Dating

Ladies first! 3 motive pentru care e bine ca femeia sa faca primul pas

By martie 10, 2016 No Comments
s1_femeie primul pas

Ne-am obisnuit sa credem ca barbatul trebuie sa faca intotdeauna primul pas. El e cel care „agata”, cel care cere primul numaul de telefon, cel care propune o a doua intalnire? Dar ce se intampla atunci cand respectivul nu face nicio miscare?

Iata cateva motive care arata ca si femeia poate face primul pas:

 

El nu se pricepe la flirt

Exista un set de aptitudini de-a dreptul cruciale atunci cand vine vorba despre flirt, de exemplu, asa cum exista si abilitati speciale menite sa mentina o relatie de lunga durata. Daca barbatul de care o femeie este interesat da semne ca nu poseda aceste aptitudini, atunci nu e nimic mai bun de facut decat ea sa fie cea care initiaza flirtul.

El e un pic cam timid

Nu e nimic rau ca un barbat sa fie ceva mai timid. E si acesta un semn de sensibilitate. Insa bine ar fi ca macar femeia de langa el sa fie ceva mai indrazneata. Pentru ca o astfel de femeie va avea curajul sa faca ea primul pas pentru a initia o relatie. Important este sa ii intuiasca barbatului intentiile si sa actioneze in consecinta.

El a suferit o dezamagire in trecut

O dezamagire in dragoste lasa urme adanci si sadeste temeri greu de depasit chiar si pentru un barbat. O relatie care s-a incheiat brusc, impotriva vointei sale, poate fi un motiv plauzibil pentru faptul ca un barbat evita sa se arunce iar intr-un alt parteneriat. In acest caz, primul pas il poate face foarte lejer femeia, iar totul poate incepe printr-o apropiere pur prieteneasca. Usor-usor, discutiile pot evolua astfel incat sa se ajunga la o relatie amoroasa.

Ce parere ai, este in regula ca femeia sa fie cea care sparge gheata intr-o relatie?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply