Dating

Sarutul magic! Cu cine sa te saruti pentru a te simti ca in al noualea cer

By iunie 6, 2016 No Comments

Sarutul este unul dintre cele mai mai placeri ale din viata unui cuplu! Te-ai intrebat insa alaturi de cine poti experimenta sarutul perfect? Astrele au raspunsul! Iata pe cine trebuie sa saruti pentru a te simti ca in al noualea cer, in functie de zodie.

Berbec

Pentru Berbeci, partenerii potriviti pentru un sarut ca in filme sunt cei nascuti in zodia Gemenilor. Saruturile acestor nativi sunt romantice, pasionale. Se stie ca Gemenii sunt maestri in arta saruturilor.

Taur

Taurii trebuie trebuie sa se sarute cel putin o data in viata cu Capricornii. Acesti nativi spun printr-un sarut tot ceea ce nu reusesc sa spuna cu ajutorul cuvintelor. Sarutul Capricornilor este un adevarat remediu pentru Tauri.

Gemeni

Gemenii pot experimenta sarutul ideal alaturi de Varsatori. Vor fi cuceriti instant de acesti nativi care sunt extrem de senzuali si intimi, dar si jucausi in acelasi timp.

Rac

Partenerii ideali pentru un sarut de ne uitat sunt cei nascuti in zodia Scorpionului. Acestia le pot oferi Racilor exact ceea ce au nevoie: tandrete si senzualitate. In plus, stiu cum sa-i atinga si sa-i mangaie in timpul sarutului, astfel incat sa se simta in al noualea cer.

Leu

Partenerii perfecti pentru un sarut ca-n filme pentru cei nascuti sib zodia Leului sunt Sagetatorii! Acestia sunt plini de surprize si ii vor face pe Lei sa nu se plictiseasca niciodata. In plus sunt jucausi si spontani! Exact ceea ce isi doresc Leii!

Fecioara

Fecioarele sunt cucerite instant dupa ce saruta un Taur. Acesti nativi sunt romantii si prefera sarutarile lente si le pot oferi Fecioarelor senzatia de protectie si confort de care au atata nevoie.

Balanta

Balantele trebuie sa experimenteze cel putin o data in viata sarutul cu un Leu. Acesti nativi sunt senzuali insa in acelasi timp pasionali si agresivi. Au o atitudine indrazneata si nonconformista ce ii impresioneaza rapid pe cei nascuti in zodia Balantei.

Scorpion

Nativii Scorpioni, care vor sa experimenteze un sarut pe care sa nu-l uite niciodata trebuie sa sarute macar o data in viata un Peste. Pestii sunt romantivi incurabili si stiu cum sa ofere sarutul perfect, romatic, intim si plin de afectiune.

Sagetator

Pentru un sarut pasional, pe care sa nu-l uite niciodata, Sagetatorii trebuie sa sarute un Berbec. Acesti nativi sunt impulsivi, senzuali si pasionali reusind de fiecare data sa trezeasca o dorinta arzatoare Sagetatorilor.

Capricorn

Fecioarele reusesc sa ii aduca rapid pe Capricorni in al noualea cer. Acesti nativi stiu cum sa preia si sa detina controlul in timpu sarutului, dar sunt in acelasi timp timizi. Acest lucru ii cucereste instant pe Capricorni.

Varsator

Varsatorii pot experimenta sarutul ideal alaturi de Balante. Balantele sunt precaute si foarte calculate insa stiu sa renunte la inhibitii si prejudecati si se transforma in adevarate “fiare”.

Pesti

Pestii pot experimenta sarutul perfect alaturi de un Rac. Acestia sunt foarte afectuosi si stiu cum sa ii faca pe cei dragi sa se simta iubiti si apreciati! Exact ceea ce au Pestii nevoie!

Hai pe Sentimente

Leave a Reply