragoste dintre Rachel McAdams și Domhnhall. S-au întâlnit în ceea ce se numește ”blind date” – un fel de întâlnire pe nevăzute. Este unul dintre cele mai bune filme de vizionat în cuplu. Acest lucru se datorează firului narativ dar și inserțiilor de SF – călătoria în timp.

Filme în funcție de zodie

3. Gemeni – Love, Rosie

”Love, Rosie” este unul dintre filmele care par realiste, dar, în același timp, total nerealiste. Alex și Rosie sunt cei mai buni prieteni încă din copilărie. Au crescut împreună și de-a lungul filmului, vedem modul în care întreaga lor viață capătă un curs. Este un film care te va trece printr-un carusel de emoții.

Filme în funcție de zodie

4. Rac – One Day

”One Day” este, practic, o versiune mai tristă a filmului menționat mai sus – ”Love, Rosie”. Este mult mai dramatic – dar Racii pot face față cu brio acestui imbold emoțional uriaș.

Filme în funcție de zodie

5. Leu – Set it Up

Leul se poate identifica ușor cu personajul principal al filmului, Lucy. ”Set it Up” este un film despre carieră și viața personală. Este, mai exact, despre cum Lucy reușește să le întrepătrundă pe cele două. Se prezintă ca fiind o comedie romantică. Așa că pregătește-te de o doză sănătoasă de râs.

Filme în funcție de zodie

6. Fecioară – Homecoming: A Film By Beyoncé

Dacă încă nu știai – Beyoncé este Fecioară. Filmul reflectă viața persoanelor de culoare și impactul acestora asupra întregii societăți.

Filme în funcție de zodie

7. Balanță – The Sisterhood of the Traveling Pants

Acest film este în oglindă cu personalitatea balanțelor. Filmul are la bază o relație de prietenie între câteva fete total diferite. Trec împreună prin diverse încercări iar singurul lucru care le ține împreună sunt aceste perechi de pantaloni care se potrivesc oricui în ciuda diferențelor. Este o bună metaforă pentru o relație sănătoasă.

Filme în funcție de zodie

8. Scorpion – The Spectacular Now

“The Spectacular Now” este un film romantic cu ușoare direcții melancolice. Urmărește drama unor adolescenți și cu siguranță te vei regăsi în câteva momente. Indiferent de vârstă. O să descoperi și o interesantă temă de gândire – la final.

9. Săgetător – The Dirt

De departe cea mai potrivită alegere pentru Scorpioni. Trupa rock-and-roll Mötley Crüe este de departe cea mai stereotipică trupa de rock. ”The Dirt” prezintă viața membrilor și prezinte toate problemele tuturor membrilor trupei. De la cele mai mici până la cele mai profunde.

Filme în funcție de zodie

10. Capricorn – Scott Pilgrim vs. the World

Scott Pilgrim este protagonistul acestui film. Este un autor care a învățat pe pielea lui ce înseamnă munca cu adevărat grea. Se îndrăgostește de Ramona Flowers și din acest punct viața lui ia o întorsătură cu totul neașteptată.

Filme în funcție de zodie

11. Vărsător – Velvet Buzzsaw

Pentru un Vărsător este important să nu se supună nici unui standard impus de societate. Tocmai din acest motiv ”Velvet Buzzsaw” este filmul perfect pentru el. Filmul sparge granițele dintre sexe și le redefinește în propiul său mod.

Filme în funcție de zodie

12. Pești – Beautiful Boy

”Beautiful Boy” este cel mai emoționant film de pe listă. Nu e de mirare că se potrivește atât de bine cu cea mai sensibilă zodie. Filmul urmărește relația tată-fiu dintre un tată aflat la capătul puterilor și fiul dependent de droguri. Finalul este cu adevărat emoționant.

Filme în funcție de zodie

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply