Ce e nouDatingRecomandari

Cum ne protejăm? [Actualizat]

By martie 18, 2020 iulie 7th, 2020 76 Comments

Siguranța pe primul loc

În momentul scrierii acestui articol, în țara noastră exista 246 de cazuri confirmate, dintre care 19 vindecări și 0 decese provocate de acest virus. Poți vedea situația pe întreg globul, inclusiv România, aceesând Worldometers.

România a început măsurile de precauție destul de devreme, limitând pe cât de mult posibil contactul între indivizi. Un lucru extrem de bun dar, cu toate astea, ar trebui să ne așteptăm la o creștere a numărului de cazuri de COVID 19. Atât timp cât creșterea este una lină și controlată, ar trebui să ne păstrăm, în continuare calmul și să luam decizii raționale. Mai mult decât atât, trebuie să respectăm indicațiile autorităților.

Cum ne protejam

Tot ce putem face este să limităm pe cât de mult interacțiunea cu alți oameni pentru a ne proteja pe noi, pe cei dragi dar și intreaga populație. Pe lângă această limitare, reamintește-ți măsurile recomandate de Ministerul Sănatății:

  • Spală-te pe mâini de multe ori;
  • evită contactul cu persoane care sunte suspecte de infecții respiratorii acute;
  • Nu îți atinge ochii, nasul și gura cu mâinile;
  • Acoperă-ți gura și nasul dacă strănuți;
  • Curăță orice suprafață cu care interacționezi cu dezinfectant pe bază de alcool sau clor;
  • Utilizează masca de protecție.

Cum ne protejăm sentimentele?

În contextul acestei izolări ne putem simți adesea singuri iar starea noastră de spirit începe să se degradeze. Chiar dacă situația nu pare atât de fericită, amintește-ți că, acum, tehnologia joacă un rol extrem de important iar tu beneficiezi din plin de ea.

Poate că deja o folosești pentru a lucra de acasă sau pentru a-ți vedea prietenii și familia. De ce nu ai folosi-o și pentru a îți găsi jumatatea?

Online-ul îți oferă ceea ce offline-ul nu poate: posibilitatea de a interacționa cu câte persoane dorești, simultan. Și pentru a vedea că poți face asta fără nici o grijă, Sentimente îți oferă cel mai bun mediu pentru a face asta.

E reciproc!

Zilnic, peste 500 de oameni interesatai de dating își crează cont, și asta doar în România. Poți cunoaște astfel foarte mulți potențiali parteneri.

Și pentru că ai de unde alege, am dezvoltat câteva lucruri care să te ajute atât în perioada asta, cât și pe viitor. Una dintre ele este Double Match-ul care îți permite să vezi persoanele pe care le-ai plăcut și, la rândul lor, te-au plăcut.

Double Match

Cât de bine ne potrivim?

Pe lângă funcția de Double Match, WallY și-a îmbunătățit considerabil algoritmul pentru a putea să îți spună cât mai exact cu cine te potrivești și în ce măsură. Acum poți vedea în pagina principală, procentul de compatibilitate dintre tine și oricare utilizator.

compatibilitate ridicata

Cum ne protejăm de escroci?

Când vine vorba de persoane rău inteționate o să facem tot posibilul să le blocăm accesul pe site. Cu toate măsurile luate de noi, poți ajuta și tu, pentru a grăbi procesul. Raportează Abuz!

Cum identific un escroc?

Un escroc online este o persoană care se folosește de site pentru a păcăli alți membri și pentru a trage foloase de pe urma acestora, în general bani.

Un escroc prezintă un comportament special: încearcă să mute discuția din mesageria Sentimente în orice al mediu, cum ar fi telefon, Facebook sau WhatsApp. Întotdeauna, dacă observi că cineva încearcă să mute mediul de conversație. fix de la început ar trebui să îl raportezi. Este perfect normal ca la un moment dat să părăsești mesageria Sentimente, dar dar asta după ce ai destulă încredere în persoana respectivă.

De asemenea, dacă oricare dintre persoanele cu care comunici îți solicită bani, adresează-te imediat echipei de Relații Clienți!

Te poți informa și mai mult despre aceste comportamente, în secțiunea tratare abuzuri, de pe site.

Cum raportez un abuz?

Echipa noastră de Relații Clienți face toate eforturile să se asigure că tu comunici și interacționezi pe Sentimente în cel mai sigur mod posibil. La crearea fiecărui cont nou pe site sau la modificarea unui profil, informațiile furnizate (poză, nume, descriere, etc.) sunt verificate pentru a reduce posibilitatea creării unor profiluri false sau al căror scop este de a frauda.

Tu, ca utilizator al site-ului, ești cel mai aproape de ceilalți utilizatori. Dacă s-a strecurat cineva dubios și a reușit să treacă de verificarile noastre, ajutată-ne să îl identificăm pentru a-l putea elimina de pe site!

Reguli de bază pentru siguranță

  • Dacă o persoană pe care ai cunoscut-o pe Sentimente îți solicită bani, nu ii trimite. Probabil că este un escroc care a reușit să treacă de verificările noastre. Dacă simți că ești ținta unei fraude, ai opțiunea Raportează Abuz.
  • Nu îți da datele de contact imediat ce ai început să vorbești cu cineva. Dacă cineva îți cere numarul de telefon, de exemplu, refuză politicos. Așteaptă mai întâi să cunoști mai bine persoana respectivă pentru a face schimb de date de contact.
  • Dacă întâlnești un profil suspect sau nepotrivit pe site-ul nostru, nu ezita să îl denunți către echipa noastra de Relații Clienți, folosind optiunea Raportează Abuz.

În aceste momente siguranța ta este cea mai importantă, indiferent de formă, asigură-te că ești întotdeauna bine informat/ă.

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply