Dating

Nicio intalnire? Nicio problema! Iata 7 lucruri pe care le poti face daca esti singur/a

By septembrie 19, 2015 2 Comments
intalnire dating

intalnire dating

Viata nu a luat sfarsit atunci cand ai ramas singur/a viata. Din contra, ar trebui sa te bucuri de momentele de libertate totala si sa le exploatezi la maximum.

Iata 7 activitati pe care le poti face cu succes atunci cand nu ai un partener de cuplu:

Porneste intr-un circuit turistic

Sa calatoresti de unul singur poate fi o experienta nemaipomenita. Iti faci programul dupa bunul tau plac, te culci cand vrei, te trezesti cand vrei, te duci unde iti pofteste inima si nimeni si nimic nu te impiedica sa te odihnesti atunci cand ai obosit. Si asta pentru ca nu depinzi de celalalt. Ba chiar ai ocazia sa socializezi mai mult, sa cunosti oameni noi si, de ce nu, chiar sa iti intalnesti marea dragoste.


Participa la o nunta

Sa iei parte la o nunta poate fi la fel de distractiv si daca esti singur/a. De fapt, chiar la acest eveniment ai ocazia sa intalnesti o multime de persoane si, poate, cine stie, sa te indragostesti la prima vedere chiar pe ringul de dans.

Mergi la un concert

In vreme ce multa lume considera ca mers la un concert se face in gasca, participarea la un astfel de eveniment de unul singur ar putea fi considerata eliberatoare. Iti permite sa te dezlantui in voie pe muzica preferata fara sa te simti stanjenit de cei cu care ai venit. Si e chiar o ocazie sa iti faci noi prieteni care indragesc acelasi gen muzical sau acelasi artist.

Ia o pauza de cafea

Momentele de meditatie ori de introspectie cu o cafea calda in mana sau cu un pahar de vin la ceas de seara sunt extrem de importante. Te ajuta sa intelegi mai bine lucrurile, sa iti stabilesti in liniste, cu luciditate, ceea ce ai de facut in viitor.

Descopera-ti orasul

Sa te plimbi brambura pe strazi pe care nu ai apucat sa calci niciodata, sa te opresti atunci cand vrei sa faci o fotografie, sa-ti explorezi amanuntit pana si cartierul in care locuiesti sunt modalitati excelente de a-ti petrece timpul liber atunci cand nu ai un/o partener/a.

Descopera-ti talentele ascunse

Poate ca habar nu aveai ca esti talentat/a la pictura. Ai acum ocazia sa descoperi asta. Poti, de asemenea, sa iti dedici o sambata intreaga proiectelor do it yourself si vei vedea cate lucruri minunate poti face.

Urmareste serialele preferate

N-ai apucat sa vezi toate sezoanele din „Urzeala Tronurilor”? Nu-i nimic, acum ai ocazia sa o faci. Un weekend intreg, intins/a in pat, cu laptopul in brate si cu floricelele de porumb alaturi. Nu te deranjeaza nimeni, ba chiar poti pune „stop” atunci cand vrei sa dormi si nu depinzi de nimeni pentru asta.

Tu ce faci atunci cand nu ai un partener/ o partenera cu care sa iti petreci ziua?

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply