Multimedia

Petrece vacanta cu cineva special

By decembrie 21, 2022 decembrie 22nd, 2022 2 Comments

Pe Sentimente iti alegi acum cu cine iti petreci vacanta de Craciun sau de Revelion. Sau de ce nu, ambele. Ia vezi si tu cu cine pleci in vacanța de sărbători!

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Am abordat sectorul sentimente,pe net continuu o perioada și am comentat cu diverse persoane din tara,ne povesteam pe net ce pățim in fiecare zi,plecăm mulțumiți din sala net,m-am bucurat cu adevărat,mi-a purtat noroc,într-o zi i m-am căsătorit cu un bărbat frumos și m-a iubit enorm însă l-am pierdut prin deces ,suferea de diabet,sunt multi care suferă de afecțiuni și nu vor să trăiască singuri,am curajul de a trai târziu,fiindcă am cariera artistica, motivez,acești bărbați care au decedat au trăit viața intensiv până la mine români au avut soții ascunse și eu nu sunt vinovată,rudele le-a as u influențat viața și au decedat la 74 de ani,dar eu daca sunt tinerica ,am dreptul sa trăiesc sa cunosc bărbați de pretutindeni ,la vârsta mea am dreptul internațional am 54 de ani și i am trăit 6ani sexual ,vreau și eu copii

  • Ok,mă numesc Stamatescu Felicia ,as vrea sa cunosc un bărbat frumos pentru prietenie vacanta in doi,de exemplu pe Cezar Filip sau un model de la Agenția lui din București,îmi place poza cu modelul îmbrăcat în costumul Royal Blue,toate modelele lui Cezar și unt foarte frumoase.Imi doresc o căsătorie dar,nu știu cine mă suporta,viața în intim cu alta cu persoana se desfășoară pe condiții,daca plec ,cu cineva drăguț in Las Vegas,este cineva disponibil pentru a pleca în USA? Nu mă consider cea mai puternică femeie din lume,că bărbați mă abordări greșit,voi puneți curul jos și strigați la mine sa fac singura buget,să facem un plan secret,ce obligații aveți fata de familii și ce căutăm prin straini,care mă ia de mana sa trăim în USA? Scrieti-mi și mie cu mult curaj,eu îl plac pe Mișu Brica și Nicu Radu dar,eu știu ce pot oferi? Daca sunt săraci ii iau eu in spate români? Nu sunteți prosti voi controlați telefoanele și tot ce e pe net,uite eu crap sfecla,crapă la fel,na!uite și puta,da daca tu o dai rău te uiți urat la următorul? Daca vine unul cu un bilion să mă uit lung in farfurie poate trăim cu cârlionți ?sunt actrița,vreau sa joc in filme la Hollywood,doar Todo Dumitrescu e covid bre,,pe care îl cucerim? Că eu stau cu ochii în tavan seara…pupici….mă numesc Gloria Gabriela Turandot…cant și dansez..o să fiu mireasa la avion,ceva cu casa Cezar? Sa trăim….Paharele sus!

Leave a Reply