Dating

Primul Craciun cu partenerul: cum sa il faci memorabil

By decembrie 24, 2012 No Comments

Primul Craciun al unui cuplu trebuie sa fie cat mai deosebit si mai palpitant. Primele cumparaturi impreuna, pregatirea meniului, alegerea bradului si a ornamentelor sunt doar cateva dintre activitatile despre care ati discutat indelung pe site-ul de dating online si de care trebuie sa va ocupati ca si cuplu.

Iata o serie de sfaturi care vor fi de ajutor in planificarea unui Craciun de poveste, asa cum vi l-ati imaginat la primele sesiuni de dating online!

Dating online: discutati despre pasii pe care trebui sa ii faceti

Impartiti sarcinile care ar fi mai usor de facut separat si bucurati-va impreuna de activitatile pe care le puteti face in cuplu. Mergeti impreuna la alegerea bradului, a ornamentelor de Craciun, la cumparaturile pentru masa speciala de sarbatoare.

Taskurile pe care trebuie sa le impartiti ar fi bine sa fie stabilite de comun acord, la fel ca si detaliile privitoare la acestea. Nu ati vrea ca primul voastra luna decembrie impreuna sa fie presarata cu discutii inutile si certuri. Si decat sa te chinui sa iti impaci partenerul in ajun de Craciun, ar fi mai bine sa previi astfel de situatii.

Dating online: gatiti impreuna

Scapa de ideile preconcepute conform carora doar femeile trebuie sa faca mancare. Gatiti impreuna si incercati sa va distrati cat mai mult in toata aceasta perioada. Daca totusi nu va place sa gatiti, o varianta mai simpla si mai comoda este sa comandati toata mancarea. Totusi, timpul petrecut in bucatarie va ajuta sa va cunoasteti mai bine, sa descoperiti lucruri noi si sa va apropiati.

Dating online: impodobirea bradului

Impodobirea bradului este unul dintre cele mai frumoase momente care tin de sarbatoarea Craciunului. Stabiliti un program special in acest sens. Ascultati colinde, baga in cuptorul incins, pe o tava, cateva cuisoare si bete de scortisoara si incepeti sa va bucurati impreuna de aceste clipe magice. Nu ezitati sa faceti poze sau chiar sa ma filmati. Va veti amuza cand le veti revedea anul urmator sau chiar dupa cativa ani. “Primul nostru Craciun” este un folder care nu trebuie sa lipseasca din calculatorul niciunui cuplu.

Dating online: vizitele la parinti

Chiar daca este un subiect delicat, de cele mai multe ori vizitele la parintii ambilor parteneri sunt obligatorii in preajma sarbatorilor de iarna. Chiar daca nu va surade prea mult ideea si este dificil sa va impartiti, ar fi bine totusi sa faceti un efort si sa mergeti atat la parintii tai, cat si la parintii partenerului. Sau, daca vreti pur si simplu sa va bucurati unul de celalalt, singura varianta este sa stati doar voi doi si sa renuntati de tot la ideea de a merge in vizita la parinti, astfel incat sa nu se mai supere nimeni.

Dating online: cadourile de Craciun

Nu incerca sa scapi de achizitionarea cadourilor de Craciun, chiar daca partenerul insista ca nu este nevoie sa ii oferi nimic. Nu uita ca este vorba despre primul Craciun si ca trebuie sa faci in asa fel incat persoana de langa tine sa nu il uite niciodata. Daca nu ai un buget nelimitat, nu iti lipseste decat sa improvizezi ceva si sa ii oferi un dar din suflet.

Tu cum ai organiza un prim Craciun perfect alaturi de persoana iubita?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply