Dating

Pentru ea: 5 cadouri de Craciun care nu costa nimic

By decembrie 23, 2012 One Comment

Te-ai atasat de ea de la primele discutii avute pe un site de dating online si vrei sa iti lasi cu adevarat amprenta in viata ei? Iti propunem o serie de cadouri de Craciun speciale, pentru care nu trebuie sa iti golesti deloc portofelul. Exista atat de multe surprize care nu te costa nimic, dar impresioneaza considerabil o femeie, incat ar fi pacat sa nu te folosesti de ele tocmai de sarbatori!

Cele mai bune cadouri nu pot fi cumparate cu bani, spun unii intelepti. A venit momentul sa te convingi ca tipa cunoscuta pe platforma de dating online se poate indragosti iremediabil de tine de Craciun, daca o surprinzi cu “daruri” originale, care nu costa nimic, insa au un impact major asupra atasamentului partenerei fata de tine.

1. Rezolva-i o sarcina pe care o tot amana

Aminteste-ti de o sarcina despre care ti-a spus pe site-ul de dating online ca o tot amana, pentru ca nu vrea nici in ruptul capului sa o faca. Poate fi vorba despre rezolvarea unei probleme birocratice, reamenajarea balconului sau inlocuirea tapiteriei masinii.

Rezolva-i problema cat mai discret posibil si pune-o apoi in fata faptului, zambindu-i larg si urandu-i Craciun Fericit. O vei cuceri definitiv!

2. Asteapt-o acasa cu o cina de Craciun de 5 stele

Probabil ca ati depasit deja faza intalnirilor virtuale pe profilul de dating online si te-ai familiarizat deja cu locuinta ei. Foloseste-i cheia de rezerva sub orice pretext (vrei sa ii repari dulapul din balcon) si asteapt-o acasa, cand vine de la serviciu, cu o cina de Craciun de 5 stele: cele mai bune tacamuri, vin, lumanari, pe care le are sigur acasa.

3. Complimenteaz-o in public

Cand sunteti intr-un bar, cu un grup de cunostinte, fa-i un cadou neasteptat de Craciun. Marturiseste in fata tuturor ca ti-ai petrece toate sarbatorile alaturi de ea, pentru ca este cea mai speciala femeie pe care ai intalnit-o vreodata.

4. Creeaza-i un desktop memorabil

Scoate-ti la bataie capacitatile artistice si creeaza-i intr-un program de editare foto o poza sugestiva, cu tematica de Craciun, prin care iti transmiti sentimentele speciale. Seteaza-i fotografia ca poza de fundal pe computer si asteapta reactiile entuziaste!

5. Inregistreaza-ti declaratia de dragoste

“Fura-i” telefonul cand nu este pe faza si inregistreaza-te recitand aprins o declaratie de dragoste pentru ea, adaptata Craciunului. Seteaza mesajul ca ton de apel.

Tu ai cunoscut pe cineva prin dating online? Cum vrei sa iti surprinzi “cucerirea” de Craciun, anul acesta?

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply