Dating

Profita de concediu pentru a-ti imbunatati viata sentimentala! Iata cum

By septembrie 10, 2014 No Comments

Profita de concediu pentru a-ti imbunatati viata sentimentala! Iata cumFie ca te bucuri de o saptamana sau de o luna de concediu, daca esti singur/a, perioada vacantei iti ofera o multime de oportunitati sa intalnesti pe cineva, dar mai ales sa te distrezi si sa iti exersezi tehnicile de flirt. Afla, deci, cum te poate ajuta concediul sa iti imbunatatesti viata sentimentala!

Intregul sezon estival poate fi o vacanta perpetua, multumita zilelor lungi si calde si weekendurilor pe care le poti umple cu o varietate de activitati, in oras sau in afara lui. Si chiar daca acum se apropie de final, nu inseamna ca nu iti mai ramane timp berechet pentru a face pasii necesari inspre a-ti gasi jumatatea, dar a te si distra, in tot acest rastimp!

Ai un concediu la inceput de septembrie? Perfect, profita de zilele libere pentru a-ti mari sansele de a cunoaste pe cineva!

Iesi cu prietenii singuri

Nu ca ar fi o problema sa iesi cu prietenii tai care formeaza cupluri, insa ai mai multe sanse ca o iesire in oras, fie ca esti plecat/a undeva in concediu sau nu, cu amicii care nu au nici ei pereche sa se lase cu flirt si noi cunostinte.

Ideea este ca amicii tai singuri au probabil intentii similare alor tale, prin urmare, impreuna va va fi mai usor sa socializati si sa va faceti noi prieteni, decat in eventualitatea in care iesi cu amicii implicati in relatii si te lasi antrenat in discutiile cu ei, uitand care este scopul tau, de fapt.

Flirteaza, flirteaza, flirteaza

Fiindca esti in vacanta si relaxarea este cuvantul de ordine, poti uita de timiditate si exersa tehnicile – poate ruginite? – de flirt. Nu pune presiune asupra ta – chiar daca nu iese nimic la final, scopul este, de fapt, acela de a-ti intari increderea in fortele proprii si de a-ti slefui abilitatile de flirt care vor da, in cele din urma, roade.

Incepe prin a pune in practica o tehnica infailibila: zambetul, insotit de mentinerea contactului vizual pret de cateva secunde. Si nu uita: chiar daca esti in concediu cu prietenii, nu sta mereu doar in preajma lor. Astfel, iti maresti sansele ca un el sau o ea interesat sa intre in vorba cu tine, fara a fi intimidat de grupul tau galagios de prieteni.

Permite-ti sa te simti bine in pielea ta

Concediul este perioada perfecta pentru a-ti dezvalui corpul pe care l-ai lucrat la sala intregul an si pentru a investi in haine frumoase, lejere, vesele si, mai ales, sexy. Arata ca te simti bine in pielea ta prin tinuta si atitudine, deopotriva, iar cei din jurul tau vor remarca imediat vibratia pozitiva pe care o transmiti si vor fi curiosi sa te cunoasca!

Tu ce faci pentru a-ti spori sansele de a-ti cunoaste Marea Iubire in vacanta?

 

Foto: haarbox.eu

Hai pe Sentimente

Leave a Reply