Dating

Prima intalnire: ponturi pentru o cina romantica de nota 10

By septembrie 8, 2014 No Comments

Prima intalnire ponturi pentru o cina romantica de nota 10Prima intalnire poate marca debutul unei frumoase povesti de iubire sau, dimpotriva, poate inabusi din fasa orice posibilitate de a avea o relatie cu acela/aceea de care, pana mai ieri, erai cat se poate de interesat/a. Primul vostru rendez-vous va implica o cina eleganta? Iata cateva reguli pentru ca experienta sa fie una placuta, nu un adevarat dezastru!

 

Prima intalnire la restaurant: ce sa faci

1. Daca se intampla sa luati cina intr-un restaurant unde mancarea este departe de a fi grozava, incearca sa compensezi cu o conversatie placuta cu partenerul/a tau/ta. O discutie antrenanta va poate face pe amandoi sa uitati ca preparatele culinare sunt dezamagitoare!

2. Daca el/ea a ales restaurantul pentru prima voastra intalnire, gaseste o modalitate prin care sa ii complimentezi alegerea, chiar daca localul este un dezastru. Spune-i, de pilda, in disperare de cauza, ca iti plac servetelele, daca nu poti sa spui ceva dragut despre nimic altceva. Retine ca el/ea s-ar putea simti ofensat/a daca va remarca faptul ca tie nu iti place restaurantul pe care l-a ales…

3. Fii amabil/a si politicos/oasa cu personalul restaurantului. Putine lucruri sunt mai neplacute decat un partener care se poarta urat cu ospatarii!

 

Prima intalnire la restaurant: ce sa NU faci

1. Evita sa frunzaresti meniul minute in sir, lasandu-ti partenerul/a sa astepte in tacere ca tu sa te decizi. Daca esti ceva mai pretentios/oasa la mancare sau suferi de anumite alergii, consulta meniul online in prealabil si decide din timp ce anume vei comanda.

2. Sub nicio forma nu stramba din nas in fata alegerilor culinare ale partenerului/ei tau/tale. Chiar daca preparatul in cauza nu iti este pe plac, este extrem de nepoliticos sa faci remarce negative la adresa cuiva pe care abia il cunosti. De asemenea, ideal ar fi sa nu iti impui propriile conceptii despre alimentatie – chiar daca esti vegetarian/a, permite-i partenerului/ei sa se bucure de friptura sa in sange!

3. Nu consuma mai mult alcool decat este cazul. Un pahar de vin ar trebui sa fie suficient pentru a te ajuta sa te simti mai relaxat/a, fara a intrece masura.

 

Ai avut vreodata parte de experiente nefericite la prima ta intalnire?

 

Foto: tcpi.com

 

Hai pe Sentimente

Leave a Reply