Dating

Poza ta de profil e prea atragatoare? Iata ce atitudine trebuie sa ai!

By iunie 23, 2016 No Comments

s3_proza profil atractivaSunt momente in care sa arati bine nu e neaparat o binecuvantare. Iar cazul concret este dat de fotografia de profil. Sa fii bombardat/a cu o multime de mesaje doar pentru ca arati diferit, deosebit poate parea o provocare, insa, in realitate, este un adevarat chin. Iata cum poti face fata unei astfel de situatii:

Nu esti obligat sa citesti fiecare mesaj/email


Cand Catalina si-a facut public profilul pe site-ul de dating, s-a trezit brusc cu un potop de mesaje. In jur de 40 zilnic, prea multe pentru a le putea face fata. Care era “secretul”? “Postasem printre fotografiile de profil o poza cu mine intr-o pereche de bikini, stand rezemata de o barca”, a povestit tanara. “Erau multe mesaje si devenise o adevarata corvoada sa le parcurg pe toate si sa le si raspund. Atunci am devenit foarte selectiva cu raspunsurile. Ce trebuie sa stie fiecare este ca publicarea unui profil pe un site de dating nu este un job, de aceea, nu esti obligat sa citesti toate mesajele si cu atat mai mult le si raspunzi tuturor celor care te interpeleaza. Daca te simti stresata si suprasolicitata, da-i log off contului pentru o vreme”, este sfatul dat de Catalina.


Posteaza un avertisment on-line

In cazul in care numarul de pretendenti nu a scazut dupa prima saptamana, atunci ia in calcul postarea unui avertisment in profilul tau cu privire la ceea ce iei sau nu in considerare atunci cand primesti un email de la cineva.

Texte de genul “te rog, spune ceva despre tine in titlul emailului” sau “daca mi-ai scris doar pentru ca iti place fotografia mea de profil, atunci afla ca nu ma intereseaza sa ma intalnesc cu tine” nu vor descuraja pe toata lumea, dar cel putin te va face sa crezi ca se face o oarecare selectie a celor care te cauta. Si, cine stie, poate ca vor fi si persoane care vor scrie ceva ce merita atentia.

Fii intransigent

Ca in cazul unei calamitati naturale in care medicii recurg la triaj impartind ranitii in trei categorii: cei care au nevoie de atentie imediata, cei care mai pot astepta cateva ore si cei pentru care nu se mai poate face nimic, asa si tu trebuie sa triezi mesajele. Aceasta tehnica, oricat de trist ar parea, poate fiun colac de salvare de la intalniri ratate, la care nu faci decat sa pierzi timpul. “Am devenit la fel de superficiala cum mi-am imaginat ca au fost si cei care au trimis emailurile. Am facut click pe mesaj, m-am uitat la fotografie si la varsta, iar in cazul in care aceasta nu a corespuns standardelor mele, am trecut mai departe. Intr-un triaj adevarat nu trebuie nici macar sa citesti e-mail in sine. O persoana cu adevarat inteligenta va afisa acest lucru inca din titlul emailului”, e de parere Catalina.

Cum crezi ca arata un mesaj original, care merita rasplatit cu un raspuns?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply