Dating

Matrimonialele online. 3 diferente majore fata de acum 10 ani

By noiembrie 23, 2015 No Comments

Dating onlineDatingul online din prezent seamana prea putin cu cel de acum 10 ani si mai bine. Lucrurile au evoluat, retelele sociale s-au dezvoltat, iar faptul ca au aparut tot mai multe gadgeturi cu conexiune la internet a facut ca abordarile sa se schimbe mult.

Asadar, daca nu ai mai folosit datingul online de ceva vreme, trebuie sa citesti in continuare care sunt noutatile in domeniu:

1. Site-urile de matrimoniale au devenit tot mai populare

In ziua de azi, oamenii accepta cu mai multa deschidere ideea utilizarii unui site de dating. Cata vreme multi dintre noi facem cu lejeritate lucruri pe care nu le faceam in urma cu 10 ani – spre exemplu, sa partajam fotografii de familie, de la petreceri, din vacante – si disponibilitatea de a socializa online este mai mare.

“Dating-ul online a inflorit foarte mult fata de acum un deceniu. Numarul celor care folosesc site-urile de matrimoniale a crescut exponential, iar oferta site-urilor a devenit mult mai bogata si de mai buna calitate, ceea ce inseamna ca sunt mai multe sanse acum sa intalnesti pe cineva compatibil cu tine”, este de parere Andrea Bonior, psiholog si editorialist la Washington Post Express. Serviciile de dating s-au schimbar si e mai usor acum sa iti gasesti dragostea online.

2. Accesul la Internet a devenit mult mai facil

Daca in urma cu 10-15 ani, internetul nu era la indemana tuturor si din cauza faptului ca nu toata lumea avea un calculator, in prezent, computerele au devenit indispensabile, aproape in fiecare locuinta existand cel putin un calculator, dar si alte genuri de dispozitive precum tablete si smartphone-uri conectate la internet. Acum poti planifica o intalnire cand esti pe drum, in autobuz, in tren, ceea ce la inceputul anilor 2000 nu puteai face. Iar tendinta de expansiune a acestei modalitati de comunicare, de cunoasterem de realizare a unor conexiuni la distanta, continua sa se dezvolte de la un an la altul.

3. Oamenii sunt mai atenti la informatii

Mare parte din viata noastra este acum online, ceea ce inseamna ca viata privata trebuie monitorizata cu mai multa atentie. Impresia ca stii totul despre cineva doar consultandu-i profilul de pe contul de dating este falsa si tot mai multa lume a inteles acest lucru. Drept urmare, suspiciunea planeaza si de aceea e posibil ca persoanele pe care le cunosti online sa doreasca sa conversati prin intermediul mesajelor o vreme mai indelungata pana la o prima intalnire. Cu alte cuvinte, oamenii folosesc mai mult mijloacele oferite de mediul online pentru a cunoaste mai bine o persoana inainte sa ii ofere o sansa, lucru care in urma cu 10 ani nu era posibil.

Ai folosit vreun site de matrimoniale si in anii 2000? Cat de diferita a fost experienta de atunci fata de cea de acum?

Hai pe Sentimente