Dating

Reguli de baza pentru siguranta in datingul online

By septembrie 28, 2016 noiembrie 23rd, 2018 75 Comments

abuz

1. Cum identific un escroc?

Un escroc online este: o persoana care foloseste Sentimente pentru a pacali alti membri si pentru a trage foloase de pe urma acestora, in general cerand bani, se numeste „escroc online”.

2. Cum raportez un abuz?

Echipa noastra de Relatii Clienti face toate eforturile sa se asigure ca tu comunici si interactionezi pe Sentimente.ro in cel mai sigur mod posibil. La crearea fiecarui cont nou pe site sau la modificarea unui profil, informatiile furnizate (poza, numele, descrierea, etc.) sunt verificate pentru a reduce posibilitatea crearii unor profiluri false sau al caror scop este de a frauda.

Voi, utilizatorii Sentimente, sunteti cel mai aproape de ceilalti utilizatori. Daca s-a strecurat cineva dubios si a reusit sa treaca de verificarile noastre, ajutati-ne sa il identificam pentru a-l putea elimina de pe site!

Iata mai jos niste reguli de baza, pentru o experienta cat mai reusita:

1. Daca o persoana pe care ai cunoscut-o pe Sentimente.ro iti solicita bani, nu ii trimite. Probabil ca este un escroc care a reusit sa treaca de verificarile noastre. Daca simti ca esti tinta unei fraude, ai optiunea Raporteaza Abuz. Nu ezita sa o folosesti!

2. Nu iti da datele de contact imediat ce ai inceput sa vorbesti cu cineva. Daca cineva iti cere numarul de telefon, de exemplu, refuza politicos. Asteapta intai sa cunosti mai bine persoana respectiva pentru a face schimb de date de contact.

3. Raporteaza orice comportament inadecvat. Daca intalnesti un profil suspect sau nepotrivit pe site-ul nostru, nu ezita sa il denunti catre echipa noastra de Relatii Clienti, folosind optiunea Raporteaza Abuz.

4. Atunci cand vine momentul sa te intalnesti cu cineva cunoscut online, stabileste intalnirea intr-un loc public, cum ar fi un bar sau o cafenea.

5. Nu comunica adresa ta, nu accepta sa vina sa te ia de acasa.

6. Informeaza un prieten sau o persoana apropiata despre planurile tale (unde iesi, cu cine, in ce interval orar).

7. Ramai in contact cu ceilalti. Asigura-te ca ai telefonul incarcat si ca poti comunica.

8. In cazul unui incident neplacut, ia masuri: contacteaza echipa noastra de Relatii Clienti, pe adresa de e-mail: webmaster@sentimente.ro!

Echipa Sentimente.ro face eforturi sa pastreze acest mediu de dating sigur, relaxant si placut. Pentru o experienta cat mai buna, fii cat mai vigilent!

P.S. Afla aici cum sa identifici escrocii online. Si, in cazul in care ai facut-o, nu ezita sa folosesti optiunea Raporteaza Abuz! Noi vom pastra discretia si persoana pe care o raportezi nu va afla ca a fost raportata de tine. Afla aici cum.

75 Comments

Leave a Reply