Dating

Poveste reala: I-a scris din greseala un mesaj unui tip cu 30 de ani mai tanar. Dupa trei ani s-au casatorit

By decembrie 11, 2015 No Comments

senti1_kasey si henry mainViata ne ofera surprize dintre cele mai inedite. Iubiri redescoperite dupa ani de zile sau pasiuni pentru persoane de care am fi crezut ca nu ne-am lega niciodata destinul. Si asta pentru ca dragostea nu tine cont de niciun fel de bariere. O demonstreaza si povestea urmatoare, a unui cuplu de americani.

 

 

 

 

Viata ne ofera surprize dintre cele mai inedite. Iubiri redescoperite dupa ani de zile sau pasiuni pentru persoane de care am fi crezut ca nu ne-am lega niciodata destinul. Si asta pentru ca dragostea nu tine cont de niciun fel de bariere. O demonstreaza si povestea urmatoare, a unui cuplu de americani.

Kasey Bergh, in varsta de 53 de ani, i-a trimis intr-o zi un mesaj unui coleg de serviciu. “Hei, Kasey sunt. Trebuia sa ma intalnesc cu Maria la The Park, dar avionul ei are intarziere, asa ca sunt acum la Western si voiam sa vad daca ma pot intalni cu altcineva”, a scris femeia. Doar ca mesajul a ajuns la un alt barbat, pe care nu il cunostea, cel mai probabil pentru ca femeia a tastat gresit numarul de telefon. “Imi pare rau ca ai numarul gresit, dar daca n-as fi fost la serviciu, as fi venit eu sa te cunosc :)”, i-a scris Henry Glendening, posesorul numarului de telefon catre care trimisese SMS-ul. Kasey i-a trimis inapoi un mesaj in care si-a cerut scuze pentru eroare. Cei doi s-au amuzat si au inceput sa schimbe mesaje.

Kasey SMS

Cu 30 de ani mai tanar s-a dovedit a fi barbatul, insa asta nu i-a deranjat sub nicio forma pe niciunul dintre ei. Dupa o saptamana, s-au si intalnit, iar din acel moment lucrurile au luat o turnura neasteptata. In ciuda diferentei mari de varsta Henry si Kasey si-au dat seama ca se potrivesc atat de bine incat s-au indragostit unul de celalalt foarte repede.

“Eram impacata cu ideea de a fi singura si nu aveam nevoie de un barbat. Apoi l-am cunoscut pe Henry”, a marturisit Kasey.

Kasey-Bergh

Vorbind despre diferenta de varsta, Henry este de parere ca aceasta nu inseamna pur si simplu nimic. „De la bun inceput am simtit ca suntem pe aceeasi lungime de unda”, a spus tanarul, citat de Metro.co.uk.

La doi ani de la SMS-ul buclucas, Henry a cerut-o in casatorie in timp ce erau la cina intr-un restaurant, iar pe fundal se auzea melodia preferata a lui Kasey. Vara aceasta s-au casatorit. Henry a povestit ca SMS-ul pe care i l-a dat necunoscutei a fost o incercare sa vada ce se poate intampla, dupa ce a ramas fara serviciu si a fost parasit de iubita.

Kasey-Bergh-and-Henry-Glendening2

Ce parere ai despre aceasta poveste de dragoste?

Hai pe Sentimente